Online fogadás | TippmixPRO

Békéscsabai ENKSE – DVSC Schaeffler

benkse_150spacerdvsc_schaeffler_150

NB I női felnőtt 2019/2020. 17. forduló

Békéscsabai ENKSE – DVSC Schaeffler

25-33 (10-15)

Időpont: 2020. február 22. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Paska Dániel, Vastag Sámuel

Versenybírók: Sebők György, Varga István

Békéscsaba: Balog Judit (0), Mézes Laura (1), Bottó Rózsa (1), Vukajlovic Aleksandra (0), Barján Bianka (6), Dombi Katalin (0), Horváth Dorina Szilvia (0), Kovács Anett (2), Csizmadia Fanni Klára (0), Marincsák Nikolett (8), Mitrovic Ivana (2), Kukely Anna (3), Kukely Klára (0), Agbaba Jelena (2).
Vezetőedző: Horváth Roland

Debrecen: Varsányi Nóra (4), Tóvizi Petra (3), Triffa Ágnes (0), Vantara-Kelemen Éva (3), Bordás Réka (2), Bulath Anita (2), Karsten Elke (0), Kovács Anna (5), Vámos Petra (1), Szabó Panna (1), Borgyos Panna (1), Szabó Dóra (0), Arany Rebeka Melinda (0), Karnik Szabina (3), Despotovic Jelena (4), Oguntoye Viktória (0).
Vezetőedző: Köstner Vilmos

sargalap Sárga lapok: Agbaba Jelena (1), Despotovic Jelena (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Mézes Laura (2. perc), Kovács Anett (4. perc),  Mitrovic Ivana (2. perc), Agbaba Jelena (4. perc), Arany Rebeka Melinda (2. perc), Karnik Szabina (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Barján Bianka  (0/1), Marincsák Nikolett  (2/3), Bulath Anita  (5/5), Kovács Anna (1/1). 

 

line

Vereséggel zárult a kelet-magyarországi rangadó

20200222_elore_dvsc

A szombat esti találkozót zárt kapuk mellett rendezték. Ennek oka, hogy a békéscsabai városi sportcsarnok a január eleje óta tartó felújítási munkálatok miatt részben lezárásra került, emiatt február 3-án biztonságtechnikai bejárásra került sor. A kelet-magyarországi rangadó fokozott biztonsági minősítést kapott, a szakhatóságok részvételével tartott bejárás eredménye alapján a csarnok ilyen biztonsági besorolású találkozó lebonyolítására jelen állapotában, részben építési területként nem alkalmas.

A csabaiak nemrégen igazolt szerb kapusa, Tatalovic Dragica kapus bejelentette, hogy anyai örömök előtt áll, így a szezon hátralévő részében nem számíthatnak rá, a játékos távozott Békéscsabáról, Vukajlovic Alexandra talpcsonttörést szenvedett, de a kispadra azért leült. A vendégeknél a sérülése miatti egy hónapos kihagyás után Vámos Petra játékra jelentkezett.

A találkozó elején idegesen játszott mindkét csapat, a kapusok jól védtek, így a 10. percben 3–3 volt az állás. A folytatásban a Debrecen előnyt szerzett és ezt tartotta is a félidő végig, amikor már öt góllal vezetett.

Fordulás után két perc alatt nyolc góllal elhúzott a rutinosabb DVSC, a csabai lányok ettől kezdve csak futottak az eredmény után. Két fiatal viszont jól teljesített a liláknál, a kapus Csizmadia Fanni, és a balátlövő, Kukely Anna, aki három gólt is szerzett. A volt csabai kapus Triffa Ágnes jól védett, két hazai büntetőt is hárított. A hajrában tartotta a jelentős előnyt a vendégcsapat amely ilyen különbséggel is megérdemelten győzött.

Horváth Roland: – Azok akik a rendelkezésemre álltak a mai mérkőzésen jól küzdöttek, a fiatalok is igyekeztek. A Debrecen nagy fizikai fölényben volt, amit jól kihasznált. Voltak jó momentumaink a mérkőzésen, ezt kell erősítenünk a jövőben és akkor elérhetjük a célunkat.

Köstner Vilmos: – Huszonkét éve járok Békéscsabára, de ilyen hangulattalan mérkőzésen még nem vettem részt, nagyon hiányoztak a szurkolók. Ötven percig a védekezésünk és a kapusteljesítmény jó volt, valamint támadásban is hoztuk amit elvártam a lelkesen küzdő fiatal, csabai csapat ellen.

line

line

line

YouTube 

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix