Online fogadás | TippmixPRO

Jótékonysági akciósorozatot indít az Előre NKSE

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre Női Kézilabda SE a tavaszi idény hazai bajnoki mérkőzései kapcsán „Szurkolj, segíts!” címmel jótékonysági akciósorozatot hirdet, amelynek keretében a szurkolók és támogató partnerek bevonásával különböző jótékonysági akciók kerülnek megrendezésre.

20170119_01_web

Az akciósorozat első eseményeként a 2017. január 21-én, szombaton 18:00 órai kezdettel megrendezésre kerülő Békéscsaba – Ferencváros női bajnoki kézilabda mérkőzés kapcsán a rendkívüli időjárási körülményekre tekintettel a klub ruhagyűjtést szervez a rászorulók részére. Az egyesület arra kéri a szurkolókat, hogy hozzanak magukkal a bajnoki találkozóra egy-egy meleg ruhadarabot, amelyek a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ, valamint az Egyensúly AE Egyesület közreműködésével kerülnek kiosztásra a rászorulók között. A 14 órakor nyitó gyűjtőpontok a Városi Sportcsarnok „A” és „B” oldali bejáratainál kerülnek kialakításra.

Felajánlásként örömmel vesz a klub többek között plédet, kabátot, pulóvert, sapkát, sálat, cipőt és minden olyan dolgot, amely a rendkívüli hidegben segítséget jelent a rászorulóknak.

20170119_02_web

A jótékonysági akciósorozat nyitányaként a klub ma délelőtt sajtótájékoztatót tartott, amelyen Szabó Károly elnök mellett részt vett Herczeg Tamás, Békéscsaba Megyei Jogú Város szociális tanácsnoka, Varga Éva, a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője, valamint Schriffertné Lócskai Henriett, Egyensúly AE Egyesület elnöke.