Online fogadás | TippmixPRO

Egy győzelem és egy vereség a szegedi U13-as játéknapon

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NSE U13 korosztályú csapata vasárnap Szegeden lépett pályára az első osztályú bajnokság keleti csoportjának 4. játéknapján.

20171029_u13_szeged

Az első ellenfél a tabellát veretlenül vezető Szeged-KKSE együttese volt. A lila-fehérek kissé megilletődve, sok hibával kézilabdáztak, a szegediek pedig ezt megérezték, és végig magabiztos játékkal nyerték 22:16 arányban az összecsapást. A lilák 2-3 gólra tudtak feljönni menet közben, a végére azonban kidomborodott a tudásbeli különbség a hazaiak javára, és ez okozta a nagyobb arányú vereséget.

EUbility Group-Békésccsabai Előre NKSE – PC Trade-Szeged KKSE 16-22 (9-12)

Ancsin Krisztina 2, Juhász Kata 4, Katona Sára, Bucsi Lili 5, Udvari Tamara 1, Károlyi Noémi 2, Petrovszki Liza, Krajcsó Nikolett 1, Pétervári Tamara 1, Szijjártó Inez, Csjernyik Boglárka, Madera Domokos Claudia-Esther, Baráth Bianka.

line

A második mérkőzésen az Orosháza volt a csabaiak ellenfele, és ezúttal egy sokkal magabiztosabban és megfontoltabban játszó lila-fehér csapat lépett pályára. A lilák uralták a találkozót, jó kapusteljesítmény, magabiztos védekezés és szép támadásbefejezések jellemezték a csabaiak játékát. A végeredmény nem volt kétséges, azonban a végjátékban néhány ziccert könnyelműen elhibázott Perényi László csapata, ezért maradt el a még nagyobb arányú győzelem.

Orosházi NKC – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 10-20 (6-13)

Nagy Dorina, Juhász Kata 1, Katona Sára 2, Bucsi Lili 5, Udvari Tamara 2, Károlyi Tamara, Petrovszki Liza, Krajcsó Nikolett, Ancsin Krisztina 7, Pétervári Tamara 3, Szijjártó Inez, Csjernyik Boglárka, Madera-Domokos Claudia-Esther, Baráth Bianka.

Csapatunk négy fordulót követően a 2. helyről várja a folytatást, 8 mérkőzésből 5 győzelem és 3 vereség az eddigi mérleg. A következő játéknapra 2017. november 19-én, Orosházán kerül sor.