Online fogadás | TippmixPRO

Békéscsabai ENKSE – Motherson-Mosonmagyaróvár

benkse_150spacermosonmagyarovar_kc_se_15

NB I női felnőtt 2019/2020. 3. forduló

Békéscsabai ENKSE – Motherson-Mosonmagyaróvár

25-27 (13-16)

Időpont: 2019. szeptember 14. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Medve Róbert Pál, Südi Péter

Versenybírók: Kocsis-Sajti Anikó, Szegedi Zsolt

Békéscsaba: Balog Judit (0), Mézes Laura (0), Bottó Rózsa (0), Barján Bianka (3), Dombi Katalin (0), Horvát Dorina Szilvia (0), Kovács Anett (6), Csizmadia Fanni Klára (0), Marincsák Nikolett (4), Kukely Anna (0), Agbaba Jelena (4), Kopecz Barbara (4), Vukajlovic Aleksandra (4).
Vezetőedző: Horváth Roland

Mosonmagyaróvár: Ferenczi Annamária (0), Hajtai Vanessza (2), Horváth Bernadett (4), Domokos Dalma (0), Holesová Mária (0), Kellermann Dóra (2), Szalai Zsuzsanna (2), Bardi Fruzsina (0), Lancz Barbora (3), Popa Laura-Petruta (0), Hudák Anette Emma (6), Dányi Bernadett (0), De Souza Karoline (2), Katona Flóra (6), Herczeg Lili Mónika (0), Tilinger Tamara (0).
Vezetőedző: Bognár Róbert

sargalap Sárga lapok: Bottó Rózsa (1), Barján Bianka (1), Vukajlovic Aleksandra (1), Hajtai Vanessza (1), Kellermann Dóra (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Kovács Anett (2. perc), Agbaba Jelena (2. perc), Vukajlovic Aleksandra (2. perc), Hajtai Vanessza (2. perc), Bardi Fruzsina (2. perc), Popa Laura-Petruta (2. perc), Hudák Anette Emma (2. perc), Katona Flóra (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Kopecz Barbara (1/2), Lancz Barbora (0/1), Katona Flóra (4/4).

line

A harmadik bajnoki mérkőzésüket is elvesztették a lila-fehérek

20190915_elore_mosonmagyarovar

Fotó: Antal János

Álomszerűen kezdte a mérkőzést az Előre, amely Marincsák Nikolett góljával szerezte meg a vezetést. Bár Kellermann Dóra gyorsan egalizált, Jelena Agbaba, Kovács Anett és Alekszandra Vukajlovics találataival a 8. percben 4–1-re ellépett. A kisalföldiek egy perc leforgása alatt kis híján elkoptatták a csabai előnyt, ám Kovács és Marincsák elemében volt. Bosszankodhatott a kispad előtt a csabai edző, hiszen tanítványai kétszer is naggyá tették Dányi Bernadettet, a vendégek kapusát, ám nem ő, hanem a mosoniak edzője, Bognár Róbert kért időt a 13. percben. Tette ezt hihetetlenül jó érzékkel, hiszen lányai megtáltosodtak és alig egy perc leforgása alatt egy 3–0-s rohammal a maguk javára fordították az eredményt. Jöhetett a csabai időkérés. Innentől kezdve már a Békéscsabának kellett a Mosonmagyaróvár után loholni. Mindkét kapus védett egy nagyot egyszer-egyszer, majd ők sem kellettek ahhoz, hogy Bardi és Vukajlovics hibázzon. Kézben tartotta az irányítást a vendég együttes, amely nagyban támaszkodhatott a kiválóan védő portására. A jól játszó Katona Flóra értékesített büntetőjével a 25. percben tovább nőtt a két csapat közötti különbség. Felváltva estek a gólok ezután, ám e ritmust megtörhették volna a lilák, ha a mai napon halványabban játszó Kopecz, illetve Kovács Anett nem ront. Nem reménytelen, de nehéz helyzetben várhatta a második felvonást a hazai csapat.

Úgy tűnt, hogy a hazaiak trénerének sikerült felráznia fiatal csapatát, hiszen éppolyan jól kezdték a második félidőt, mint az elsőt. Harminc másodperc elteltével Kovács Anett szépített, majd ugyan Kellermann is villant egyet, ám ezután egy parádés 3–0-s csabai roham következett, majd Katona hetese után egy 2–0-s, így immáron a Békéscsabánál volt az előny. Időt kért a vendégek edzője, ám ezúttal nem alakult olyan jól a mérkőzés számukra, mint az első félidőben, hiszen Marincsák növelt a picinyke csabai előnyön. Keményedett a mérkőzés, jelezte ezt a sok kiállítás mindkét oldalon. Ismét bele-bele hibáztak a lilák, ami egy ilyen kiegyenlített mérkőzésen nem nagyon fért bele. A 44. percben 21–19-nél időt is kért Horváth Roland. Bár Vukajlovics a kapusba lőtt egy labdát, a következő lehetőségét már nem hibázta el és Kovács Anett is bevette a magyaróvári kaput, s a meccs során először birtokolt háromgólos előnyt az Előre NKSE. Messze nem dőlhettek hátra a házigazdák, akiktől két percre két játékost is „kiszedett” a bírókettős, miközben a látogatók négy perc alatt behozták a hátrányukat. 

Az utolsó negyedórában összeomlott a csabai csapat. A hosszas hazai gólszünetet Barján Bianka törte meg, de ez három perccel a vége előtt már későinek tűnt.

Horváth Roland: – Megérdemelten nyert a Mosonmagyaróvár, ezt a mérkőzést mi vesztettük el. A harmadik mérkőzés óta nem találok a csapatban olyan embert, aki vezéregyénisége lenne a társaságnak, összefogná a gárdát. Szép edzői feladat lesz innen kihozni a csapatot. 

Bognár Róbert: – Ilyen mérkőzésre számítottam. Mindkét gárda az életéért harcol, nagyon szerettük volna elkerülni, hogy három vereséggel nyissunk. A második félidő elején mélypontra kerültünk, de a finisben a remek védekezésnek köszönhetően győztünk. A fiatal játékosok sokat segítettek. Apró dolgokon múlt, hogy most mi örülhetünk.

Forrás: bmsextra.hu

line

[ae-fb-embed url='https://www.facebook.com/elorekezilabda/videos/938668999819925/' width='680']

line

YouTube 

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix