Online fogadás | TippmixPRO

Érd – Békéscsabai ENKSE

erd_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2018/2019. 19. forduló

Érd – Békéscsabai ENKSE

45-30 (22-16)

Időpont: 2019. március 31. (vasárnap) 18:00 óra

Helyszín: Érd Aréna

Cím: 2030 Érd, Velencei út 39-41.

Játékvezetők: Kovács-Sebők Stefánia, Réti Rebeka

Versenybírók: Bakos Albert, Holman Ferenc

Érd: Lassource Coralie Gladys (1), Gávai Szonja (0), Simon Armilla (3), Szabó Laura (1), Lavko Jelena (4), Janurik Kinga (0), Reizinger Sára (1), Kiss Nikolett (6), Király Réka (0), Krpez Slezak Katarina (12), Kovacevic Jovana (7), Landi Gabriella (0), Jerabkova Marketa (2), Schatzl Natalie (4), Tóth Gabriella (4), Foggea Julie Line (0).
Vezetőedző: Szabó Edina

Békéscsaba: Bottó Rózsa (2), Vukajlovic Aleksandra (5), Gidai Eszter (0), Giricz Laura Gerda (4), Dombi Katalin (1), Walfisch Mercédesz (4), Horvát Dorina Szilvia (0), Kovács Anett (2), Török Csenge (0), Csizmadia Fanni Klára (0), Marincsák Nikolett (9), Kukely Anna (0), Agbaba Marija (3).
Vezetőedző: Horváth Roland

sargalap Sárgalapok: Kiss Nikolett (1), Bottó Rózsa (1), Vukajlovic Aleksandra (1), Marincsák Nikolett (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Lassource Coralie Gladys (2. perc), Szabó Laura (2. perc), Kovacevic Jovana (2. perc), Schatzl Natalie (2. perc), Bottó Rózsa (6. perc – kizárva), Marincsák Nikolett  (2. perc), Agbaba Marija (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Szabó Laura (1/1), Krpez Slezak Katarina (5/5), Marincsák Nikolett (4/6).

line

Kijött a két csapat közötti képességbeli különbség

A tartalékos békéscsabai csapat nem kerülhette el a súlyos vereséget Érden, az NB I-es női kézilabda-bajnokság 19. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. A bronzéremre hajtó házigazdáknak sikerült nemes bosszút venniük az őszi viharsarki, számukra fájó pontvesztésért.

20190331_erd_elore

Fotó: Antal János

A vendégeknél sérülés miatt hiányzott Balog Judit, Zöldi-Tóth Katalin, és Szögi Tímea. A két csapat őszi békéscsabai találkozója 30–30-as döntetlennel zárult, a hazaiak fogadkoztak, hogy most legyőzik a lila-fehéreket. A találkozó elején gyorsan estek a gólok, a 2. percben 2–2 volt az állás, majd a csabaiak átvették a vezetést (3–4). Giricz és Walfisch találatával a vendégek vezettek 6–5-re, ám innen gyorsan fordított az Érd, így a 10. percben Horváth Roland időt kért. A hazaiak fokozatosan átvették az irányítást, és növelték az előnyt, a szünetben hat góllal vezettek. A csabaiaknál az első félidő hajrájában Bottó sérülést szenvedett, Kukely állt a helyére, de szünet után vissza tudott jönni.

A második félidő elején a házigazda tartotta a hét-nyolc gólos előnyt, majd a hosszabb cserepadjának köszönhetően fokozatosan növelte a különbséget. A 38. percben tízgólos érdi vezetésnél Horváth Roland időt kért, de ez sem tudott sokat segíteni a kevés cserével rendelkező vendégeken. A lefújásig a hazaiak magabiztosan játszottak, és végül tizenöt góllal nyerték a küzdelmes találkozót a tartalékos Békéscsaba ellen.

Szabó Edina: – Az első félidőben jól küzdött a Békéscsaba, aztán kijött az erőfölényünk! Jól kézilabdáztunk, szaladgálós meccs volt, mindenki hozzátudott tenni.

Horváth Roland: – Egyszerűen összefoglalva a képességek közötti különbség döntött. Amikor bebújunk a mögé, hogy kevesen vagyunk, akkor olyan mérkőzéseket játszunk, mint legutóbb és most. Majd ezt is megoldom valahogy. Szívből gratulálok az Érdnek, nagyon jól kézilabdázott, gyorsan és erőszakosan játszott, ahogyan mi sajnos nem tudunk, mert a képességek másak.

Forrás: Békés Megyei Sport Extra

line

line

Jegyzőkönyv Tabella 

line

Címkék:  , , ,