Online fogadás | TippmixPRO

A Csaba Metál Zrt. az új idényben az Előre NKSE kiemelt támogatója lesz

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE a napokban 2018. június 30-ig szóló szponzori szerződését kötött a Csaba Metál Zrt.-vel, így a békéscsabai székhelyű vállalat a lila-fehér klub kiemelt támogatója lesz az új idényben. A Csaba Metál Zrt. már korábbi időszakokban is szerepet vállalat a klub életében, a vállalat a helyi értékek elkötelezett támogatójaként több szezonon keresztül is kiemelt szponzora volt a klubnak.

09_csaba_metal

A Csaba Metál Zrt. a kemény munka és a folyamatos fejlesztések eredményeként egy közel 15 milliárd forintos árbevételű és két telephelyen közel 1.000 főt foglalkoztató vállalattá nőtte ki magát az elmúlt időszakban. A vállalat egy egyedülálló, nyomásos alumínium-öntészeten alapuló nagy-gépes technológiát honosított meg Magyarországon, ami kitörési pontot jelentett a cég számára.

A Csaba Metál Zrt. olyan nagynevű járműgyárak közvetlen beszállítójává vált, mint a németországi BMW és a Volkswagen. Emellett a vállalat által gyártott öntvények megtalálhatók többek között Audi, Ford, Jaguar, Mercedes, Renault, Volvo, Peugeot, Citroen, Ferrari, Porsche személygépkocsikban és Caterpilar, Scania, Renault haszongépjárművekben is. A Csaba Metál Zrt. által gyártott alkatrészeket eddig több millió személyautóba építették be. Az előállított öntvények 75 százaléka kerül exportra.

A társaság mindig is előtérbe helyezte az innovációt és a fejlesztéseket, a vállalat az elmúlt években több milliárd forint értékben valósított meg beruházásokat. A társaság felújította a régi üzemcsarnokot, nagy kapacitású öntőgépeket vásárolt, korszerű megmunkáló technológiákat vezetett be, és 2012-ben, majd 2015. februárjában is új üzemcsarnokot adott át. A beruházások új munkahelyeket is teremtettek, mára a Csaba Metál Zrt. a térség egyik legnagyobb foglalkoztatója lett.

A folyamatos innovációnak köszönhetően napjainkban Európa egyik legkorszerűbb öntödéje üzemel Békéscsabán. Autóipari beszerzők egybehangzó véleménye szerint világszínvonalú, európai összehasonlítást messze meghaladó fejlesztéseket végzett a vállalat az elmúlt években.

A Csaba Metál Zrt. jelentős mértékben hozzájárul Békéscsaba gazdasági fejlődéséhez, és kitűnő termékeivel, a minőség iránti elkötelezettségével folyamatosan öregbíti városunk jó hírnevét. Az Előre NKSE büszke arra, hogy évek óta ilyen rangos partnert tudhat maga mögött támogatóként, akinek fejlődése és fejlesztések iránti elkötelezettsége példaértékű lehet mindenki számára.