Online fogadás | TippmixPRO

DVSC Schaeffler – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

DVSC SchaefflerspacerEUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

NB I női felnőtt 2022/2023. 12. forduló

DVSC Schaeffler – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

30-22 (14-10)

Időpont: 2023. január 26. (csütörtök) 18:00 óra

Helyszín: Debrecen, Hódos Imre Rendezvénycsarnok

Cím: 4028 Debrecen, Kassai út 32-34.

Játékvezetők: Haskó Tamás Károly, Natkai Norbert

Versenybírók: Nagy László Zoltán, Medve Róbert Pál

Debrecen: Hámori Konszuéla (4), Torda Vanessa Andrea (0), Füzi-Tóvizi Petra Anita (3), Giegerich Ann-Cathrin (0), Bordás Réka (4), Vámos Míra (3), Csernyánszki Liliána (1), Töpfner Alexandra (0), Kiss Csenge (0), Vámos Petra (4), Planéta Szimonetta (1), Kácsor Gréta (8), Petrus Mirtill (2),  Szabó Nina (0),  Gabriel Catherine Joelle (0).
Vezetőedző: Szilágyi Zoltán  

Békéscsaba: Razum Marina (0), Hajtai Vanessza (1), Andróczki Flóra (1), Giricz Laura Gerda (0), Vámosi Panna (0), Kiss-Walfisch Mercédesz (1), Horváth Gréta (1), Gyimesi Kitti (4), Bucsi Lili (1), Mayer Szabina (0), Termány Rita (3), Török Fanni (0), Szabó Dóra (0), Laninstanin Marija (10), Borbély Márta (0), Bencsik Bojána (0).
Vezetőedző: Papp Bálint

sargalap Sárga lap: Gyimesi Kitti (1), Mayer Szabina (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Bordás Réka (2. perc), Hajtai Vanessza (2. perc), Gyimesi Kitti (4. perc), Termány Rita (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Töpfner Alexandra (0/1), Kácsor Gréta (1/1), Laninstanin Marija (3/3).

line

A lila-fehérek biztatóan kezdtek, az első negyed órában folyamatosan vezettek a parázs hangulatú összecsapáson. Az esélyesebb hazaiak a 18. perctől kezdve fordítottak az eredményen egy öt nullás sorozatnak is köszönhetően. Két-háromgólos volt a Loki előnye, ám bőven lőtávolon belül voltak a hajdúságiak a vendégek szempontjából. Az első félidő utolsó 13 másodpercében a DVSC válogatott balátlövője, Kácsor Gréta két villámgyors találata azonban demoralizálóan hatott.

DVSC Schaeffler – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 30-22 (14-10)

Fotó: Molnár Péter

A félidei négygólos hazai vezetés hétre nőtt, így az utolsó húsz percre fordulva 20–13-as hátránynál a békéscsabai együttest irányító Papp Bálint időkéréssel próbálta megtörni a Loki lendületét. Kevés sikerrel, az ENKSE nehezen tartotta a tempót és a ritmust a nagyobb erőt képviselő riválissal, a vendég hibákat és pontatlan megoldásokat gyors találatokkal büntető DVSC kényelmesen őrizte hét-nyolcgólos előnyét és biztosan érvényesítve a papírformát nyerte meg a két csapat egymás elleni 81. első osztályú mérkőzését.

Szilágyi Zoltán: – A védekezésünkkel elégedett lehetek, mással nem. A helyzetkihasználásunk például kritikán aluli volt. Meg kell szoknunk a meccsterhelést, muszáj stabilan játszanunk folyamatosan.

Papp Bálint: – Sajnálom az első félidő végét, hiszen buta fegyelmezetlenség miatt másodpercek alatt leromboltuk azt, amit előtte huszonkilenc percig felépítettünk. A második játékrészben a ritmust sem találtuk a DVSC-vel szemben, amely uralta a mérkőzést. Szünet után visszaesett a sebességünk, a támadójátékunk nem működött, sokszor fegyelmezetlen voltunk elől, elkapkodtuk a helyzeteket. Emiatt kijött a két csapat közötti különbség. Részben akadtak jó megoldásaink a meccs bizonyos szakaszaiban, de látjuk, hogy ellenfelünk jobb volt és lényegesen előrébb tart, mint mi. Megérdemelten győzött a Debrecen, de kicsit azért csalódott vagyok.

Hámori Konszuéla, a DVSC jobbátlövője: – Megnehezítette a dolgunkat a Békéscsaba. A folyamatos meccsterhelés során sajnos nem tudunk minden mérkőzésen ugyanolyan teljesítményt nyújtani. A védekezésünknek köszönhetjük ezt a győzelmet.

Kiss-Walfisch Mercédesz, az ENKSE átlövője:– Az első huszonöt perc jól sikerült, de ezt a játékunkat a folytatásban nem sikerült megtartanunk. Kapkodtunk, taktikailag fegyelmezetlenek voltunk sokszor.

A Békéscsaba legközelebb kedden este a szintén nemzetközi kupaszereplő Siófok otthonában lép pályára.

line

Jegyzőkönyv Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix