Online fogadás | TippmixPRO

Békéscsabai ENKSE – Váci NKSE

benkse_150spacervac_150

NB I női felnőtt 2019/2020. 11. forduló

Békéscsabai ENKSE – Váci NKSE

29-31 (13-16)

Időpont: 2019. december 29. (vasárnap) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Andorka Miklós, Hucker Róbert

Versenybírók: Szabó Imre, Kocsis-Sajti Anikó

Békéscsaba: Balog Judit (0), Mézes Laura (1), Bottó Rózsa (2), Vukajlovic Aleksandra (9), Barján Bianka (0), Dombi Katalin (1), Horvát Dorina Szilvia (0), Kovács Anett (3), Csizmadia Fanni Klára (0), Marincsák Nikolett (6), Mitrovic Ivana (1), Kukely Anna (0), Kukely Klára (0), Agbaba Jelena (1), Kopecz Barbara (5).
Vezetőedző: Horváth Roland

Vác: Bálint Anna (0), Radosavljevic Sanja (6), Kácsor Gréta (6), Hámori Konszuéla (4), Szeberényi Flóra (0), Arenhart Barbara (0), Mészáros Rea Réka (0), Bukovszky Anna (0), Szabó Kitti (0), Lakatos Rita (2), Paróczy Sára (0), Szondi Zsófia (0), Kovács Noémi (1), Kuczora Csenge (6), Helembai Fanny (1), Diószegi Nikolett (5).
Vezetőedző: Szilágyi Zoltán

sargalap Sárga lapok: Agbaba Jelena (1), Kopecz Barbara (1), Radosavljevic Sanja (1), Lakatos Rita (1), Szilágyi Zoltán (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Bottó Rózsa (2. perc), Barján Bianka (2. perc), Marincsák Nikolett (2. perc), Kopecz Barbara (2. perc), Hámori Konszuéla (2. perc), Kuczora Csenge (2. perc), Helembai Fanny (2. perc), Szilágyi Zoltán (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Marincsák Nikolett (4/4), Kopecz Barbara (0/1), Kácsor Gréta (1/2), Lakatos Rita (1/2), Kuczora Csenge (4/4).

line

Csak megszorítani tudta ellenfelét a lila-fehér együttes

20191229_elore_vac

Fotó: Antal János

Gyors gólváltást követően Radosavljevic indítások után szerzett triplájával meglépett a Vác, Horváth Roland időt is kért. A Csaba hét perc elteltével tudta csak újra bevenni a váciak hálóját, ami azért is volt nehéz, mert a világbajnok brazil Arenhart már nagyon korán elkapta a fonalat. A félidő derekán is tartotta négygólos előnyét a bajnokság legfiatalabb csapata (20,8 év az átlagéletkor), ám a sorait rendező lila-fehérek három perc alatt visszajöttek a mérkőzésbe. Ekkor Szilágyi Zoltán kért időt, csapata pedig hamar visszaállította a korábbi különbséget. A váciak nyitott védekezése alaposan megnehezítette a csabaiak dolgát, és a máskor hatékony Vukajlovic és Kopecz is nehezen talált be a kapujukba. A túloldalon jól játszották meg a szélsőket a látogatók, Radosavljevic az 5., a csabai nevelésű Diószegi már a 4. gólnál tartott a hajrában. Balog Judit két ziccert is hárított az utolsó percben, így olyan helyzetből várhatta a 2. félidőt az Előre, ami még adhatott némi bizakodásra okot.

Nagyon rosszul kezdte a 2. felvonást az ENKSE, a váci kapuban Arenhart továbbra is remekelt, mint ahogy a szélsők is gyártották a gólokat. Mínusz ötnél időt kért a csabaiak trénere.

Sikerült ötről háromra faragni a hátrányt, ám az nem segítette a további felzárkózási kísérleteket, hogy kettős emberhátrányba került a Csaba, hetesgólokkal ismét ellépett a Vác. A lila-fehérek próbáltak kapaszkodni, és az 54. percben már csak kettővel vezetett a Vác, de a nagy elszántsággal játszó csabai csapat már érte be vendégét.

Horváth Roland: – Így nem lehet elkezdeni egy mérkőzést, ez volt a döntő. Huszonkilenc góllal meccset lehet nyerni, emellett sok helyzetet is kihagytunk. Megpróbálunk a védekezésünkön és a kapusteljesítményünkön javítani. Dolgozunk tovább azért, hogy Békéscsabának továbbra is NB I-es csapata legyen.

Szilágyi Zoltán: – Mindkét félidő elején elkaptuk a fonalat Arenhartnak is köszönhetően. A támadójátékunkra nem lehet panasz, a védekezésünk azonban a mérkőzés bizonyos szakaszaiban gyengébb volt. A Békéscsaba akkor sem adta fel, amikor nagyobb előnyt birtokoltunk.

line

[ae-fb-embed url='https://www.facebook.com/elorekezilabda/videos/808502162945818/' width='680']

line

Készítette: Békéscsabai Médiacentrum Kft.

line

YouTube 

Fotók 

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix

Címkék:  , , ,