Online fogadás | TippmixPRO

Békéscsabai ENKSE – Kisvárda Master Good SE

benkse_150spacerkisvarda_150

NB I női felnőtt 2018/2019. 8. forduló

Békéscsabai ENKSE – Kisvárda Master Good SE

29-30 (13-16)

Időpont: 2018. november 2. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs

Versenybírók: Kocsis-Sajti Anikó, Szabó Imre

Békéscsaba: Balog Judit (0), Hős Kata (0), Anastazija Djokovic (1), Bottó Rózsa (1), Vukajlovic Aleksandra (11), Giricz Laura Gerda (0), Szögi Tímea (0), Dombi Katalin (0), Zöldi-Tóth Katalin (4), Walfisch Mercédesz (7), Horvát Dorina Szilvia (0), Ekker Gitta (0), Kovács Anett (4), Kukely Anna (0), Binó Boglárka (0), Agbaba Marija (1).
Vezetőedző: Horváth Roland

Kisvárda: Aneta Benko (1), De Araujo Tamires (2), Rebicova Marianna (0), Milosevic Tímea (0), Pásztor Bettina (0), Tomkovic Ana (0), Klikovac Andrea (0), Kordowiecka Weronika (0), Orbán Adrienn (1), Radojevic Tamara (9), Guialo Isabel Wangimba (7), Milanovic Litre Vesna (3), Hakunova Marija (0), Dragut Ana-Maria (7), Katona Flóra (0).
Vezetőedző: Donovic Vlatko

sargalap Sárgalapok: Anastazija Djokovic (1), Bottó Rózsa (1), Walfisch Mercédesz (1), Klikovac Andrea (1), Guialo Isabel Wangimba (1), Milanovic Litre Vesna (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Vukajlovic Aleksandra (2. perc), De Araujo Tamires (2. perc), Klikovac  Andrea (2. perc), Milanovic Litre Vesna (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Vukajlovic Aleksandra (1/1), Walfisch Mercédesz (2/4), Radojevic Tamara (5/6).

line

Szoros végjátékban nyert a Kisvárda

Remekül küzdött, végül mégis pont nélkül maradt az NB I-es békéscsabai női kézilabdacsapat, amely a bajnokság 8. fordulója péntek esti összecsapásán a Kisvárdával szemben. A szabolcsiak szerencséjét jelzi, hogy az utolsó másodpercben szerezték meg a két pontot érő találatot.

20181103_elore_kisvarda

Tizenkettő–három. Ez nem egy vízilabda-mérkőzés eredménye, hanem a külföldi és a magyar játékosok száma a péntek esti békéscsabai vendég, Kisvárda tizenhatos keretében. Az Érd elleni döntetlennel egyszer már vaskos meglepetést okozó lila-fehérek a szabolcsi nemzetközi alakulat ellen próbáltak meg újabb meglepetést okozni.

Felváltva estek a gólok a mérkőzés elején, meglepő módon a szabolcsiak tűntek idegesebbnek, vagy kiesett a kezükből a labda, vagy a csabai védelem hozta zavarba a piros mezben játszókat. Az azonban már ekkor kitűnt, hogy az égimeszelő Dragutra érdemesebb nagyobb figyelmet fordítani, aki gond nélkül átlőtte a falat. A hazaiaknál Walfisch és Vukajlovic vitte előre a csapatot, amely szívósan tapadt a rendre egy góllal vezető vendégekre. A félidő közepén mintha megtorpant volna a Békéscsaba, sorra maradtak ki a helyzetek, mire a 13. percben időkérésre szánta el magát Horváth Roland. Majdnem ötperces gólcsendet tört meg Walfisch Mercédesz, majd egy kivédekezett támadás után a nagyon harcos Vukajlovic hozta csapatát még közelebb az ellenfélhez, majd rögtön ezután Walfisch egyenlített büntetőből. A Csabától az utóbbi hetekben megszokott megalkuvást nem tűrő játékot láthattuk, feladva ezzel a leckét a vendégek trénerének, aki kénytelen volt csere-berélni embereit. A magassági fölényben lévő várdaiak azonban emberhátrányban is el tudtak lépni két góllal. A hajrában próbáltak szűkíteni hátrányukon a lilák, de nagyon meggyűlt a bajuk a szigorú várdai védelemmel és csak átlövésgóllal tudtak eredményesek lenni.

A 34. percben a mérkőzés során először vezetett 4 góllal a Kisvárda. A lila-fehérek próbáltak vendégeik nyomába szegődni, és egy gólra meg is közelítették a szabolcsiakat. Ebben az időszakban Vukajlovic tartotta meccsben a Csabát. Futott az eredmény után az egyébként szenzációsan védekező ENKSE, ami azonban minden erejét felemésztette a játékosoknak. Mégis újra és újra sikerült felzárkózni, sőt, Kovács Anett duplájával az 50. percben egyenlíteni! Időt kért a várdaiak trénere. Vukajlovic következő megmozdulása azonban már csabai előnyt jelentett! Az idegek csatájában Horvát hetest védett és az 59. percben, az Előre az egyenlítésért támadhatott, Vukajlovicnak ez sikerült is de vendég időkérés után az angolai Guialo az utolsó másodpercben belőtte a győztes gólt.

Forrás: Békés Megyei Sport Extra

line

[ae-fb-embed url='https://www.facebook.com/elorekezilabda/videos/172804373664784/' width='640']

line

YouTube 

Fotók 

Jegyzőkönyv

Tabella 

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix