Online fogadás | TippmixPRO

Pártoló Tagság 2021/2022

A Békéscsabai Előre NKSE a 2021/2022-es bajnoki idényben is folytatja a nagy sikerrel futó ”Legyen Ön is az Előre NKSE Pártoló Tagja” akcióját!

A sportbeli előrelépés mellett a klub folyamatosan szeretne minden területen fejlődni, és Békéscsaba, valamint Békés megye vállalkozásaival szorosabb kapcsolatot kialakítani. Az Előre NKSE Békés megye egyik legeredményesebb és legnépszerűbb csapata, ezért az egyesület szeretné szereplései során reprezentálni Békéscsaba városát és Békés megye egész területét. A békéscsabai és a Békés megyei vállalkozások, valamint magánszemélyek számára öt évvel ezelőtt létrehozta a klubvezetés a Pártoló tagság intézményét, és a kezdeményezés töretlen sikerének köszönhetően minden évben bővült a Partnerek köre.

A Pártoló tagságot megváltó vállalkozások és magánszemélyek a díj megfizetésével támogatják a klubot, név szerint megjelenítésre kerülnek a Városi Sportcsarnok előterében létrehozandó "Pártolói falon", valamint a csapat Internetes oldalán is. A legfontosabb azonban, hogy a tagságot megváltó magánszemélyek és cégek a pártolói díj megfizetésével egyúttal megvásárolhatják saját maguk, baráti társaságuk, illetve dolgozóik és ügyfeleik részére a 2021/2022-es szezon valamennyi hazai mérkőzésére (bajnoki és Magyar kupa) érvényes, állandó helyre szóló bérleteket is.

A Pártoló Tagság ára nettó 25.000,- forint, a Kiemelt Pártoló Tagi csomag pedig nettó 45.000,- forintba kerül. Nettó 60.000,- forintos díj ellenében Arany Fokozatú Pártoló Tagságot válthatnak azok a cégek és magánszemélyek, akik magasabb összeggel szeretnék segíteni a klubot.