Szerencsejáték Zrt.

Sorsolás, naptár, kapcsolat

line_purple

TABELLA-MENETREND NAPTÁR  KAPCSOLAT

line_purple

Alba Fehérvár KC – Békéscsabai ENKSE

alba_fehervar_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2018/2019. 13. forduló

Alba Fehérvár KC – Békéscsabai ENKSE

?-? (?-?)

Időpont: 2019. január 26. (szombat) 17:00 óra

Helyszín: Köfém Sportcsarnok

Cím: 8000 Székesfehérvár, Verseci út 1-15.

Játékvezetők: Őri Erika, Pozdena Erika

Versenybírók: Csőregi László, Németh Miklós

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix

Dunaújvárosi KKA – Békéscsabai ENKSE

dkka_150spacerbenkse_150

Magyar Kupa női felnőtt 2018/2019. 5. forduló​

Dunaújvárosi KKA – Békéscsabai ENKSE

?-? (?-?)

Időpont: 2019. február 8. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

Cím: 2400 Dunaújváros, Eszperantó út 4.

Játékvezetők: ?????

Versenybírók: ?????

line

Jegyzőkönyv Tabella

line

Békéscsabai ENKSE – DVSC Schaeffler

benkse_150spacerdvsc_150

NB I női felnőtt 2018/2019. 15. forduló

Békéscsabai ENKSE – DVSC Schaeffler

?-? (?-)

Időpont: 2019. február 16. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: ?????

Versenybírók: ?????

line

plakat_elore_dvsc_20190216_web

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix

Békéscsabai ENKSE – EU-Fire Mosonmagyaróvár

benkse_150spacermosonmagyarovar_kc_se_15

NB I női felnőtt 2018/2019. 12. forduló

Békéscsabai ENKSE – EU-Fire Mosonmagyaróvár

30-29 (15-19)

Időpont: 2019. január 13. (vasárnap) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Herczeg Péter, Südi Péter

Versenybírók: Nádasdi Tamás, Csorba László

Békéscsaba: Balog Judit (0), Hős Kata (0), Bottó Rózsa (4), Alexandra Vukajlovic (8), Giricz Laura Gerda (0), Szögi Tímea (0), Dombi Katalin (0), Zöldi-Tóth Katalin (1), Walfisch Mercédesz (4), Horvát Dorina Szilvia (0), Ekker Gitta (0), Kovács Anett (7), Marincsák Nikolett (6), Kukely Anna (0), Binó Boglárka (0), Marija Agbaba (0).
Vezetőedző: Horváth Roland

Mosonmagyaróvár: Vukcevic Sara (0), Hajtai Vanessza (0), Farkas Veronika (1), Kopecz Barbara (2), Tilinger Tamara (8), Horváth Bernadett (2), Gubikova Lucia (0), Scholtz Andrea (0), Kobacsicz Mónika (5), Gyimesi Kitti (1), Szarková Simona (5), Bízik Boglárka (0), Bardi Fruzsina (0), Hudák Anette Emma (0), Bízik Réka (5), Katona Flóra (0).
Vezetőedző: Bognár Róbert

sargalap Sárgalapok: Giricz Laura Gerda (1), Walfisch Mercédesz (1), Horváth Bernadett (1), Szarková Simona (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Bottó Rózsa (4. perc), Giricz Laura Gerda (4. perc), Dombi Katalin (2. perc), Vukcevic Sara  (2. perc), Tilinger Tamara (2. perc), Horváth Bernadett (2. perc), Gyimesi Kitti  (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Marincsák Nikolett (3/3), Farkas Veronika (1/2), Tilinger Tamara (2/3).

line

Négy nappal a győriektől elszenvedett nagy vereség után ismét hazai környezetben lépett pályára az NB I-es békéscsabai női kézilabdacsapat. Ezúttal viszont nem egy BL-győztes hazai listavezető, hanem az egyik legnagyobb ellenlábas, a Mosonmagyaróvár érkezett a Viharsarokba. Vagyis nem a bajnoki címért, hanem a kiesés elkerülése érdekében folyt ádáz csata a parketten.

20190113_elore_mosonmagyarovar

Már az első percekben észrevehető volt, hogy nagy a tét, a kérdés csak az volt, melyik csapatot nyomja jobban. Hamar kiderült, hogy mindkét félnek nehézséget okoz ez a hatvan perc, de az is tény, hogy mindkét együttes nagy elánnal vetette magát a küzdelembe. Érezhető volt a feszültség, nagy a rohanás, a két gárda játékosai minden idegszálukkal a győzelemre törekedtek. A keménységtől sem riadtak vissza, de azért sportszerű mederben zajlott a találkozó. Apró előnyre tett szert a vendégcsapat, amit őrzött is, hol egy, hol két gól volt az előnyük. Negyed óra után azonban egyre több hiba csúszott a lila-fehérek játékába, amit ki is használt a kisalföldi alakulat és első ízben háromgólos előnyre tett szert. Egyszer ugyan felzárkóztak a viharsarkiak, de a dinamikusabban játszó mosonmagyaróváriak újra jelentős előnyre tettek szert, amit a félidő végéig meg is őriztek. Tehették mindezt, mert a csabaiak szélsőjátékán kívül semmilyen momentum, így az átlövők teljesítménye és a védekezés sem dicsérhető, magyarán egyáltalán nem alkottak e téren maradandót az első harminc percben.

A szünet után semmi sem változott sokáig: a csabaiak rengeteg hibával játszottak, és egyáltalán nem ízlett nekik a vendégek határozott és agresszív védekezése. El is húzott hattal a Mosonmagyaróvár, és sokáig tartotta ezt a tekintélyes fórt. Aztán az utolsó negyed órában varázsütésre megváltozott a hazaiak játéka: átvették a vendégek agresszív védekezését, felgyorsult a játékuk, bátrabbak és pontosabbak lettek a lövők, és megkezdték a felzárkózást egy ötgólos szériával. Átmenetileg visszafogottabb lett a kisalföldiek játéka, de mégsem tudta átvenni a vezetést a Békéscsaba. Igaz, az 58. percben egálra hozták a találkozót, de ismét a vendégek jutottak egygólos előnyhöz. Hatalmas másfél percet produkáltak a lila-fehérek, újra egyenlítettek, majd kettő(!) másodperccel a lefújás előtt szabaddobáshoz jutottak. A feladott labdát Walfisch Mercédesz védhetetlenül vágta a hálóba, ezzel a mérkőzés folyamán először jutott előnyhöz a lila-fehér alakulat, egyben óriási bravúrt végrehajtva megnyerték a találkozót. Nem kevesebb, mint hatgólos hátrányból.

Horváth Roland: — Örülök, hogy a második félidőben a védekezés és a kapusteljesítményünk feljavult. Ezáltal sikerült fordítanunk és begyűjteni a két pontot. Le a kalappal a lányok előtt, csak gratulálni tudok nekik.

Bognár Róbert: — Nehéz ilyenkor mit mondani. Nem érdemeltünk vereséget. Nagyon készültünk erre a találkozóra és 55 percig, szinte végig a kezünkben tartottuk a mérkőzést.

line

Készítette: Békéscsabai Médiacentrum Kft.

line

Az NB I-es női bajnokságban vasárnap 18:00 órakor az eddig négy pontot gyűjtő EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE együttese alsóházi rangadón fogadja a városi sportcsarnokban a szintén négypontos Mosonmagyaróvári KC csapatát.

A találkozó esélyeiről Horváth Roland, a lila-fehérek fiatal vezetőedzője a következőket mondta:

– Úgy gondolom, hogy a csapat tagjai átérzik a mérkőzés fontosságát és mindent megtesznek majd a győzelem érdekében. Apróságok dönthetnek a találkozón, ezért számunkra fontos, hogy a szurkolóink minél nagyobb számban biztassák a lányokat, hiszen a kritikus pillanatokban ez átsegítheti a holtponton a kézilabdásokat. Marincsák Nikolett egyre inkább beépül a csapatba és a korábbi sérültjeink közül is ketten, Szögi Tímea és a fiatal Kukely Anna egyre inkább utolérik magukat, hét közben a sokszoros bajnok Győr ellen már kaptak bizonyítási lehetőséget.

A Mosonmagyaróvár két mérkőzést játszott a közelmúltban, december 29-én 28–17-re kapott ki a Vác otthonában, majd négy nappal később, január 2-án 32–16-os vereséget szenvedett Siófokon úgy, hogy az első félidő után csak 12–11-re vezetett a külföldi válogatottak egész sorát felvonultató Balaton-parti alakulat.

A vendégek télen Kisvárdáról igazolt balkezes szélsője, Katona Flóra a következőket mondta klubja honlapjának a békéscsabai találkozóról:

– A bajnokság tizenkettedik fordulójának egy mérkőzése még nem igazán dönt el semmit, de az is vitathatatlan, hogy fontos pontokért játszunk. Döntő lehet tehát az, hogy ennek a feszültségét miként tudja majd kezelni a két csapat. Többen azt mondták, hogy a Békéscsaba egy kicsit lebecsülte hazai találkozóján a sereghajtó Eger csapatát és ezért veszített. Mi azonban ezt nem gondoljuk és ezért nagyon alaposan fel is készülünk erre a bajnoki találkozóra. Sikeresek pedig akkor lehetünk, amennyiben csapatként tudunk majd jobban teljesíteni a hazaiaknál.

line

YouTube 

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix

Fotók: Békéscsabai ENKSE – EU-Fire Mosonmagyaróvár

Vasárnap alsóházi rangadó a Városi Sportcsarnokban

Interjú Aleksandra Vukaljoviccsal

A napokban sűrű programja van Horváth Roland tanítványainak, mert szinte még ki sem pihenték az MTK elleni döntetlennel zárult összecsapást, és szerdán máris érkezett a világklasszisok sorát felvonultató Győr. Sőt itt még mindig nincs megállás, ugyanis vasárnap a szezon egyik legfontosabb összecsapása következik a csabaiak számára, amikor is a Eu-Fire Mosonmagyaróvár KC vendégeskedik a Viharsarokban. Ezen pedig egy ízig-vérig alsóházi derbire készülhetnek a lila-fehér szurkolók, amit alátámaszt a két gárda jelenlegi helyezése is a bajnokságban, hiszen mindkét gárda egyaránt négy ponttal áll a tabellán. Egészen pontosan a vendégek a tizenegyedik, míg csapatunk a 12. pozíciót foglalják el. Habár a kisalföldiek újoncként szerepelnek az idei szezonban, összességében azért egyáltalán nem ismeretlen számukra az NB1-es közeg. Újkori első osztályú történetük 2014 nyarán kezdődött, amikor is az ETO fiókcsapataként gyakorlatilag a Győri utánpótlásból gyúrtak össze egy NB1-es csapatot. Első két szezonjukban egyaránt a tízedik pozícióban végeztek, viszont a harmadik idényükben már nem sikerült megőrizni első osztályú tagságukat, és a 13. helyükkel búcsúztak az NB1-től. Viszont a második vonalban éppen csak egy rövid kirándulást tettek, ugyanis roppant magabiztosan mindösszesen egy vereséget szenvedve megnyerték az NB1/B nyugati kiírását, így ősztől már ismételten a legjobbak között láthattuk őket. Összesen nyolc új játékossal vágtak neki nyáron a szezonnak, de ebből ketten már idény közben elhagyták a csapatot, viszont pótlásukról gondoskodott a klub a téli szünetben, azzal hogy Katona Flórát a Kisvárdából illetve Simona Szarkovát a norvég Storhamer gárdájából átcsábították Mosonmagyaróvárra. A bajnokságban egyébként eddig két győzelmet aratott a kisalföldi egylet, méghozzá Egerből hozták el a pontokat a 28-22 végeredményt követően, illetve hazai pályán győzték le 25-24-re a Budaörs csapatát. Karácsony óta ők is két találkozón léptek pályára, Vácon 28-17-re, míg Siófokon 32-16 arányban maradtak alul ellenfelükkel szemben. Ellenlábasunkhoz hasonlóan együttesünknek sem volt diadalmenet a hétközi összecsapás, és hogy igazán komoly ellenállást nem tudtak Walfischék kifejteni a címvédővel szemben azt a 47-22-es végeredmény is jól mutatja. Viszont sokkal inkább meríthetnek a lilák az egy héttel ezelőtti MTK elleni idegenbeli pontszerzésből, már csak azért is, mert játékerőben azért a fővárosi gárda áll közelebb vasárnapi ellenfelünkhöz. Könnyű dolga azonban nem lesz a csabai hölgykoszorúnak, amit riválisunk novemberi Magyar kupa találkozója is remekül szemléltet, ahol is hazai pályán 29-23-ra legyőzték és búcsúztatták a párharcban mindenképpen esélyesebbnek számító Alba Fehérvár gárdáját, megvillantva ezzel oroszlánkörmeiket. Illetve biztosan sokak emlékezetében elevenen él még a lila-fehérek novemberi Eger elleni hazai veresége is, ami szintén jól mutatja a kiegyenlített erőviszonyokat. Szükség lesz tehát minden lila-fehér játékos kivalló teljesítményére a siker érdekében, többek között együttesünk legeredményesebb gólvágójának Aleksandra Vukaljovicnak is a találataira, akivel a békéscsabai kézilabda mellett a decemberi Európa-bajnokság tapasztalatairól is beszélgettem.

20190112_mosonmagyarovar

Fotó: Antal János

– Először is gratulálok Neked az Európa-bajnoki részvételhez, és adódik a kérdés milyen érzés volt pályára lépned egy ilyen komoly tornán?

– Természetesen nagyon jó és különleges érzés. Egy a Békéscsabánál merőben eltérőbb stílusú és játékosokból álló csapatba csöppentem, ami a nemzeti együttest illeti. Még itt a klubomban gyakorlatilag hatvan perces játékos vagyok, és a középső posztok bármelyikén lehetőségem nyílik játszani, addig a válogatottban részfeladatokat kellett megoldanom és szinte csak irányító poszton. Illetve védekezésben is teljesen eltérő szerkezetben kézilabdáztunk. Viszont pont ezért is úgy érzem nagyon sokat fejlődtem ez alatt az egy hónap alatt is, és persze az a tapasztalat, amit az ilyen szintű együttesek ellen, és az ennyire magas szintű mérkőzéseken lehet szerezni az felbecsülhetetlen. Illetve a csapat is megfelelően összerázódott a tornára, és az optimális kohézió is kialakult. Nekem személy szerint is nagyon sokat segítettek akár edzéseken akár mérkőzéseken, még az olyan játékosok is, mint mondjuk Andrea Lekics. Sajnos az utolsó meccsekre azért érezhetően elfáradtunk, és ez azért látszódott az eredményeinken is, de összegségében tényleg nagyon pozitív tapasztalat volt.

– Térjünk vissza az NB1-hez, hiszen szerdán a Győrrel játszottatok, és hát nem igazán sikerült megállítani a gyors játékukat, igaz az első félidőben azért nem játszottatok rosszul…

– Igen, az első félidőben egyértelműen fel tudtuk velük venni a versenyt, sikerült sok mindent megvalósítanunk abból, amit előre megbeszéltünk, és amit edzőnk kért tőlünk. Viszont a második játékrészre felőrölt minket az ETO, úgy érzem fejben elfáradtunk, és ekkor már nagyon sok hiba csúszott a játékunkba. A Győr viszont egy klasszis csapat, akik ezeket a hibákat kíméletlenül kihasználják, és a találkozónak ebben a szakaszában át is futottak rajtunk. Tény, hogy fiatal együttes vagyunk, és jóval kevesebb rutinnal rendelkezünk mint a BL győztes, és sajnos a végeredmény is ezt tükrözi.   

– Most nyolc napon belül háromszor is pályára léptek, ilyenkor pedig az energiát is megfelelően be kell osztani…

– Azt gondolom, fizikálisan rendben vagyunk, és azért Roland is forgatta a csapatot a szerdai összecsapáson, szóval szerintem inkább fejben kell rendezni magunkat a vasárnapi meccsre. Én a magam részéről nagyon szeretek játszani és pályán lenni, nem érzem különösebben azt, hogy ha sokat vagyok pályán, az fizikálisan túlságosan elfárasztana. Inkább az a nehéz az ilyen sűrű programban, hogy nagyon kevés pihenőnapot kapunk, és így a mentális frissítést is nehezebb megoldani.

– Vasárnap ráadásul egy közvetlen riválisotokat látjátok vendégül…

– Amit nagyon szeretek a magyar bajnokságban, hogy tele van kiválóbbnál kiválóbb csapatokkal, és így roppant erős és kiszámíthatatlan a pontvadászat. Viszont ennek az a hátránya is megvan, hogy szinte egy találkozón sem mehetsz biztosra, ami a győzelmet illeti. Így van ez most a Mosonmagyaróvárral szemben is, akiknek hozzánk hasonlóan voltak jobb és rosszabb meccsei is eddig. Előnyük velünk szemben, hogy több rutinos játékossal rendelkeznek, viszont most azért mi játszunk hazai pályán, ami pedig remélem, felénk billenti majd a mérleg nyelvét. Az MTK-hoz hasonlóan, ők is lövőben igazán erősek itt Kopecz Barbarát és az új szerzeményüket Simona Szarkovát érdemes kiemelni, de persze ott van a sokat tapasztalt jobbszélsőjük Kovacsicz Mónika is, aki szintén húzóembernek számít.

– Mi kell akkor ahhoz, hogy itthon tartsátok a két pontot?

– Mindenekelőtt kemény, agresszív védekezés, ez a legfontosabb. Ebből pedig minél több gyors indítással könnyű gólokat szerezni. Örzseségében viszont lényeges lesz, hogy nyugodtan kézilabdázunk, ne kapkodjunk, és hosszú támadásokkal türelmesen végigjátsszuk a figurákat. Azt gondolom, ha az MTK elleni játékunkat tudjuk nyújtani, mint támadásban, mint pedig védekezésben, akkor a hazai közeg segítségével meg lehet a két pont. Az elszántság megvan a csapatban, nyerni akarunk, és remélem a szurkolóink hathatós segítsége mellett ezt meg is tudjuk valósítani.

A két csapat összevetésében jelenleg a Mosonmagyaróvár a jobb, hiszen az eddig lejátszott nyolc találkozójukból egy döntetlen mellett, hármat a csabaiak négyet pedig a kisalföldiek nyertek. Igaz a legutóbbi két összecsapásukon még a 2016/17-es szezonban a lilák lehettek elégedettebbek, ugyanis Mosonmagyaróváron 21-21-es döntetlen született, míg Békéscsabán sima 26-19-es hazai győzelem. A 12. forduló alsóházi rangadója tehát vasárnap 18 órától kezdődik a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban, a mérkőzés két játékvezetője Herczeg Péter és Südi Péter lesz.

Dömény Dezső

Beharangozó: Békéscsabai ENKSE – EU-Fire Mosonmagyaróvár

Két hazai mérkőzés kombinált belépőkkel

plakat_elore_gyor_mosonmagyarovar_20190109_0113_web

Békéscsabai ENKSE – Győri Audi ETO KC

benkse_150spacergyori_audi_eto_kc_150

NB I női felnőtt 2018/2019. 20. forduló

Békéscsabai ENKSE – Győri Audi ETO KC

22-47 (14-20)

Időpont: 2019. január 9. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Rontó Ádám, Szanyi Péter Gábor

Versenybírók: Kocsis-Sajti Anikó, Szabó Imre

Békéscsaba: Balog Judit (0), Hős Kata (0), Alexandra Vukajlovic (8), Giricz Laura Gerda (0), Szögi Tímea (0), Dombi Katalin (0), Zöldi-Tóth Katalin (1), Walfisch Mercédesz (3), Horvát Dorina Szilvia (0), Ekker Gitta (0), Kovács Anett (5), Török Csenge (1), Marincsák Nikolett (2), Kukely Anna (0), Binó Boglárka (0), Marija Agbaba (2).
Vezetőedző: Horváth Roland

Győr: Knedlikova Jana (6), Afentaler Sára (3), Brattset Kari (8), Hansen Anne Mette (2), Leynaud Amandine (0), Pál Tamara (2), Oftedal Stine Bredal (7), Kristiansen Veronica (3), Tomori Zsuzsanna (1), Groot Cornelia (6), Fodor Csenge Réka (2), Bódi Bernadett (2), Puhalák Szidónia (2), Kiss Éva (0), Pintea Crina Elena (3), Grimsbo Kari Aalvik (0).
Vezetőedző: Danyi Gábor

sargalap Sárgalapok: Alexandra Vukajlovic (1), Walfisch Mercédesz (1), Marincsák Nikolett (1), Brattset Kari (1), Hansen Anne Mette (1), Pintea Crina Elena (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Dombi Katalin (2. perc), Walfisch Mercédesz (2. perc), Kukely Anna (2. perc), Marija Agbaba (2. perc), Pintea Crina Elena (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Walfisch Mercédesz (0/1), Marincsák Nikolett (2/2), Oftedal Stine Bredal (2/2), Groot Cornelia (0/1).

line

Az idei bajnokságban veretlen, Bajnokok Ligája-győztes és sokszoros magyar bajnok Győri AUDI ETO KC női kézilabdacsapata érkezett ma Békéscsabára, hogy a pontvadászat 12. fordulójában megmérkőzzenek egymással. Mint ismeretes, idén mindkét gárda egy-egy találkozón már túl van, a kisalföldiek Egerben győztek 35–20-ra, a lila-fehérek pedig ugyancsak idegenben egy bravúros ikszet értek el a kiesési rangadón, az MTK Budapest otthonában (26–26).

20190109_gyor

Két villám győri gólt követően ügyes támadásokat vezetett a Békéscsaba, és az első tíz percben nemcsak egyenlített, hanem ez idő alatt tartotta a lépést is nagynevű ellenfelével szemben. Ám 6–6 után másodpercek alatt – három lerohanásból – háromgólos előnyre tettek szert a kisalföldiek, ami azonnali reflexet váltott ki Horváth Roland edzőből, és kikérte első idejét. A 20. percben Tomori Zsuzsanna is a pályára lépett, és azonnal góllal avatta föl a hazaiak kapuvédőjét, Balog Juditot. A papírformának megfelelően fokozatosan elhúzott a győri alakulat, amellyel szemben hősiesen küzdöttek a lila-fehérek, ám egyre több hiba csúszott a játékukba, így végül hatgólos ETO előnnyel tértek pihenőre a csapatok.

A szünet után igencsak bekezdtek a vendégek: 16 perc alatt zsinórban tizenötször voltak eredményesek, miközben egyetlen válasz sem érkezett a túloldalról. Ez az első játékrész láttán, illetve után övön aluli ütés volt, egyben meglehetősen megalázó és demoralizáló. A 17. percben Alekszandra Vukajlovics törte meg a hazaiak „szerencsétlenkedését”, de ezt megelőzően már 14–35-öt mutatott az eredményjelző. Még Kovács Anett dicsérhető, aki öt találatig jutott a BL-győztes ellen, ám a második félidőben nyújtott „csapatteljesítmény” nagyon vékony volt. Az első félidei teljesítmény elég lehet vasárnap a Mosonmagyaróvár ellen, de a sikerhez a második aligha.

Horváth Roland: – Az első félidőben még jól tartottuk magunkat, de a második játékrészben alig vártam, hogy vége legyen a mérkőzésnek.

Danyi Gábor: – Ma a mérkőzés folyamán végig azzal a sebességgel játszottunk, amit megbeszéltünk. Főleg a második félidei védekezésünk volt nagyon koncentrált.

line

line

YouTube

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix