Online fogadás | TippmixPRO

A Páka Duplex Bt. az Előre NKSE támogatója lett

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapata a napokban 2018. június 30-ig szóló támogatói szerződést kötött a Páka Duplex Bt-vel, így a cég a szezon végéig a lila-fehér lányok támogatója lesz.

paka_duplex

A Páka Duplex Bt. üzlete 1995. óta megtalálható Békéscsabán, kezdetben egy garázsboltként üzemelt, később a jelenlegi üzlethelységbe, a Pöltenberg utcába költözött. Ennek köszönhetően a vállalkozás jelenleg Békéscsaba legnagyobb STIHL és VIKING szakkereskedése és szervize. A cég által forgalmazott termékek megyeszerte több helyen is megtalálhatók a fiókbolt hálózatnak köszönhetően.

A Páka Duplex Bt. elsősorban a német STIHL és VIKING márkák forgalmazásával foglalkozik, így a kínálatban megtalálható a STIHL teljes motoros és elektromos láncfűrész, valamint fűkasza palettája is.

Az üzletben a két fő termékcsoport mellett több kertápolási világmárka is a kínálat része, így jelen van többek között az MTD, a HONDA, a Pedrollo, az Oleo-Mac, az ELPUMPS, a Fevill és a Briggs & Stratton.

A Páka Duplex Bt. évek óta az Előre NKSE Arany Fokozatú Pártoló Tagja volt, a felek ezt az együttműködést terjesztették ki, és írtak alá támogatói szerződést az előttünk álló bajnoki idényre.

line

Kapcsolódó hivatkozás:
http://www.facebook.com/pakaduplex