Online fogadás | TippmixPRO

Békéscsabai ENKSE – GVM Europe-Vác

benkse_150spacervac_150

NB I női felnőtt 2018/2019. 17. forduló

Békéscsabai ENKSE – GVM Europe-Vác

28-31 (17-17)

Időpont: 2019. március 8. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás

Versenybírók: Kocsis-Sajti Anikó, Szabó Imre

Békéscsaba: Balog Judit, Bottó Rózsa (1), Vukajlovic Aleksandra (5), Gidai Eszter (0), Giricz Laura Gerda (1), Szögi Tímea (0), Dombi Katalin (2), Walfisch Mercédesz (3), Horvát Dorina Szilvia (0), Ekker Gitta (0), Kovács Anett (5), Török Csenge (0), Marincsák Nikolett (9), Kukely Anna (0), Agbaba Marija (2).
Vezetőedző: Horváth Roland

Vác: Radosavljevic Sanja (1), Kácsor Gréta (8), Hámori Konszuéla (1), Arenhart Barbara (0), Pappné Szamoránsky Piroska (2), Bukovszky Anna (0), Jovetic Dijana (3), Szabó Kitti (0), Lakatos Rita (5), Szondi Zsófia (0), Suba Sára (0), Káldy Lili (0), Sziráki Boglárka (0), De Souza Karoline (5), Helembai Fanny (5), Diószegi Nikolett (1).
Vezetőedző: Szilágyi Zoltán

sargalap Sárgalapok: Bottó Rózsa (1), Kácsor Gréta (1), Hámori Konszuéla (1), Arenhart Barbara (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Bottó Rózsa (4. perc), Vukajlovic Aleksandra (2. perc), Walfisch Mercédesz (2. perc), Kovács Anett (2. perc), Marincsák Nikolett (2. perc), Kácsor Gréta (4. perc), Hámori Konszuéla (2. perc), Jovetic Dijana (2. perc), Lakatos Rita (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Walfisch Mercédesz (0/1), Marincsák Nikolett (2/3), Lakatos Rita (1/2), De Souza Karoline (5/6).

line

A kimaradt ziccerek megbosszulták magukat

Egy nagyon jó hazai, de gyengébb idegenbeli mérleggel rendelkező váci női kézilabdacsapat érkezett ma Békéscsabára, hogy a bajnokság 17. fordulójában felvegye a házigazdákkal a küzdelmet. Változatos, érdekes mérkőzést hozott a péntek esti derbi, amelynek a végén a Duna-partiak lehettek boldogabbak, ajándékuk a győzelem.

20190308_elore_vac

A nőnap alkalmából mindkét csapat tagjai egy-egy szál virágot kaptak a csabai klub vezetőitől és Herczeg Tamás békéscsabai országgyűlési képviselőtől.

A labdajátékok sava-borsa a gól. Erre nem lehetett panasz az első negyedórában, csak úgy záporoztak a találatok, nem győztük jegyezni. Igaz, ennek hátulütője, hogy a védekezésre vajmi keveset fordítottak a csapatok. A 13. percben már a 16 gólt írhattak föl a jegyzőkönyvbe (9—7), addig felváltva estek a gólok, ám amikor házigazdák kétgólos előnybe kerültek, Szilágyi Zoltán azon nyomban kikérte első idejét. A válasz: háromgólosra nőtt a lilák előnye. Átmenetileg. Amikor egyre csökkent, Horváth Roland is magához hívta lányait. Hullámzóvá vált a játék, ismét felváltva vezettek a csapatok, de góllövő kedv nem lankadt, így már az első játékrészben harmincnégyet jegyezhettünk. Vagyis a védekezés továbbra is hiányosságokat mutatott, ám a szép számú nézősereg élvezhette a sűrűn potyogó találatokat.

A szünet után feljavult a hazaiak védekezése, és a támadó kedvük sem lohadt, jutalmuk: ismét háromgólos előny. Persze a Duna-partiak sem hagyták annyiban, foggal-körömmel küzdöttek ők is, a 41. percben egálra hozták a találkozót. S mivel szokott járni egy ilyen helyzet? Időkérés. Ami után Dijana Jovetic jóvoltából a vezetést is átvették a vendégek (nem mellesleg a váciak szélsője az első félidőben eredménytelen volt, most viszont tíz perc alatt háromszor is betalált). Lankadt a csabaiak koncentráció képessége, bátortalanná váltak a támadások, de ez részben a csereként beállt Bukovszky Anna kapusnak is köszönhető volt, aki remek napot fogott ki. A végjátékban a junior világbajnok Kácsor Gréta ontotta gólokat, amivel nem engedte a csabaiakat közelebb lépni hozzájuk. Végül a rutin győzött, de a papírformának ígérkező találkozó akár döntetlennel is zárulhatott volna, ugyanis nagyon szépen küzdöttek az előrés lányok.

Horváth Roland: – Tizennyolc pontunknak kellene már lenni, de ezúttal saját magunkat vertük meg.

Szilágyi Zoltán: – Fásultan kezdtünk, az első félidőben nem állt össze a védekezésünk. Sok az ekkor bekapott 17 gól. A fordulás után nagyot küzdött a csapat, védekezésben és támadásban is alaposan feljavultunk. Nagy öröm, hogy a csereként Beállt Bukovszky Anna kapus ilyen remek teljesítményt nyújtott. Végül egy küzdős mérkőzésen sikerült nyernünk egy jól harcoló Békéscsabával szemben.

Forrás: Békés Megyei Sport Extra

line

[ae-fb-embed url='https://www.facebook.com/dkkahandball/videos/393857498013428' width='680']

line

YouTube 

Fotók 

Jegyzőkönyv

Tabella 

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix

Címkék:  , , ,