Online fogadás | TippmixPRO

DVSC-Schaeffler – Békéscsabai ENKSE

Felkészülési mérkőzés

dvsc_150spacerbenkse_150

DVSC Schaeffler – Békéscsabai ENKSE

39-20 (16-10)

Időpont: 2020. július 24. (péntek)

Helyszín: Debrecen

DVSC: Csapó K. – Arany 4, Kovács Anna 1, Tóvizi 1, Despotovic 4, Vámos P. 3, Vantara-Kelemen 5. Cs.: Giegerich (kapus), Bánfai 3, Vukajlovic 3, Hornyák D. 1, Bordás 4, Karsten 3, Petrus 3, Török L., Panyi A. 4.
Vezetőedző: Köstner Vilmos.

Békéscsaba: Mistina – Andróczki, Kukely A. 5, Borgyos 3, J. Agbaba, Petika 1, Bottó. Cs.: Szabó D., Csizmadia 1 (kapusok), Vámosi P. 3, Iván 3, Kukely K., Giricz 2, Bucsi 1, Török F.
Vezetőedző: Vida Gergő.

A járványügyi szabályok miatt négyszázan tekinthették meg a találkozót. Az első félidőben a rutinosabb, az EHF Kupában szereplő hazaiak irányítottak és hatgólos előnyre tettek szert. Fordulás után kidomborodott a debrecniek nagyobb tudása, akik fokozatosan növelték előnyüket és végül magabiztosan nyerték a mérkőzést a csabai fiatalok ellen.

Vida Gergő: – Csütörtök óta tudunk teljes csapattal készülni a közismert problémák miatt, illetve Kukely Anna is ezen a héten csatlakozott a felkészüléshez. Az alapjátékosaink nem tudták velünk elkezdeni a munkát, így a mérkőzésen inkább a fiataloknak adtam lehetőséget és többen tudtak is élni azzal. Az első félidőben jól tartottuk magunkat, akár kicsit szorosabb is lehetett volna az eredmény, de a második játékrészben kijött a két csapat közötti különbség. A Debrecen egy erős együttes, látjuk hol tartunk és mekkora a különbség. Azon kell dolgozni, hogy minél jobbak legyünk és ezt a különbséget ledolgozzuk. Az út elején járunk, látjuk a hibákat, tudjuk miben kell erősödni és mi a feladat a következő időszakban, amikor már remélhetőleg a teljes csapattal tudunk készülni.

A lila-fehérek Tatára utaznak és a jövő héten az edzőtáborban készülnek a bajnoki szezonra, ahol két edzőmeccsen lépnek pályára. Kedden az NB I-es Mosonmagyaróvár, csütörtökön az NB I B-ben bajnoki álmokat szövögető Vasas ellen lépnek pályára.