Online fogadás | TippmixPRO

Békéscsabai ENKSE – Érd

benkse_150spacererd_150

NB I női felnőtt 2018/2019. 6. forduló

Békéscsabai ENKSE – Érd

30-30 (15-17)

Időpont: 2018. október 17. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: B. Pech Katalin, Vágvölgyi Mária

Versenybírók: Szegedi Zsolt, Szabó Imre

Békéscsaba: Balog Judit (0), Dokovic Anasztázia (5), Bottó Rózsa (1), Vukajlovic Aleksandra (8), Giricz Laura Gerda (0), Szögi Tímea (2), Dombi Katalin (0), Zöldi-Tóth Katalin (2), Walfisch Mercédesz (10), Horvát Dorina Szilvia (0), Ekker Gitta (0), Kovács Anett (2), Török Csenge (0), Kukely Anna (0), Binó Boglárka (0), Agbaba Marija (0).
Vezetőedző: Horváth Roland

Érd: Lassource Coralie Gladys (0), Gávai Szonja (5), Simon Armilla (0), Lavko Jelena (1), Janurik Kinga (0), Kisfaludy Anett (4), Reizinger Sára (0), Kiss Nikolett (2), Krpez Slezak Katarina (7), Jerabkova Marketa (5), Schatzl Natalie (1), Kovács Barbara (0), Tóth Gabriella (5), Foggea Julie Line (0).
Vezetőedző: Szabó Edina

sargalap Sárgalapok: Vukajlovic Aleksandra (1), Szögi Tímea (1), Walfisch Mercédesz (1), Horváth Roland (1), Gávai Szonja (1), Kisfaludy Anett (1), Jerabkova Marketa (1), Szabó Edina (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Dokovic Anasztázia (4. perc), Bottó Rózsa (2. perc), Vukajlovic Aleksandra (2. perc), Walfisch Mercédesz (2. perc), Lassource Coralie Gladys (2. perc), Lavko Jelena (2. perc), Kisfaludy Anett (4. perc), Kiss Nikolett (4. perc),  Krpez Slezak Katarina (2. perc), Tóth Gabriella (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Szögi Tímea (0/1), Walfisch Mercédesz (4/6), Krpez Slezak Katarina (3/3), Tóth Gabriella (1/1).

line

Szenvedélyes játékkal pontot szereztek a csabai lányok

Újabb nehéz feladat előtt állt ma este a patinás békéscsabai női kézilabdaklub: egy jó erőkből álló érdi alakulatot fogadott hazai környezetben, a városi sportcsarnokban.​

20181018_elore_erd_kezi

A kezdetben felváltva dobták a gólokat a csapatok, a védekezésre nem fektettek nagy hangsúlyt, így sűrűn kellett a kapusoknak maguk mögé nyúlnia. Az első tíz percben már 12 gólt jegyezhettünk föl, ám jobbára a vendégeknél volt az előny. Negyed óra játék után kettőre növelte előnyét az érdi alakulat, Horváth Roland azonnal kikérte első idejét. Ez sem változtatott a csabaiak játékán, bár kiegyenlítettek, de a vendégek hamar ismét két gólra növelték előnyüket. Egyik oldalon sem jeleskedtek a kapusok, még elvétve sem akadt el bennük labda. Horváth Roland előbb Bínó Boglárkát, majd a 23. percben már Horváth Dorinát küldte be a háló elé. Szinte kétszer egymás után büntetőhöz jutottak a házigazdák, de a csereként beállt Foggea Julie Line változtatott a kapusok megítélésén: mindkétszer hárított, előbb Walfisch Mercédesz, majd Szögi Tímea próbálkozását ütötte ki, ráadásul éppen a csapattársa kezébe. Miközben a meccs folyamán először háromra növelte előnyét a Pest megyei gárda.

A szünet után annak ellenére négygólos előnyre tett szert a Pest megyei csapat, hogy Horváth Dorina több ziccert és átlövést hárított. Ám a csabai támadások egyelőre tovább akadoztak, a vendégek védekezése egyre határozottabb lett, vagy baj volt a házigazdák irányzékával. Aztán fordult a kocka, az agresszív érdieknél egymás után állították ki a keményen védekező játékosokat, így aztán a négygólos az előnyt ledolgozták egyre a hazaiak. Most Szabó Edina kért időt, hogy rendezze a sorokat. Nem sikerült, két hiba után büntetőhöz jutottak a lila-fehérek, amiből Walfisch Mercédesz egyenlített, majd Aleksandra Vukajlovics a meccs folyamán első ízben előnyhöz juttatta csapatát. Lendületbe került az Előre, egyre forrósodott a hangulat, mindenki azon szurkolt, hogy kétgólos előnyében a végjátékot is bírja a Békéscsaba. De nem. 29-29-re feljöttek az érdiek. Voltak ugyan még helyzetei a liláknak, de rendre kimaradtak, miként egy hetes is a finisben. Három perce képtelenek voltak gólt szerezni, igaz, a vendégek is hasonló cipőben jártak. Egészen az 59. percig, amikor Kisfaludy Anett betalált. De nem adták föl a házigazdák, a jól játszó Walfisch Mercédesz néhány másodperccel a vége előtt kiegyenlített. A látottak alapján igazságosnak mondható a döntetlen a nagyobb nevekből álló érdiek ellen.

Horváth Roland: – Gratulálok a lányoknak. Ilyen jó még soha nem láttam őket játszani.

Szabó Edina: – Igazságos a döntetlen. Mindkét csapatnak voltak jó és rossz periódusai. Nem találtuk a játék ritmusát az egész mérkőzésen.

Forrás: bmsextra.hu

line

line

YouTube 

Fotók

Jegyzőkönyv

Tabella 

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix

Címkék:  , , ,