Online fogadás | TippmixPRO

Békéscsabai ENKSE – Győri Audi ETO KC

benkse_150spacergyori_audi_eto_kc_150

NB I női felnőtt 2018/2019. 20. forduló

Békéscsabai ENKSE – Győri Audi ETO KC

22-47 (14-20)

Időpont: 2019. január 9. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Rontó Ádám, Szanyi Péter Gábor

Versenybírók: Kocsis-Sajti Anikó, Szabó Imre

Békéscsaba: Balog Judit (0), Hős Kata (0), Alexandra Vukajlovic (8), Giricz Laura Gerda (0), Szögi Tímea (0), Dombi Katalin (0), Zöldi-Tóth Katalin (1), Walfisch Mercédesz (3), Horvát Dorina Szilvia (0), Ekker Gitta (0), Kovács Anett (5), Török Csenge (1), Marincsák Nikolett (2), Kukely Anna (0), Binó Boglárka (0), Marija Agbaba (2).
Vezetőedző: Horváth Roland

Győr: Knedlikova Jana (6), Afentaler Sára (3), Brattset Kari (8), Hansen Anne Mette (2), Leynaud Amandine (0), Pál Tamara (2), Oftedal Stine Bredal (7), Kristiansen Veronica (3), Tomori Zsuzsanna (1), Groot Cornelia (6), Fodor Csenge Réka (2), Bódi Bernadett (2), Puhalák Szidónia (2), Kiss Éva (0), Pintea Crina Elena (3), Grimsbo Kari Aalvik (0).
Vezetőedző: Danyi Gábor

sargalap Sárgalapok: Alexandra Vukajlovic (1), Walfisch Mercédesz (1), Marincsák Nikolett (1), Brattset Kari (1), Hansen Anne Mette (1), Pintea Crina Elena (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Dombi Katalin (2. perc), Walfisch Mercédesz (2. perc), Kukely Anna (2. perc), Marija Agbaba (2. perc), Pintea Crina Elena (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Walfisch Mercédesz (0/1), Marincsák Nikolett (2/2), Oftedal Stine Bredal (2/2), Groot Cornelia (0/1).

line

Az idei bajnokságban veretlen, Bajnokok Ligája-győztes és sokszoros magyar bajnok Győri AUDI ETO KC női kézilabdacsapata érkezett ma Békéscsabára, hogy a pontvadászat 12. fordulójában megmérkőzzenek egymással. Mint ismeretes, idén mindkét gárda egy-egy találkozón már túl van, a kisalföldiek Egerben győztek 35–20-ra, a lila-fehérek pedig ugyancsak idegenben egy bravúros ikszet értek el a kiesési rangadón, az MTK Budapest otthonában (26–26).

20190109_gyor

Két villám győri gólt követően ügyes támadásokat vezetett a Békéscsaba, és az első tíz percben nemcsak egyenlített, hanem ez idő alatt tartotta a lépést is nagynevű ellenfelével szemben. Ám 6–6 után másodpercek alatt – három lerohanásból – háromgólos előnyre tettek szert a kisalföldiek, ami azonnali reflexet váltott ki Horváth Roland edzőből, és kikérte első idejét. A 20. percben Tomori Zsuzsanna is a pályára lépett, és azonnal góllal avatta föl a hazaiak kapuvédőjét, Balog Juditot. A papírformának megfelelően fokozatosan elhúzott a győri alakulat, amellyel szemben hősiesen küzdöttek a lila-fehérek, ám egyre több hiba csúszott a játékukba, így végül hatgólos ETO előnnyel tértek pihenőre a csapatok.

A szünet után igencsak bekezdtek a vendégek: 16 perc alatt zsinórban tizenötször voltak eredményesek, miközben egyetlen válasz sem érkezett a túloldalról. Ez az első játékrész láttán, illetve után övön aluli ütés volt, egyben meglehetősen megalázó és demoralizáló. A 17. percben Alekszandra Vukajlovics törte meg a hazaiak „szerencsétlenkedését”, de ezt megelőzően már 14–35-öt mutatott az eredményjelző. Még Kovács Anett dicsérhető, aki öt találatig jutott a BL-győztes ellen, ám a második félidőben nyújtott „csapatteljesítmény” nagyon vékony volt. Az első félidei teljesítmény elég lehet vasárnap a Mosonmagyaróvár ellen, de a sikerhez a második aligha.

Horváth Roland: – Az első félidőben még jól tartottuk magunkat, de a második játékrészben alig vártam, hogy vége legyen a mérkőzésnek.

Danyi Gábor: – Ma a mérkőzés folyamán végig azzal a sebességgel játszottunk, amit megbeszéltünk. Főleg a második félidei védekezésünk volt nagyon koncentrált.

line

line

YouTube

Jegyzőkönyv

Tabella 

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix