Online fogadás | TippmixPRO

Békéscsabai ENKSE – Dunaújvárosi KKA

benkse_150spacerdkka_150

NB I női felnőtt 2018/2019. 3. forduló

Békéscsabai ENKSE – Dunaújvárosi KKA

23-30 (11-17)

Időpont: 2018. szeptember 15. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Bujdosó Máté, Horváth Viktor

Versenybírók: Fekete József István, Nádasdi Tamás

line

Békéscsaba: Balog Judit (0), Anastazija Djokovic (3), Bottó Rózsa (3), Vukajlovic Aleksandra (6), Giricz Laura Gerda (0), Sandra Radovic (0), Szögi Tímea (3), Dombi Katalin (0), Zöldi-Tóth Katalin (0), Walfisch Mercédesz (4), Ekker Gitta (0), Kovács Anett (0), Binó Boglárka (0), Marija Agbaba (4), Török Csenge (0).
Vezetőedző: Horváth Roland

Dunaújváros: Sirián Alexa Szederke (2), Mihály Petra (0), Nagy Zsuzsanna (0), Dombi Luca (4), Szalai Babett (5), Csapó Kyra Vivien (0), Grosch Vivien (3), Szekerczés Luca (6), Bouti Fruzsina (1), Katarina Tomasevic (0), Kazai Anita (4), Czifra Anita (0), Molnár Beatrix (1), Ferenczy Fruzsina (3), Nick Viktória (1).
Vezetőedző: György László

sargalap Sárgalapok: Bottó Rózsa (1), Vukajlovic Aleksandra (1), Szögi Tímea (1), Horváth Roland (1), Grosch Vivien (1), Czifra Anita (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Anastazija Djokovic (2. perc), Bottó Rózsa (2. perc), Marija Agbaba (2. perc), Sirián Alexa Szederke (2. perc), Grosch Vivien (2. perc), Ferenczy Fruzsina (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Szögi Tímea (3/3), Walfisch Mercédesz (3/4), Szekerczés Luca (3/3).

line

Nem sikerült itthon tartani a két pontot

Ma a tavaly szép helyezéssel záró Dunaújvárosi KKA volt az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapatának ellenfele. A pályaválasztó lila-fehérek azonban nem bírtak az eddig nyeretlen vendégekkel, akik magabiztos győzelmet arattak Békéscsabán.

20180916_elore_dkka

Egy gyors békéscsabai találatot követően átmenetileg leállt a további gólgyártás. Hosszú ideig egymás hibáiból éltek a csapatok, sok volt az eladott labda, majd a vendégek váltak határozottabbá és fordítottak. Vezetésükhöz nagyban hozzájárult Csapó Kyra kapus jó teljesítménye is – igaz, Balogh Juditra sem lehetett ekkor még panasz, így aztán az első tíz percben mindössze öt gól esett. Amikor viszont kettőre növelte előnyét a Duna-parti egylet, Horváth Roland kikérte első idejét. Egy kis intermezzo a 16. percben: Ferenczi Fruzsina alaposan orrba vágta Alexandra Vukajlovicot, aki elterült és ápolni kellett. Majdnem eltelt egy perc, amikor a játékvezetőknek eszébe jutott, hogy ki kellene állítani a vétkest. Ám ez sem segített a házigazdákon, emberelőnyben is meglehetősen sok hibával játszottak, rossz volt az irányzék, vagy egész egyszerűen kivédte a lövők szemét a DKKA Franciaországból visszatérő kapusa. Az átmeneti kisebb vendég zavart időkéréssel oldotta meg György László edző. Segített is rajtuk, egyre szervezettebben, határozottabban játszottak és fokozatosan hatig növelték előnyüket, amit a félidő végéig már meg is tartottak.

A szünet után beállt Anastazija Djokovic, majd 22 másodperc elteltével máris a kiállítás sorsára jutott. Néhány perccel később javított: egy szép elfutás után a szélről pazar gólt szerzett. Ezzel és Szögi Tímea két büntetőből esett találatával, valamint Marija Agbaba átlövésgóljával a nyolc gólról négyre csökkentette hátrányát az ENKSE. Ám a siker átmenetinek bizonyult, hamar visszaállt a „rend”, és újra tetemes előnyre tettek szert a vendégek. Okosabb és pontosabb játékuknak köszönhetően megérdemelten nyertek a Viharsarokban, ezzel első győzelmüket szerezték az idei bajnokságban.

Horváth Roland: – Így nem lehet kezdeni egy mérkőzést. Ezért minden önmagáért beszél.

György László: – Nagyon értékes győzelmet arattunk Békéscsabán. Óriásit küzdött a csapat, taktikusan és fegyelmezetten játszott mindenki.

Békés Megyei Sport Extra

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella 

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix