Online fogadás | TippmixPRO

Békéscsabai ENKSE – Alba Fehérvár KC

benkse_150spaceralba_fehervar_150

NB I női felnőtt 2018/2019. 26. forduló

Békéscsabai ENKSE – Alba Fehérvár KC

26-31 (10-14)

Időpont: 2019. május 18. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Bócz László, Wiedemann Viktor

Versenybírók: Kocsis-Sajti Anikó, Szegedi Zsolt

Békéscsaba: Bottó Rózsa (0), Vukajlovic Aleksandra (5), Gidai Eszter (0), Giricz Laura Gerda (5), Dombi Katalin (1), Walfisch Mercédesz (7), Horvát Dorina Szilvia (0), Kovács Anett (2), Csizmadia Fanni Klára (0), Marincsák Nikolett (6), Kukely Anna (0), Agbaba Marija (0).
Vezetőedző: Horváth Roland

Fehérvár: Vajk Eszter (0), Májer Krisztina (5), Zhilinskaite Yana (2), Mendy Claudine (6), Gorshenina Olga (0), Pelczéder Orsolya (4), Utasi Linda (1), Tornóczky Sára (0), Mistina Kitty (0), Boldizsár Bianka (2), Piller Kármen (0), Temes Bernadett (6), Szarka Adrienn (1), Rózsás Josephine (0), Varga Emőke (4).
Vezetőedző: Deli Rita

sargalap Sárga lapok: Bottó Rózsa (1), Giricz Laura Gerda (1), Walfisch Mercédesz (1), Májer Krisztina (1), Zhilinskaite Yana (1), Varga Emőke (1).

piroslap Kizárva: Rózsás Josephine.

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Bottó Rózsa (2. perc), Vukajlovic Aleksandra (2. perc), Walfisch Mercédesz (2. perc), Boldizsár Bianka (2. perc), Rózsás Josephine (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Walfisch Mercédesz (0/1), Marincsák Nikolett (4/5), Temes Bernadett (4/5).

line

A mérkőzés előtt a hazai szurkolótábor képviseletében virágcsokorral és ajándékkal búcsúztatták Walfisch Mercédeszt, Gidai Esztert és Zöldi-Tóth Katát.

20190518_elore_fehervar

A 17. percig fej-fej mellett haladtak a csapatok, ekkor a látogatók egy 5–0-s rohamot produkálva megléptek a lila-fehérektől. Hogy ne váljon teljesen reménytelenné a csabaiak helyzete a 2. félidőre, arról Giricz Laura és Walfisch Mercédesz gondoskodott, négy gólra felzárkóztatva csapatát. Az 1. felvonásban meglátszott, hogy egyik csapat számára sincs már tét. Az alacsony színvonal, a rengeteg hiba, eladott labda, pontatlan lövések, és a védekezések is ezt mutatták. A vendégek sem voltak valami acélosak, de szervezettebbnek és gyorsabbnak tűntek.

A 2. félidő elején három perc alatt három gólt lőtt az Előre úgy, hogy csak egyet kapott, két gólra felzárkózva. A 38. percben Rózsás Josephine szándékosan megütötte Walfisch Mercédeszt, azonnal piros lapot kapott és kizárták. A fehérváriak nem tudtak háromnál nagyobb előnyt kiharcolni, sőt, a 42. percben Kovács Anett találatának köszönhetően már csak egy gól volt a két gárda között. A 46. percben kettős hazai emberhátrányban a fehérvári Pelczéder azonnal góllal büntetett. Ebben a játékrészben feljavult a vendégek védekezése, míg a hazaiak továbbra is nagyon pontatlanok voltak a fehérvári kapu előtt, így hiába volt még az 54. percben is kétgólos a különbség, az egyenlítés nem jött, nem jöhetett össze. A véghajrában a fehérváriak rátettek egy lapáttal, magabiztossá téve a győzelmüket.

Horváth Roland: – Erős ellenfelet kaptunk az évzáróra, ezen a meccsen is a kapusok közötti különbség döntött. Tíz ponttal fejeztük be a bajnokságot, de sikerült bennmaradnunk az NB I.-ben, és most ez a legfontosabb. Nagyon sok fiatal, tizennyolc-tizenkilenc éves kézilabdás játszott nálunk az év folyamán, akik a finisre értelemszerűen elfáradtak, de ízelítőt kaptak abból, milyen kemény világ a sportágunk.

Deli Rita: – Úgy fejeztük be a bajnokságot, ahogy szerettük volna. Nagyon nagy erőbedobásra késztetett bennünket a Békéscsaba. Büszke vagyok a csapat egész éves teljesítményére.

Forrás: beol.hu

line

[ae-fb-embed url='https://www.facebook.com/elorekezilabda/videos/807038426345406/' width='680']

line

YouTube

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix