Online fogadás | TippmixPRO

Lelátó akció

Szerdán több mint 200 környékbeli utánpótlás kézilabdás tekinti meg a Győr vendégjátékát.

lelato_akcio

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapata akciót hirdetett a környékbeli kézilabda csapatok számára, amelynek célja az volt, hogy a Békés megyei és a szomszédos megyékben található egyesületek utánpótláskorú játékosai kedvezményes árú jegy vásárlásával tudják megtekinteni a világ egyik legjobb csapatának békéscsabai vendégjátékát. A klub minimum 10 fős csoportok esetén 500,- Ft / fő áron biztosít kedvezményes belépőket a kluboknak, és 10 főnként egy kísérő számára ingyenessé teszi a belépést. A résztvevő csoportok számára egy nyereményjátékot is hirdetett az Előre NKSE, a jelentkező egyesületek között kisorsolásra kerül 1-1 labda, amelyeket a békéscsabai és a győri csapat játékosai írnak alá. Az aláírt labdákat a mérkőzés előtt adják át a klub vezetői a nyertes csoportnak.

A felhívásra 8 egyesület jelentkezett, így szerdán a Doboz, az Újkígyós, a Csorvás, a Szentes, a Mezőtúr, a Gyomaendrőd, az Orosháza és a Köröstarcsa együtteseinek több mint 200 utánpótlás játékosa fogja megtekinteni a helyszínen a nagy érdeklődéssel várt bajnoki összecsapást. A csoportok a "B" oldali lelátón, a képen is látható, elkerített területen fognak helyet foglalni, így ez a rész a normál belépőjeggyel érkezők számára nem kerül megnyitásra.

A klubvezetés arra kér mindenkit, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel időben érkezzen szerdán a Sportcsarnokba. A belépőket érdemes megvásárolni elővételben a Hetes Kft. Andrássy úti Sportáruházában, ahol egészen a kezdő sípszóig kaphatók lesznek a tikettek.