Szerencsejáték Zrt.

Sorsolás, naptár, kapcsolat

line_purple

FACEBOOK FEED TABELLA-MENETREND NAPTÁR  KAPCSOLAT

line_purple

Kedvezményes belépők a rangadóra

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE NB I-es női kézilabdacsapata 2018. március 28-án (szerda) 18:00 órás kezdettel a Kecskeméti NKSE együttesét fogadja a békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

belepojegy_2017_2018_felnott_elorenkse

A klubvezetés célja, hogy minél többen buzdítsák a lila-fehér gárdát ezen a fontos bajnoki mérkőzésen, ezért a menedzsment ismét meghirdeti a "Hozz magaddal még egy embert!" akciót, és kedvezményes belépési lehetőséget biztosít szrukolóinak. A közelmúltban többször is alkalmazott kedvezmény alapján egy megváltott belépőjeggyel, ezúttal is két ember tekintheti meg az összecsapást és szurkolhat a lányoknak. A kedvezmény mind a felnőtt, mind a diák-nyugdíjas belépőkre vonatkozik.

Jegyek elővételben már 2018. március 21-től (szerda) megvásárolhatók a Hetes Kft. Andrássy úti sportáruházában, valamint a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Eubility Group-Békéscsabai ENKSE – Kecskeméti NKSE

benkse_150spacerkecskemeti_nkse_150

NB I női felnőtt 2017/2018. 18. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Kecskeméti NKSE

?-? (?-?)

Időpont: 2018. március 28. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Hargitai Gábor, Markó Gábor István

Versenybírók: Soós József, Szabó Imre

line

plakat_elore_kecskemet_20180328_web

line

Jegyzőkönyv

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/events/384085002055266/

GVM Europe-Vác – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

vac_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2017/2018. 19. forduló

GVM Europe-Vác – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

?-? (?-?)

Időpont: 2018. április 7. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Városi Sportcsarnok – Vác

Cím: 2600 Vác, Bán Márton út 3.

Játékvezetők: Paska Dániel, Vastag Sámuel

Versenybírók: ?????

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/events/2003808723201753/

Kisvárdai KC – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

kisvarda_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2017/2018. 17. forduló

Kisvárdai KC – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

24-18 (9-8)

Időpont: 2018. március 9. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: Kisvárda, Városi Sportcsarnok

Cím: 4600 Kisvárda, Flórián tér 6.

Játékvezetők: Marton Zsófia, Szabó Eszter

Versenybírók: Nyárádi Bertalan, Hanufer Sándor

Kisvárda: Dzhukeva Ekaterina (0), Rocha Pereira Samira (2), Triscsuk Krisztina (8), Karacs Jázmin (0), Szabó Valéria (0), Mihovics Ivanna (0), Triffa Ágnes (0), Tarjányi Szilvia (0), Orbán Adrienn (5), Milanovic Litre Vesna (2), Marincsák Nikolett (0), Khakunova Marija (2), Dmitrovic Marina (5), Balog Judit (0), Katona Flóra (0).
Vezetőedző: Donovic Vlatko

Békéscsaba: Szarka Adrienn (0), Bottó Rózsa (1), Vukajlovic Aleksandra (0), Gidai Eszter (2), Giricz Laura Gerda (0), Szögi Tímea (1), Zöldi-Tóth Katalin (1), Walfisch Mercédesz (2), Mihálffy Adrienn (1), Kovács Anett (4), Kovacevic Jovana (6), Popovic Tamara (0), Pintér Zsanett (0), Györkös Rebeka (0), Farkas Kata (0).
Vezetőedző: Horváth Roland

sargalap Sárgalapok: Triscsuk Krisztina (1), Orbán Adrienn (1), Milanovic Litre Vesna (1), Kovács Anett (1), Kovacevic Jovana (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Karacs Jázmin (2. perc), Umanets Olena (2. perc), Orbán Adrienn (2. perc), Khakunova Marija (2. perc), Bottó Rózsa (2. perc), Mihálffy Adrienn (2. perc), Kovacevic Jovana (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Triscsuk Krisztina (5/6), Marincsák Nikolett (0/1), Dmitrovic Marina (2/3), Gidai Eszter (2/2), Szögi Tímea (1/2), Mihálffy Adrienn (1/2),  Kovacevic Jovana (1/1).

line

A második félidőben bedarálta az Előrét a Kisvárda

20180309_kisvarda_elore

Péntek este az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE a remek formába lendült Kisvárda otthonában lépett pályára. A hazaiak mindenképpen folytatni akarták a hatmeccses győzelmi szériájukat, míg a hosszú idő után ismét teljes kerettel útra kelő csabaiak szerettek volna minél nagyobb ellenállást kifejteni, és nem tettek le a meglepetésről sem. Ez utóbbira az első félidő alapján meg is volt az esély, a második félidő első részének gólcsendje azonban megpecsételte a lila-fehérek sorsát, akik végül 6 gólos vereséget szenvedtek szabolcsi vendéglátójuktól.

Jól kezdtek a csabaiak, és a 6. percben 3:1-re vezettek. A jó és határozott védekezés mellé jó kapusteljesítmény is párosult, Györkös kapus többször is bravúrosan hárította a hazai lövéseket. A határozottan kezdő lila-fehérek 13. perc után úgy vezettek 5:2-re, hogy még egy hétméterest is elhibáztak.

Ezt követően időt kért a hazaiak edzője, aki be is vetett mindent, hogy felpörgesse csapatát, és alkalmazta a Budaörsön eredményes hét a hat elleni támadójátékot is. Erre már csak azért is szüksége volt a Kisvárdának, mert Triscsuk Krisztina külön őrzőt kapott lila-fehér részről. A montenegrói szakember kapust is cserélt, az a húzása sajnos bejött, mert a Triffát váltó Dzukeva rögtön kivédte Szögi büntetőjét.

A vendégek Kovács Anett szélső ziccereivel tartották egygólos előnyüket, mígnem Triscsuk harmadik hetesével először vezetett a Várda (8:7). Büntetőkből amúgy sem volt hiány, szünetig a várdaiak hetet, a csabaiak ötöt végezhettek el belőle, mindkét oldalon kétszer-kétszer hibáztak az ítéletvégrehajtók.

Fordulás után a hazaiak kezdtek jobban, és a 36. percben már négy góllal vezettek, amikor Horváth Roland időt kért. A folytatásban a kisvárdaiak már hét góllal vezettek (16:9), amikor a csabaiak edzője ismét időt kért, próbálta rendezni a sorokat. A hazaiak tartották hat-hét gólos előnyüket, keményen védekeztek, miközben Dzukeva kapus ziccereket védett. A hajrában felváltva estek a gólok, a Kisvárda jobb második félidei teljesítményével megérdemelten nyerte a küzdelmes mérkőzést.

Donovic Vlatko: – Gondot jelentett, hogy a meccs előtti utolsó edzésen Tamara Radojevic megsérült, ez is közrejátszhatott abban, hogy nehezen indult számunkra a mérkőzés, de a második félidőben felnőttünk a feladathoz.

Horváth Roland: – Mondhatnék közhelyeket, hogy jobb csapattól kaptunk ki, de az az igazság, hogy ennyi kihagyott ziccerrel nem lehet mérkőzést nyerni. Nem tudom, a játékosok feje hol volt, de az biztos, ez volt az utolsó ilyen alkalom.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/events/784430105074109/

Pénteken Kisvárdán vizitál az Előre

Interjú Gidai Eszterrel

Két hét szünet után folytatódik a K&H Női kézlabda Liga, csapatunk, az EUbility Group–Békéscsabai Előre NKSE pedig ismételten idegenben lép pályára. A vendéglátó együttes ezúttal a Kisvárda-Master Good SE csapata lesz, akik 19 pontjukkal jelenleg a hatodik pozíciót foglalják el a bajnoki tabellán. A közelmúltban edzőváltáson is átesett szabolcsi gárda – januárban Mátéfi Esztert Vlatko Djonovic váltotta – valósággal szárnyal az utóbbi időszakban, hiszen zsinórban hat összecsapáson nem találtak legyőzőre. Igaz, kétgólosnál nagyobb sikert csak egyszer tudtak aratni, és a legutóbbi fordulóban, a Budaörs otthonában is nagyon megizzattak a két pontért a 23:24-es végeredménnyel zárult mérkőzésen. Viszont ezzel a remek szériával egyértelműen bejelentkeztek a legjobb négy közé jutásért folytatott harcba, ugyanis már ott lihegnek a közvetlen riválisaik nyakán. A lila-fehérek ugyan ennyire eredményes sorozattal nem büszkélkedhetnek, de az elmúlt időszak mind a bajnoki, mind pedig a kupaküzdelmekben okozott szép perceket az Előre szurkolóinak. Még akkor is igaz ez a megállapítás, ha a legutóbbi találkozó egy kicsit ki is lóg a sorból, amikor a csabaiak utóbbi másfél hónapos teljesítményét nézzük. A rend kedvéért azért hozzá kell tenni, hogy a Dunaújvárosban 38:24-es hazai sikerrel zárult találkozón, meglehetősen foghíjas kerettel volt kénytelen kiállni a viharsarki egylet. A pontok viszont rendkívüli módon kellenek a liláknak, hogy az utolsó helyről végre elmozdulhasson a csapat, igaz ez a jó formában lévő Kisvárda ellen sem lesz egyszerű feladat. A mérkőzés kapcsán csapatunk irányítójával, Gidai Eszterrel beszélgettem, aki azért meglehetősen jól ismeri a szabolcsi együttest, lévén tavaly januárig másfél éven keresztül kölcsönben Kisvárdán szerepelt.

gidai_kisvarda

– Egy viszonylag hosszabb szünetet kövezően léptek ismételten parkettra, mivel telt ez a két hét?

– Elsősorban munkával, de azért a múlt hét végén kaptunk egy három napos pihenőt is, ami azért nagyon ráfért a csapatra. Karácsony óta nem sok megállás volt, és noha a pénteki mérkőzést követően is lesz azért egy hosszabb szünet, utána viszont már nagyon sűrű program vár ránk egészen a szezon végéig. Szóval kellett egy kis feltöltődés mindenkinek.

– A Dunaújváros ellen nagyon sok hiányzója volt a csapatnak, ez a helyzet mára optimalizálódott?

– Mindenképpen, szerencsére nem csak a betegeink álltak ismételten csatasorba, hanem a sérült játékosok is bevetésre készen várják az előttünk álló feladatokat. A védekezésünk egyik pillére Giricz Laura, valamint csapatkapitányunk Walfisch Mercédesz is egészségesen várja a pénteki összecsapást.

– Azért Neked bőven vannak emlékeid Kisvárdáról, révén a tavalyi szezon egy részében is ott játszottál még…

– Igen, az előző szezon felénél csatlakoztam újra az Előre keretéhez, előtte másfél idényen keresztül szerepeltem a szabolcsi együttesben. Bár az az igazság, hogy azóta jelentősen megváltozott, illetve megerősödött az együttes kerete. Több nemzetközi szinten is meghatározó külföldi játékost, valamint volt magyar válogatottakat is soraikban tudhatnak. Érdemes kiemelni a belső hármasukat, azon belül is az irányító Tamara Radojevicet, illetve Triscsuk Krisztinát, hiszen amellett, hogy fazont szabnak a Kisvárda játékának, roppant gólerősen is kézilabdáznak. Emellett ne feledkezzünk el Triffa Ágiról sem, aki remek formában véd az utóbbi időben. Az egész kisvárdai csapatról elmondható, hogy nagyszerű formában játszanak, amit a hat mérkőzéses veretlenségi sorozatuk is tökéletesen megmutat.

– Milyen találkozóra számítasz?

– Elsősorban egy jó meccset szeretnénk játszani a Kisvárdával, de azt gondolom, ha megfelelően küzdünk és harcolunk a pályán, akkor szoros összecsapásra kényszeríthetjük őket, amiből bármi lehet. A lényeg, hogy egy pillanatig sem szabad feladni, még ha el is mennek pár góllal, akkor sem szabad meginognunk, csinálnunk kell tovább a megbeszélteket. Nyilván a védekezésünkre kiemelten kell koncentrálnunk, illetve arra, hogy minél pontosabban, türelmesebben kézilabdázzunk, valamint helyzetekig játsszuk a támadásinkat, és ne kapkodjunk. Valamennyire főpróbának is tekinthetjük ezt az összecsapást a számunkra nagyon fontos Kecskemét elleni derbi előtt, így elmondható, hogy bármi is lesz Kisvárdán az eredmény, az lényeges, hogy minél többet tudjunk meríteni ebből a mérkőzésből is a jövőre nézve.

A Kisvárda jobbszélsője Orbán Adrienn a következőképpen látja az esélyeket a pénteki összecsapás előtt:

– Úgy gondolom, hogy jelenleg jó formában van a csapat, és egy jó sorozaton vagyunk túl, így remélem, ezt hazai pályán is folytatni tudjuk. Attól függetlenül, hogy Békéscsabán egy könnyebb győzelmet arattunk, ahol végig magabiztosan vezettünk, én egy nagyon kemény mérkőzésre számítok. Ellenfelünk azért jó csapat, tele fiatalokkal, akik futnak, rohannak, szívósak, úgyhogy nagyon fel kell készülnünk belőlük. Összegségében tehát nem számítok könnyű győzelemre, de azért remélem, hogy fejben maximális végig ott leszünk a mérkőzésen, és akkor hozzuk a két bajnoki pontot.

Érdekesség, hogy a csapatok mindkét tavalyi összecsapásán döntetlen született, Kisvárdán 22:22, a Viharsarokban pedig 26:26-os eredménnyel zárultak a mérkőzések. A két együttes ősszel Békéscsabán ütközött meg egymással, akkor sima vendégsikernek örülhettek a szabolcsiak a 24:32-es végeredménnyel zárult találkozót követően. Pénteken 18 órától, Kisvárdán a Városi Sportcsarnokban indul útjára a labda, a találkozó két játékvezetője Marton Zsófia és Szabó Eszter lesz.

Videós beharangozó a Kisvárda elleni mérkőzés előtt

Készítette: Békéscsabai Médiacentrum Kft.

Kisiskolás bajnokság

A hétvégén rendezték a Kisiskolás bajnokság 2017/2018. évi első fordulóját  a Badó László régióban az U7, U8-as korosztályokban.

A Békéscsabai ENKSE három (két U7-es és egy U8-as) együttessel képviseltette magát Szeghalomban.

Az Udvari Edina által irányított U7 II. gárda mindkét ellenfelét magabiztosan legyőzve jött le a pályáról.

Békéscsabai ENKSE II. – Szeghalmi NKC 18-0

Békéscsabai ENKSE II. – Gyulasport NKFT I. 19-2

line

A szintén Udvari Edina edzőnő edzette U8-as csapatunk is nagyarányú győzelmeket aratott.

Békéscsabai ENKSE – Szeghalmi NKC 17-2

Békéscsabai ENKSE – Újkígyós 16-1

line

U7 I. csapatunk, akik Benkőné Petri Szilvia vezetésével léptek pályára 6-2-re győztek a Szeghalom ellen, majd 19-2-re vereséget szenvedtek a jó erőkből álló Orosháza együttesétől.

line

Szabó Károly utánpótlás igazgató értékelése: – Összegezve elmondhatjuk, hogy csapataink jól helytálltak az első fordulóban.

Felföldi István SE – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE II.

Női Ifjúsági III. osztály Dél-Kelet 2017/2018. 13. forduló

Felföldi István SE – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE II.

34-33 (15-21)

Időpont: 2018. február 24. (szombat) 16:00 óra

line

Jegyzőkönyv

Felföldi István SE – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE U21

NB II Női Felnőtt Dél-kelet 2017/2018. 13. forduló

Felföldi István SE – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

24-32 (12-14)

Időpont: 2018. február 24. (szombat) 18:00 óra

Szabó Károly utánpótlás igazgató értékelése: – A kiváló hozzáállásáért az egész csapatot dicséret illeti.

line

Jegyzőkönyv