Online fogadás | TippmixPRO

A Bonduelle az új idényben is az Előre NKSE kiemelt támogatója lesz

A Békéscsabai Előre NKSE csapata a napokban 2018. június 30-ig meghosszabbította támogatói szerződését a Bonduelle Central Europe Kft.-vel, így a világ több mint 80 országában jelen lévő Bonduelle Csoporthoz tartozó vállalat a békéscsabai női kézilabdázók kiemelt szponzora marad a 2017/2018-as idényben is. 

07_bonduelle

A felek közötti együttműködés 2009. nyarán kezdődött, így a Bonduelle immáron a kilencedik bajnoki évben lesz a Békéscsaba Előre NKSE kiemelt támogatója A megállapodás értelmében a Bonduelle emblémája és arculati elemei továbbra is megjelennek a csapat felszerelésén, valamint a mérkőzéseknek otthont adó Városi Sportcsarnokban is.

Ma a Bonduelle hazánk egyik jelentős élelmiszer-feldolgozója. Az 1853-as francia alapítású családi vállalkozás immár több mint 20 éve van jelen Magyarországon, és jelenleg 1.000 embert foglalkoztat az országban található 3 gyárban (Nagykőrös, Békéscsaba, Nyírszőlős) és egy budapesti irodában. A gyárak a hazai igények kielégítése mellett, jelentős export tevékenységet is végeznek. A Bonduelle neve egyet jelent a minőséggel: olyan konzerv- és fagyasztott zöldségek gyártója, mint a kukorica, bab, zöldborsó, gomba.

A békéscsabai gyár második a Bonduelle-gyárak sorában, 2003 óta tagja a Bonduelle Csoportnak. Az itt foglalkoztatottak száma majdnem 300 fő, így a környező települések lakóinak is munkát biztosít. Ebben az üzemben zöldborsót és csemegekukoricát gyártanak, töltenek és csomagolnak, kizárólag fémdobozokba.

A Békéscsabai Előre NKSE büszke arra, hogy immáron a kilencedik évébe lép az együttműködése a Bondulle Central Europe Kft.-vel, a felek bíznak az közös munka sikeres folytatásában, amely során a békéscsabai csapat hozzá tud járulni a Bonduelle termékek népszerűsítéséhez.