Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Váci NKSE

benkse_150spacervac_150

NB I női felnőtt 2020/2021. 6. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Váci NKSE

25-39 (9-20)

A MÉRKŐZÉS ZÁRT KAPUK MÖGÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE!

Időpont: 2021. január 13. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Evangélikus Gimnázium Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Luther u. 1.

Játékvezetők: Altmár Kristóf, Horváth Márton

Versenybírók: Fekete József István, dr. Nádasdi Tamás

Békéscsaba: Petika Tena (3), Andróczki Flóra (2), Giricz Laura Gerda (1), Gyenes Imola (0), Török Fanni (5), Mistina Kitty (0), Iván Emese (2), Csizmadia Fanni Klára (0), Bucsi Lili (1), Kukely Anna (9), Kukely Klára (0), Szabó Panna (0), Szabó Dóra (0), Agbaba Jelena (2), Szabó Kamilla (0).
Vezetőedző: Vida Gergő

Vác: Bálint Anna (0), Radosavljevic Sanja (8), Kácsor Gréta (6), Hámori Konszuéla (2), Szeberényi Flóra (4), Szabó Laura (4), Bukovszky Anna (0), Pálffy Anna (1), Lakatos Rita (3), Bárdy Noémi (1), Szondi Zsófia (4), Helembai Fanny (2), Diószegi Nikolett (4).
Vezetőedző: Szilágyi Zoltán

sargalap Sárga lapok: Giricz Laura Gerda (1), Hámori Konszuéla (1) Helembai Fanny (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Andróczki Flóra (2. perc), Török Fanni (4. perc), Agbaba Jelena (2. perc), Hámori Konszuéla (2. perc), Lakatos Rita (2. perc) Szondi Zsófia (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Bucsi Lili (1/1), Kukely Anna (1/1), Szabó Laura (2/2).

line

A két együttes eredetileg 6. fordulóra kiírt mérkőzését szerdán este pótolták a felek. A mérkőzés nem mindennapi módon kezdődött: mindkét oldalon csattant a kapufa. Az első gól a második perc végéig váratott magára, amikor a szürke mezes váciak voltak eredményesek Sanja Radosavljevic révén. Öt perc után Kukely Anna betörése után szerezte meg első találatát a házigazda (1:2), azonban a 9. percben folytatódott a gyors váci lerohanások sorozata, Radosavljevic már negyedik találatát szerezte (2:5). A csabaiak sok technikai hibát vétettek, amelyek után a vendégek ötgólos előnyt építettek ki, ráadásul emberelőnybe is kerültek (3:8). Kukely Anna igyekezett partiban tartani csapatát, de a villámgyors váci ellentámadások után maradt a különbség (5:10).

Békéscsabai ENKSE - Váci NKSE

A Pest megyeiek harcolták ki a mérkőzés első hétméteresét, amelyet Szabó Laura értékesített, ráadásul a vendégek két percig ismét emberelőnyben kézilabdázhattak. Alig telt el pár másodperc a büntető után, ismét Szabó volt eredményes a hetes vonalról (5:13). Bukovszky Anna, a váciak hálóőre nagy bravúrokat mutatott be, majd két percig a lilák kerültek emberelőnybe (5:15). Kukely Anna és Jelena Agbaba is észrevette, hogy üres a Vác kapuja, a csabai játékosok egész pályáról voltak eredményesek (7:15). Szeberényi Flóra beállásával új lendületet hozott a váciak játékába, a játékos zsinórban három gólt is szerzett a padról érkezve (7:19). A félidő hajrájában Tena Petika lőtte át a vendégek védelmét, majd Bucsi Lili értékesítette az első békéscsabai büntetőt. A félidő végére szinte így is eldőlt a csata, a határozottan, jól védekező váciak magabiztosan vezettek a kevés hittel és sok hibávál játszó csabaiakkal szemben (9:20).

Diószegi Nikolett ejtésével kezdődött a második játékrész, majd Petika válaszolt a váci gólra (10:21). A vendégek folytatták azt, ami az első félidőben bevált, gyors kontrák után szerezték találataikat, Szondi Zsófia jól szállt be Radosavljevic helyére. A csabaiak próbáltak szépíteni az álláson: Török volt eredményes és Andróczki Flóra is betalált (14:27). Csabai pillanatok következtek: Szabó Dóra mutatott be szép védéseket, majd Andróczki és Török is gólt szerzett, majd Kukely Anna csökkentette tíz gólra a Vác előnyét (18:28). Lelassult a játék mindkét oldalon, hosszabb támadások következtek, de a vendégek növelni tudták előnyüket Kácsor Gréta találatai után (20:34). Kukely Anna brillírozott és üde színfoltja volt a gyengén muzsikáló csabai együttesnek (22:35). A találkozó hátralévő részében nem forgott veszélyben a Vác győzelme, a kérdés már csupán az volt, hogy mekkora különbség lesz a csapatok között. A mérkőzést végül 14 góllal, 39-25-re nyerték a vendégek, akik hatodik sikerüket aratták a bajnokságban.

A Békéscsabai Előre NKSE továbra is nyeretlen a szezonban, ezen január 21-én, a Tápiószele otthonában, a Magyar Kupában változtatnak. A bajnokságban január 27-én jön a következő feladat, Vida Gergő együttese akkor az Alba Fehérvár otthonában szerepel majd.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix

Címkék:  , , ,