Online fogadás | TippmixPRO

Dunaújvárosi KKA – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

dkka_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2017/2018. 15. forduló

Dunaújvárosi KKA – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

38-24 (20-11)

Időpont: 2018. február 24. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

Cím: 2400 Dunaújváros, Eszperantó út 4.

Játékvezetők: Hantos Dorina, Rózsahegyi Brigitta

Versenybírók: Dravecz Tibor, Szalai István

Dunaújváros: Monori Orsolya Tekla (5), Takács Dusmáta (0), Dombi Luca (4), Szalai Babett (3), Micijevic Camila (7), Szekerczés Luca (2), Bulath Anita (0), Tomasevic Katarina (0), Kovács Anna (2), Kazai Anita (4), Cifra Anita (2), Molnár Beatrix (3), Oguntoye Viktória (0), Nick Viktória (1), Grosch Vivien (3), Klujber Katrin (2).
Vezetőedző: György László

Békéscsaba: Szarka Adrienn (1), Vukajlovic Aleksandra (2), Gidai Eszter (1), Szögi Tímea (5), Zöldi-Tóth Katalin (4), Walfisch Mercédesz (0), Mihálffy Adrienn (3), Kovács Anett (4), Kovacevic Jovana (4), Popovic Tamara (0), Pinter Zsanett (0), Györkös Rebeka (0).
Vezetőedző: Horváth Roland

sargalap Sárgalapok: Kovács Anna (1), Vukajlovic Aleksandra (1), Mihálffy Adrienn (1), Kovacevic Jovana (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Kovács Anna (2. perc), Cifra Anita (4. perc), Klujber Katrin (2. perc), Szarka Adrienn (2. perc), Gidai Eszter (2. perc), Kovacevic Jovana (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Szekerczés Luca (2/2), Szögi Tímea (1/1), Mihálffy Adrienn (2/3).

line

Tartalékosan sima vereség a Dunaújváros otthonában

Sima vereséget szenvedett Dunaújvárosban az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE NB I-es női kézilabdacsapata. A tartalékos lilák az elejétől kezdve nem tudták felvenni a házigazdák által diktált tempót, így csak a különbség volt kérdéses.

20180224_dkka_elore

 

A hazaiak kezdtek jobban, és a 10. percben már 10–1-re vezettek a tartalékos csabaiak ellen, akiknél Bottó betegség, Giricz és Farkas pedig sérülés miatt nem szerepelhetett. Walfisch sérülten ugyan leült a kispadra, de játékára később sem került sor. A folytatásban is az újvárosiak diktálták a tempót, és az első negyedóra végére kilenc gólos előnyre tettek szert. A jól játszó házigazdák könnyedén lőtték góljaikat, így a különbség is folyamatosan nőtt a két csapat között. A félidő hajrájában a rutinos Zöldi-Tóth már harmadik gólját szerezte, ezzel 18:10-ra feljöttek a lila-fehérek.

Fordulás után a hazaiak lendületben maradtak, és a 37. percben már 25:12-re vezettek. Mindvégig a Dunaújváros akarta érvényesült, játékosai biztosan lőtték a gólokat, így a 41. percben már 27:14 volt az állás és az addig megszerzett tetemes előnyt mindvégig meg is őrizték.
Ezen a napon nem volt azonos súlycsoportban a két alakulat, a csabaiaknak túl sok hátráltató tényezővel kellett volna dacolniuk az eredményesebb szerepléshez, ami nem ment.

György László: – Döntőnek bizonyult a védekezésünk minősége, és a belőle nagy sebességgel indított ellentámadásaink hatékonysága. Koncentráltan, fegyelmezetten, helyenként látványosan játszottunk, illett legyőznünk a Békéscsabát a múltra való tekintettel.

Horváth Roland: – Rengeteg a sérültünk, mindössze tíz mezőnyjátékossal érkeztünk Dunaújvárosba. A második félidőben valamivel keményebb és jobb volt a védőjátékunk, de ez most ennyire volt elég.

line

line

YouTube  Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/events/739960926213596/