Online fogadás | TippmixPRO

DVSC Schaeffler – Békéscsabai ENKSE

dvsc_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2018/2019. 2. forduló

DVSC Schaffler – Békéscsabai ENKSE

37-25 (17-9)

Időpont: 2018. szeptember 7. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: Debrecen, Hódos Imre Rendezvénycsarnok

Cím: 4028 Debrecen, Kassai út 32-34.

Játékvezetők: Hargitai Gábor, Markó Gábor István

Versenybírók: Kovács István Attila, Péli Sándor

Debrecen: Varsányi Nóra (5), Tóvizi Petra (5), Triffa Ágnes (0), Vantara-Kelemen Éva (6), Bordás Réka (1), Bulath Anita (2), Zamfirescu Maria-Madalina (2), Kovács Anna (6), Grigel Lotte (4), Szabó Panna (1), Borgyos Panna (2), Szabó Dóra (0), Arany Rebeka Melinda (1), Despotovic Jelena (2).
Vezetőedző: Pal Oldrup Jensen

Békéscsaba: Balog Judit (0), Dokovic Anasztázia (0), Bottó Rózsa (3), Vukajlovic Aleksandra (6), Giricz Laura Gerda (0), Radovic Sandra (0), Szögi Tímea (3), Zöldi-Tóth Katalin (2), Walfisch Mercédesz (8), Horvát Dorina Szilvia (0), Ekker Gitta (0), Kovács Anett (2), Binó Boglárka (0), Agbaba Marija (1), Dombi Katalin (0), Török Csenge (0).
Vezetőedző: Horváth Roland

sargalap Sárgalapok: Tóvizi Petra (1), Vantara-Kelemen Éva (1), Zamfirescu Maria-Madalina (1), Bottó Rózsa (1), Walfisch Mercédesz (1), Dombi Katalin (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Varsányi Nóra (2. perc), Tóvizi Petra (4. perc), Bordás Réka (2. perc), Bulath Anita (2. perc), Zamfirescu Maria-Madalina (2. perc), Kovács Anna (2. perc), Dokovic Anasztázia (2. perc), Bottó Rózsa (2. perc), Radovic Sandra (2. perc), Szögi Tímea (2. perc), Zöldi-Tóth Katalin (2. perc), Walfisch Mercédesz (2. perc), Kovács Anett (2. perc), Agbaba Marija (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Kovács Anna (1/1), Grigel Lotte (1/1), Szögi Tímea (1/1), Walfisch Mercédesz (1/1).

line

A szezon első kelet-magyarországi rangadóján a Debrecen bizonyult jobbnak

Tizenkétgólos vereséget szenvedett Debrecenben az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE NB I-es női kézilabdacsapata. A 2. forduló keretében lejátszott péntek esti mérkőzésen a különbséget tulajdonképpen az a három játékos jelentette, aki a viharsarki együttesben is megfordult, de most a „Loki” sikereiért hajt.

20180908_dvsc_elore

A hazaiak Tóvízi góljával szereztek vezetést a péntek esti találkozón, amelyre Vukajlovics még válaszolt. A Debrecen ezután erősített, és háromgólos előnyre tett szert. A 8. percben Horváth Roland időt kért, próbálta rendezni a sorokat. A folytatásban egy gólra feljött a Békéscsaba, majd ismét háromra növelte előnyét a házigazda együttes. A 14. percben a DVSC mestere is időt kért. Bottó kiállítása után a Loki fokozatosan elhúzott, és a 20. percben már hat góllal vezetett. Nyolc perces békéscsabai gólcsendet tört meg a 23. percben Vukajlovics. A félidő hajrájában a hazai fölény újabb gólokat hozott, így a szünetben nyolc gólos debreceni előnyt mutatott az eredményjelző. Fordulás után a 33. percben már tíz góllal vezetett a házigazda együttes, amely többször is Triffa gyors indításai után volt eredményes. A játékvezetők a félidő elején sorra adták a két perces kiállításokat. A 40. percben ismét tíz gólos előnyre tett szert a Debrecen. A félidő közepén egy percen belül két csabait is kiállítottak a játékvezetők. A 48. percben tizenhárom gólos Loki vezetésnél időt kért Horváth Roland, hogy próbálja megnyugtatni tanítványait, a mérkőzés hajrájában azonban megtartotta jelentős előnyét a DVSC.

Pal Oldrup Jensen: – A múlt heti mérkőzés után meg kellett mutatnunk, hogy képesek vagyunk jó játékra, ezen a mérkőzésen ez sikerült is. Ha tovább akarjuk emelni a játékunk színvonalát, még keményebben kell dolgoznunk. A jó védekezésünk hozta a sok gyors indításos gólunkat, mely a mérkőzés kulcsa volt.

Horváth Roland: – Ha a két csapat keretét megnézzük, akkor van legalább háromszáz lejátszott meccs különbség a játékosok között. Szétesett a védekezésünk, ebből fakadóan már a támadások sem úgy sikerültek, ahogy elterveztük. Ezt fel kell dolgoznunk, ki kell javítanunk. Szorosabb eredményre számítottam, elnézést kérek a szurkolóinktól.

A látottak alapján a kelet-magyarországi rangadón a hajdúsági gárda megérdemelten nyert a lelkes, de túl sokat hibázó lila-fehérek ellen.

line

[ae-fb-embed url='https://www.facebook.com/dvsckezi/videos/297003791089247/' width='640']

line

Készítette: Békéscsabai Médiacentrum Kft.

line

Jegyzőkönyv Tabella 

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/events/2191825891060783/

Címkék:  , , ,