Online fogadás | TippmixPRO

DVSC Schaeffler – Békéscsabai ENKSE

NB I női felnőtt 2019/2020. 4. forduló

dvsc_150spacerbenkse_150

DVSC Schaeffler – Békéscsabai ENKSE

32-30 (15-14)

Időpont: 2019. szeptember 18. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Debrecen, Hódos Imre Rendezvénycsarnok

Cím: 4028 Debrecen, Kassai út 32-34.

Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs

Versenybírók: Birta Sándor, Nagy László

Debrecen: Varsányi Nóra (1), Poczetnyik Luca Laura (0), Tóvizi Petra (3), Triffa Ágnes (0), Vantara-Kelemen Éva (4), Bordás Réka (2), Bulath Anita (6), Karsten Elke (0), Kovács Anna (8), Vámos Petra (7), Petrus Mirtill (1), Arany Rebeka Melinda (0), Karnik Szabina (0), Despotovic Jelena (0), Oguntoye Viktória (0).
Vezetőedző: Köstner Vilmos

Békéscsaba: Balog Judit (0), Mézes Laura (3), Bottó Rózsa (0), Barján Bianka (1), Dombi Katalin (0), Horvát Dorina Szilvia (0), Kovács Anett (3), Csizmadia Fanni Klára (0), Marincsák Nikolett (6), Kukely Anna (2), Agbaba Jelena (1), Kopecz Barbara (9), Vukajlovic Aleksandra (5).
Vezetőedző: Horváth Roland

sargalap Sárga lapok: Tóvizi Petra (3), Karnik Szabina (1), Köstner Vilmos (1), Mézes Laura (1), Dombi Katalin (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Vantara-Kelemen Éva (2. perc), Karnik Szabina (2. perc), Köstner Vilmos (2. perc), Mézes Laura (2. perc), Dombi Katalin (2. perc), Agbaba Jelena (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Bulath Anita (3/4), Kovács Anna (3/3), Kovács Anett (0/1), Marincsák Nikolett (2/3), Kopecz Barbara (2/2).

line

Negyedik bajnokiján is kétgólos vereséget szenvedett az Eubility Group-Békéscsabai Előre NKSE együttese. A csabaiaknak a debreceni Főnix csarnokban volt jelenésük szerdán kora este, ahol kis híján borították a papírformát a toronymagas esélyesnek kikiáltott Loki ellen.

20190919_dvsc_elore_kezi

Fotó: Antal János

 

A hazaiak kezdtek jobban, majd a maroknyi szurkoló által támogatott vendégek fordítottak és a 8. percben 5–3-ra vezettek. Köstner Vilmos időt kért, ami használt, hiszen előbb egyenlített a DVSC, majd átvette a vezetést is. Horváth Roland sem tehetett egyebet, kiszólította tanítványait, akik új erőre kapva, a 19. percben ismét két találattal jártak előrébb. Hullámzott a játék, a küzdelem dominált. A félidő utolsó harmadában a Lokinak jött ki jobban a lépés, így minimális előnnyel a házigazdák térhettek pihenőre.

A tréfélcsere után is folytatódott a két csapat egymás elleni csatáihoz méltó csata. Bár a 36. percben, 18–16-nál Horváth Roland kért előnyt, különösebben neki sem kellett motiválni játékosait, akik a 40. percben Vukajlovics góljával (20–21) ismét előnyt szereztek maguknak. A 46. percben Balog kapus kivédte Bulath hétméteresét. Két perccel később Köstner Vilmos egy gólos hátrányban időt kért. Az utolsó tíz percben összeállt a Loki védekezése, 32–28-nál már szinte biztosnak tűnt a sikere. A csabaiak azonban nem hagyták annyiban, felzárkóztak, s az utolsó minutában a reklamáló hazai mester kiállítása miatti emberelőnyüket is kihasználták, de a hazaiak győzelmét már nem tudták befolyásolni.

A mutatott hozzáállásért és töretlen lelkesedésért dicséret illeti a lilákat.

Köstner Vilmos: – Gratulálok a Békéscsabának, sokkal jobban játszott, mint mi, jól éltek az esélytelenséggel. Meg kell szoknunk még, hogy három naponként játszunk és ennyi időnk marad a felkészülésre.

Horváth Roland: – Nagyon jó mérkőzést játszottunk. Az elvégzett munkának előbb-utóbb meglesz a gyümölcse. Gratulálok a játékosaimnak, nagyon jól küzdöttek és harcoltak. Úgy gondolom, hogy a jelenlegi Debrecen ellen két góllal kikapni nem szégyen.

Forrás: Békés Megyei Sport Extra

line

[ae-fb-embed url='https://www.facebook.com/dvsckezi/videos/365534330994448' width='680']

line

Jegyzőkönyv Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix