Online fogadás | TippmixPRO

Békéscsabai ENKSE – Szent István SE

benkse_150spacerszent_istvan_se_150

NB I női felnőtt 2019/2020. 9. forduló

Békéscsabai ENKSE – Szent István SE

34-34 (17-14)

Időpont: 2019. november 9. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Altmár Kristóf, Horváth Márton

Versenybírók: Szegedi Zsolt, Kocsis-Sajti Anikó

Békéscsaba: Balog Judit (0), Mézes Laura (1), Bottó Rózsa (1), Vukajlovic Aleksandra (7), Barján Bianka (4), Dombi Katalin (0), Horvát Dorina Szilvia (0), Kovács Anett (4), Csizmadia Fanni Klára (0), Marincsák Nikolett (1), Kukely Anna (0), Kukely Klára (0), Agbaba Jelena (5), Kopecz Barbara (11).
Vezetőedző: Horváth Roland

Szent István SE: Lyngby Cornelia (1), Pánczél Petra (0), Tobak Luca (3), Aron Andrea (6), Albert Helga (0), Balog Beáta (2), Horváth Gréta (5), Szerző Regina (7), Stranigg Zsófia (1), Varjú Liliána (5), Scheffer Zsanett (4), Monori Orsolya Tekla (0), Gercsó Nóra (0), Mátéfi Dalma (0), Tieff Zsanett (0).
Vezetőedző: Vojkovics Gyula

sargalap Sárga lapok: Bottó Rózsa (1), Barján Bianka (1), Horváth Roland (1), Tobak Luca (1), Monori Orsolya Tekla (1), Vojkovics Gyula (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Bottó Rózsa (4. perc), Barján Bianka (2. perc), Agbaba Jelena (2. perc), Aron Andrea (2. perc), Scheffer Zsanett (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Marincsák Nikolett (1/2), Kopecz Barbara (5/5), Szerző Regina (4/4).

line

Döntetlennel zárult az alsóházi rangadó

A Békéscsaba 2, az újonc Szent István SE 1 ponttal rendelkezett a mérkőzés előtt, nem is kell magyarázni, hogy milyen fontos találkozó előtt állt mindkét gárda.

20191110_elore_szise

Fotó: Antal János

Az 5. percig fej-fej mellett haladtak a csapatok, mígnem Barján Bianka és Kovács Anett góljával két gólos előny birtokába került az Előre. Ha nincsenek a labdaeladások és egy kihagyott hétméteres, akkor ez az előny lehetett volna nagyobb is. A 11. percben időt kért Vojkovics Gyula, a fővárosiak trénere, igaz csapatára sok panasza nem lehetett, mert küzdött rendesen és tapadt vendéglátójára. Hiába dobott Kopecz Barbara emberlőnyben gólt, ha a túloldalon nem sikerült kivédekezni a Szent István SE támadásait.

Nem volt felhőtlenül elégedett csapata játékával Horváth Roland sem, aki a 21. percben 11–10-es állásnál magához hívatta játékosait. Szorosan alakult a mérkőzés a félidő hátralévő perceiben is, végig a Békéscsaba vezetett, de először csak a félidő legvégén volt három gólos különbség a két gárda között.

Két eredményes hetesgóllal indította a 2. felvonást a Szent István SE és ismét nyomába szegődött a lila-fehéreknek. Gyorsan visszaállt azonban a rend és a korábbi különbség is, ehhez persze kellett az is, hogy szigorodjon a hazaiak védekezése, és hogy egyre többször hibázzanak bele a támadásokba a vendégek. Indításokból egyre többször tudott eredményes lenni a Békéscsaba. A 39. percben 23–18-as állásnál már kénytelen volt időt kérni a SZISE edzője. Így tett a 45. percben Horváth Roland is, aki a szaporodó hibák miatt élt ezzel a lehetőséggel.

A vendégek korántsem adták fel, és pillanatok alatt képesek voltak a felzárkózásra. A mérkőzés háromnegyedénél kezdett fáradni az Előre, emellett a vendégek áttértek a a hét a hat elleni játékra, ami igencsak bejött nekik. Nagy gólpárbajt vívott egymással a két csapat, a látogatók három és fél perccel a vége előtt már csak egy gólos távolságra voltak a csabaiaktól. Az utolsó másfél percben kétszer is kiegyenlített a SZISE, a Csaba támadhatott a győzelemért, de kimaradt a helyzet.

Forrás: beol.hu

line

[ae-fb-embed url='https://www.facebook.com/elorekezilabda/videos/952666371792937/' width='680']

line

YouTube 

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix