Online fogadás | TippmixPRO

DVSC Schaeffler – Békéscsabai ENKSE

Felkészülési mérkőzés

DVSC Schaeffler – Békéscsabai ENKSE

36-29 (21-12)

Időpont: 2019. augusztus 13.(kedd) 17:00 óra

Helyszín: Debrecen, Hódos Imre Rendezvénycsarnok

Cím: 4028 Debrecen, Kassai út 32-34.

DVSC: Oguntoye – Arany3, Karnik Sz. 1, Tóvizi 4, Deszpotovics 6, Borgyos, Vantara-Kelemen 3. Csere: Szabó D. (kapus), Bulath 4 (1), Vámos P. 3, Bordás 2, Karsten 4, Petrus 4, Poczetnyik 1, Vámosi P. 1 (1).

Békéscsaba: Balog J. – Kovács Anett 4, Vukajlovics 12 (2), Marincsák 5 (2), Agbaba 3, Kopecz, Mézes 1. Csere: Horvát D., Csizmadia (kapusok), Bottó, Kukely 1, Barján 3, Dombi K., Hős.

line

A pénteki csabai tesztmérkőzés után kedden délután Debrecenben csapott össze az NB I-es női kézilabda-bajnokság rajtjára készülő két keleti végvár csapata. Ezúttal is a Loki bizonyult jobbnak, de a csabaiakban a válogatott Kopecz Barbi nélkül is volt tartás, amit bizonyít, hogy a második félidőt két góllal megnyerték.

20190813_dvsc_elore

Erős ellenfél ellen trópusi melegben mérhette össze erejét kedden délután a Békéscsaba. Talán másképp alakul a mérkőzés, ha a lila-fehérek egyik kulcsembere, Kopecz Barbara nem esik ki idejekorán a játékból, aki hányingerre panaszkodott. Innentől kezdve borult minden, a hajdúságiak pedig már ebben a játékrészben tekintélyes előnyt szorgoskodtak össze.

A viharsarkiak dicséretére legyen mondva egy kettes, majd egy négyes szériával a 40. percben 4 gólra felzárkóztak, ám Köstner Vilmos lányai Deszpotovics vezérletével ismét elléptek és magabiztosan nyertek.

Folytatás a szombaton kezdődő békéscsabai nemzetközi tornán.

line