Online fogadás | TippmixPRO

Békéscsabai ENKSE – Vasas SC

Felkészülési mérkőzés

benkse_150spacervasas_sc_150

Békéscsabai ENKSE – Vasas SC

31-31 (13-15)

Időpont: 2020. július 30. (csütörtök)

Helyszín: Tata

Békéscsaba: Mistina – Andróczki, Borgyos 6, Kukely A. 6, J. Agbaba 2, Petika 3, Fodor-Bottó 2. Cs.: Szabó D., Csizmadia (kapusok), Giricz, Kukely K. 2, Vámosi P. 9 (5), Iván 1, Mitrovics, Bucsi, Török F.
Vezetőedző: Vida Gergő.

20200730_elore_vasas_fm

Fotó: Antal János

Döntetlennel zártuk az edzőtábort

Az első tíz percben felváltva estek a gólok (4–4), majd a fővárosaik vezettek egy-két góllal. A félidő hajrájában az NB I B-s Vasas kétgólos előnyt szerzett a szünetre. Fordulás után a Békéscsaba átvette a vezetést (40. perc.: 20–18). A Vasas azonban nem adta fel, kihasználta a csabaiak hibáit, és az 50. percre 27–23-ra fordított. Az utolsó tíz percben a lila-fehérek nagy hajrát vágtak ki, és így sikerült az egyenlítés.

Vida Gergő: – Nem azt a teljesítményt nyújtottuk, mint kedden a Mosonmagyaróvár ellen, hiszen akkor egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, de ez most nem jött össze. Az edzőtábor végén járunk már és ez látszott a koncentráción és a teljesítményen is. A mérkőzésen ismét mindenki kapott lehetőséget, van aki tudott élni azzal és van aki sajnos nem. A teljesítménnyel  egyáltalán nem vagyunk elégedettek. A mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy a végjátékban sikerült egy döntetlent elérni.

Felnőtt csapatunk pénteken délután az edzőtábor végén utazik haza Békéscsabára.