Online fogadás | TippmixPRO

A Duna Aszfalt Kft. az Előre NKSE főtámogatója lett

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapata 2017. június 30-ig érvényes szerződést kötött a Duna Aszfalt Kft.-vel, így a vállalat a most zajló idény végéig a lila-fehér csapat egyik főtámogatója lesz.

duna_aszfalt

A Duna Aszfalt Kft. a Duna Cégcsoport vezető vállalkozása, amely 1996-ban alakult. A Duna Aszfalt Kft. az ország számos településén végez út-, és mélyépítő tevékenységet fővállalkozóként, stabil és megbízható partnere önkormányzatoknak, gazdasági társaságoknak, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-nek és a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nek.

A Duna Aszfalt Kft. elkötelezett híve a társadalmi felelősségvállalásnak. Kiemelten fontos a vállalat számára az emberi élet védelme. Ezen belül is fontos terület az egészségügy, a sport és a közlekedésbiztonság. Az elmúlt években szervezett formában kezdték el a CSR tevékenységet, számos regionális projekt során bizonyította a Duna Aszfalt Kft. az elköteleződését.

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE büszke arra, hogy immáron a magyar építőipari piac egyik legjelentősebb szereplőjét is támogatói között tudhatja, a megállapodás alapján a vállalat logója felkerül a csapat mezére, és hangsúlyosan fog megjelenni a klub arculati elemein, valamint marketingeszközein is.