Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Boglári Akadémia-SZISE

benkse_150spacerszent_istvan_se_150

NB I női felnőtt 2020/2021. 14. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Boglári Akadémia-SZISE

24-24 (12-12)

A MÉRKŐZÉS ZÁRT KAPUK MÖGÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE!

Időpont: 2021. február 27. (szombat) 16:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás

Versenybírók: Fekete József István, dr. Nádasdi Tamás

Békéscsaba: Petika Tena (0), Andróczki Flóra (4), Giricz Laura (1), Bencsik Bojána (0), Török Fanni (2), Radojevic Tamara (5), Mistina Kitty (0), Iván Emese (1), Csizmadia Fanni Klára (0), Bucsi Lili (0), Mitrovic Ivana (4), Kukely Klára (0), Szabó Panna (1), Szabó Dóra (0), Agbaba Jelena (6), Szabó Kamilla (0).
Edző: Fábián Csaba

SZISE: Magera Noémi (0), Mérai Maja (2), Kajdon Blanka (0), Takó Viktória (2), Koronczai Petra (7), Farkas Johanna (0), Faragó Luca (1), Milinkó Zsófia (2), Monori Orsolya Tekla (6), Juhász Gréta Éva (0), Gercsó Nóra (0), Kukucska Viktória (3), Kocsis Bettina (0), Bánhidi Barbara (0), Szabó Luca (0), Woth Viktória Lilla (1).
Vezetőedző: Kiss Szilárd

sargalap Sárga lapok: Mitrovic Ivana (1), Szabó Panna (1), Woth Viktória Lilla (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Andróczki Flóra (2. perc), Giricz Laura (2. perc), Mistina Kitty (2. perc), Agbaba Jelena (4. perc), Kocsis Bettina (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Radojevic Tamara (1/1), Koronczai Petra (4/5).

line

Drámai csatában megszerezték idei első pontjukat a lila-fehérek.

Szinte napra pontosan egy éve, 2020. február 22-én, a Debreceni VSC ellen játszott utoljára tétmérkőzést a Békéscsaba az alapos ráncfelvarráson átesett, már tavaly év végén elkészült, de csak most használatba vett városi sportcsarnokban, amit szombaton vehettek ismét birtokba a lila mezes lányok.

Békéscsabai ENKSE - Boglári Akadémia-SZISE

Mivel Vida Gergő vezetőedző a héten karanténba került, így megbízott trénerként Fábián Csaba ült le a kispadra.

"Meccs van!" – próbálta felébreszteni lányait a 7. percben időkéréskor a bogláriak edzője, ifj. Kiss Szilárd 2–5-ös állásnál. Tény: a csabai lányok kezdték intenzívebben a kiesés szempontjából létfontosságú összecsapást. Agbabáék nagy elánnal vetették magukat a küzdelembe, és ügyesen használták ki az adódó ziccereiket. Jól játszották meg a beállót és ezúttal az irányító Tamara Radojevics labdái is rendre megtalálták az utat a hálóba. A csabaiak 6–0-s sorozatát 8 perc elteltével szakították meg a fiatal Balaton-partiak. Várható volt, hogy nem lehet folyamatosan ezt az iramot tartani, a félidő derekán vissza is esett a hazaiak teljesítménye, több helyzetet is kihagytak, ám őrizték 4-5 gólos előnyüket. A vendégek megpróbálták kivenni a játékból a csabai irányítót, de ez csak részsikert hozott számukra. Az ugyanakkor figyelmeztető volt, hogy a legapróbb hibákat is megbüntette a vendéggárda, amely a 27. percben egy 7–0-s rohamot követően kiegyenlített, a szünetre végül egyik csapat sem tudott előnyt kiharcolni.

Magas fordulatszámon pörögtek az előrések a 2. félidő elején, s bár az első találatot a vendégek lőtték, öt egymást követő góllal már ismét a hazaiak vezettek. Időt is kért ifj. Kiss Szilárd, aki jól leteremtette lányait. Az akadémisták ezúttal is meggyorsították a játékukat, de hazai oldalon megmaradt a harci kedv, a koncentráció és a játékrész közepéig sikerült távol tartani magától a Balatonboglárt. Az persze nem jött jól, hogy a 48. percben a védekezésben és támadásban is roppant hasznosan játszó Jelena Agbabát már másodszor állították ki. Szisztematikus munkával, fokozatosan dolgozta le ismét a hátrányát a Boglár, a jól játszó Monori lövéseivel tehetetlennek bizonyult Csizmadia kapus. Kiélezett végjátékra volt kilátás. Az 50. percben kettős emberhátrányba került a Csaba, mert Giricz kiállítása elcserélték magukat. Hiányoztak a védések a hazai oldalon, így a még az 57. percben a Boglár vezetett. Mitrovics lövését védte Magera kapus, és az utolsó percben a győzelemért támadhatott a vendég. Kukucska lövése után jött a kapusbravúr, maradt 25 másodperc egy eredményes befejezésre, Mitrovics időntúli szabaddobása azonban kimaradt, maradt a döntetlen.

Fábián Csaba: – Csalódott vagyok, mert kétszer is volt olyan szakasza a találkozónak, amikor több góllal elhúztunk. A meghatározó játékosok sajnos elfáradtak a végjátékra. A végén elcserélte magát a csapat, ami nagy hiba volt. Egyenlő erők küzdelmében mindkét csapat nyerhetett volna.

ifj. Kiss Szilárd: – Igazságos eredmény született, örülünk az egy pontnak, bár szerettünk volna győzni. Hektikus volt a játék, akadtak szakaszok, amikor zseniálisan megoldottuk a dolgokat, de olyan időszak is, amikor érthetetlen hibákat vétettünk. Büszke vagyok a csapatra, hogy a Békéscsaba elleni két mérkőzésen három pontot szereztünk.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix