Online fogadás | TippmixPRO

Szurkolók az állatokért! Egy mérkőzés az állatokért!

A Békéscsabai Előre Női Kézilabda SE 2017. januárjában indította útjára „Szurkolj, segíts!” címmel jótékonysági akciósorozatát, amelynek keretében a szurkolók és támogató partnerek bevonásával meleg ruhadarabok gyűjtésére, véradásra és játékgyűjtésre is sor került.

szurkolok_az_allatokert_sajtokep

Az akciósorozat a 2017/2018-as bajnoki idényben is folytatódik, a klub a most rajtoló szezonban is szeretne társadalmilag fontos kezdeményezések részese lenni.

Az új bajnokság első eseményeként az egyesület a 2017. szeptember 16-án, szombaton 17:00 órai kezdettel megrendezésre kerülő Békéscsaba – Dunaújváros női bajnoki kézilabda mérkőzés kapcsán a „Szurkolók az állatokért” közösséghez csatlakozik, ezáltal is felhívva a figyelmet az állatok biztonságos, felelős és megfelelő tartására. 

A klub a mérkőzés kapcsán több akcióval is készül, eladott jegyenként 50,- Ft felajánlásra kerül a nemes cél érdekében, emellett lesz többek között pénzbeli és tárgyi adomány gyűjtés, fényképtárlat, jótékonysági árverés, így minden segítő szándékú sportbarát megtalálhatja a módját, hogyan segítheti a házi kedvenceket. A nagy szabású akciósorozat teljes bevétele a Békés megyei állatbarátok munkáját fogja segíteni.

A "Szurkolj, segíts!” jótékonysági akciósorozat őszi nyitányaként a Békéscsabai Előre Női Kézilabda SE 2017. szeptember 11-én, hétfőn sajtótájékoztatót tartott, amelyen részt vett Herczeg Tamás, egyesületi tag, Békéscsaba Megyei Jogú Város szociális tanácsnoka, Walfisch Mercédesz, az Előre NKSE csapatkapitánya, Kovács Viktor, a békéscsabai szurkolók képviselője, valamint eljött Kapin Richárd és Kovács Tamás, az országos "Szurkolók az állatkínzás ellen" mozgalom két alapítója is. A békéscsabai szurkolók eddig is kiemelt szerepet töltöttek be az országos mozgalomban, kezdeményező magatartásuk és aktív jelenlétük nagyban segíti a szervezet céljainak megvalósítását. 

Herczeg Tamás egy, Walfisch Mercédesz pedig három saját kutyával érkezett a sajtótájékoztatóra, ők aktív állattartóként különösen elkötelezettek a nemes ügy iránt. Az országos mozgalomnak közel 50.000 követője van a legnépszerűbb közösségi oldalon, az aktivitás és az országos jelenlét egyre nagyobb, az alapítók elkötelezettek a felelős és biztonságos állattartás iránt. A Békéscsabai Előre NKSE és szurkolói a nemes ügy mellé álltak és a klubvezetés bízik benne, hogy a szombati akció hatékonyan tudja majd segíteni az állatvédők munkáját. 

Az akció részletei hamarosan megtalálhatók lesznek weboldalunkon.