Online fogadás | TippmixPRO

A Várkonyi Bisztró és Bár az Előre NKSE támogatója lett

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE a napokban 2017. június 30-ig érvényes szerződést kötött a Várkonyi Bisztró és Bárral, így a gyulai étterem az idény végéig a lila-fehér lányok támogatója lesz.

varkonyi_bisztro_web_uj

A 2014. márciusában, Gyula szívében megnyílt Várkonyi Bisztró és Bár a környék egyik legnépszerűbb étterme, legyen szó napi ajánlatról vagy A’la carte ételekről. A Bisztró rövid időn belül kétszer egymást követően is elnyerte a Top50 megfizethető étterem díját, valamint szerepelt a Gault&Millau szakmai kiadványban is.

A Várkonyi család által vezetett étterem menedzsmentje vallja, a jó ízek eléréséhez és a minőséghez a kiváló, helyi alapanyagok elengedhetetlenek, ezért megpróbálnak megtenni mindent annak érdekében, hogy az általuk elkészített ételek a lehetőséghez képest minőségi, háztáji alapanyagokból készüljenek, így minden friss és adott a kifogástalan ételek elkészítéséhez

A Bisztró konyhája a gazdag magyar kulináris hagyományokon alapuló ízeket a legmagasabb színvonalú modern konyha elvárásaival ötvözi. Az italkínálatot kiváló minőségű borok, rövid italok széles választéka, koktélok és egyedülálló kávékülönlegességek jellemzik. A személyzet fiatal, közvetlen, lendületes, jó hangulatú emberekből áll, mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy vendégek önfeledten élvezzék a Várkonyi Bisztró és Bár ételeit és italait.

A Felek bíznak a sikeres együttműködésben, amely során a békéscsabai csapat hozzá tud járulni a Várkonyi Bisztró és Bár népszerűsítéséhez.

line

Kapcsolódó hivatkozás:
http://www.varkonyibisztro.hu/