Online fogadás | TippmixPRO

Érd – Békéscsabai ENKSE

erd_150spacerbenkse_150

TIPPMIX Női Magyar Kupa 2020/2021. 4. forduló

Érd – Békéscsabai ENKSE

34-28 (20-16)

A MÉRKŐZÉS ZÁRT KAPUK MÖGÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE!

Időpont: 2021. február 16. (kedd) 16:00 óra

Helyszín: Érd Aréna

Cím: 2030 Érd, Velencei út 39-41.

Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs

Versenybírók: Palkovits Dávid, Babity István

Érd: Paróczy Sára (1), Csáki Lilla (2), Kopecz Barbara (6), Fekete Bozsana (10), Kiss-Walfisch Mercédesz (4), Szabó Kitti (6), Horváth Dóra (0), Mód Noémi (5), Győrffy Alexandra (0), Király Réka (0), Kóka Mariann (0), Sztankovics Réka (0), Kovács Barbara (0), Kiss Dorottya Zsófia (0), Györkös Rebeka (0).
Vezetőedző: Horváth Roland

Békéscsaba: Petika Tena (0), Andróczki Flóra (0), Giricz Laura Gerda (3), Bencsik Bojána (0), Török Fanni (1), Radojevic Tamara (7), Mistina Kitty (0), Iván Emese (5), Csizmadia Fanni Klára (0), Bucsi Lili (0), Mitrovic Ivana (4), Kukely Klára (2), Bakonyi Dóra (0), Szabó Panna (1), Szabó Dóra (0), Agbaba Jelena (5).
Vezetőedző: Vida Gergő

sargalap Sárga lapok: Horváth Dóra (1), Giricz Laura Gerda (1), Szabó Panna (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Csáki Lilla (2. perc), Kopecz Barbara (2. perc), Kiss-Walfisch Mercédesz (2. perc), Kiss Dorottya Zsófia (2. perc), Török Fanni (2. perc), Szabó Panna (2. perc), Agbaba Jelena (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Paróczy Sára (0/1), Kopecz Barbara (1/1), Szabó Kitti (1/2), Radojevic Tamara (3/3).

line

A lila-fehér klub két bajnoki mérkőzés halasztását kérte a csapatot újra elérő koronavírus-járvány miatt. Ezek közül az egyik éppen az Érd elleni találkozó volt, így nem a bajnokságban, hanem a kupában találkozott először a két együttes ebben a szezonban.

A liláktól a legnagyobb hiányzó Kukely Anna volt, de a sérüléséből Székesfehérváron visszatérő Ivana Mitrovic már az első csabai támadásnál a pályán volt. Az Előre NKSE szerezte az első két gólt az összecsapáson, majd az első szűk negyedórában végig vezetett, Jelena Agbaba találatánál is kettő volt a különbség a 12. percben (7-9). Az érdiek ugyan négy góllal válaszoltak, de a Csaba gyorsan reagált és a 26. percben újra előnyben volt Giricz Laura gólja után (14-15). A félidő utolsó percei az érdi Fekete Bozsenáról szóltak, aki zsinórban négyszer volt eredményes, így a gólgazdag és gyenge védekezést hozó első játékrészt a Pest megyeiek zárták négygólos előnnyel (20-16).

A második félidőt Fekete ott folytatta, ahol abbahagyta, kilencedik találatát követően először volt hat gól a csapatok között, mint később kiderült, ez volt a legnagyobb különbség a csapatok között az egész mérkőzésen (23-17). A Békéscsaba ezt követően sem adta fel, Ivana Mitrovic és Iván Emese révén a 41. percben ismét csak kettő volt az együttesek között (24-22). A korábbi csabai vezetőedző, Horváth Roland időkérése azonban segített, a csabaiak pedig ezt követően újra többet hibáztak támadásban, az Érd Kopecz Barbara góljaival bebiztosította továbbjutását.

A csabaiak szombaton már bajnoki mérkőzésen, a Dunaújvárosi KKA otthonában lépnek pályára.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #tippmix