Online fogadás | TippmixPRO

Érd – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

ÉrdspacerEUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

NB I női felnőtt 2022/2023. 24. forduló

Érd – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE

24-37 (13-15)

Időpont: 2023. május 13. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Érd Aréna

Cím: Érd, Velencei út 39-41.

Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs

Versenybírók: Halmai János, Juhász János

Érd: Paróczy Sára (1), Csiszár-Szekeres Klára (0), Dávid-Azari Fruzsina (3), Kopecz Barbara (0), Kántor Kamilla (0), Fekete Bozsana (2), Horváth-Csapó Kyra (0), Gerháth Kincső (8), Horváth Dóra (0), Kerekes Laura (4), Gerencsér Fanni (0), Háfra Luca (1), Sztankovics Réka (3), Csáki Zsófi (2), Csáki Lilla (0), Kiss Dorottya Zsófia (0).
Vezetőedző: Simics Judit

Békéscsaba: Razum Marina (0), Hajtai Vanessza (2), Andróczki Flóra (1), Giricz Laura Gerda (3), Vámosi Panna (5), Kiss-Walfisch Mercédesz (1), Horváth Gréta (2), Gyimesi Kitti (1), Bucsi Lili (2), Mayer Szabina (4), Termány Rita (4), Török Fanni (1), Szabó Dóra (0), Gadányi Maja (0), Laninstanin Marija (9), Borbély Márta (2).
Vezetőedző: Papp Bálint

sargalap Sárga lapok: Horváth Dóra (1), Kerekes Laura (1), Kiss-Walfisch Mercédesz (1), Laninstanin Marija (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Dávid-Azari Fruzsina (2. perc), Gerháth Kincső (2. perc), Horváth Dóra (2. perc), Sztankovics Réka (2. perc), Gyimesi Kitti (2. perc), Török Fanni (2. perc), Laninstanin Marija (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Gerháth Kincső (2/2), Laninstanin Marija (5/5). 

line

A két együttes idei első összecsapását a Pest vármegyei gárda nyerte, így a Békéscsaba visszavágásra készült.

A meccset azonban az Érd nyitotta jobban, Gerháth Kincső gólja után, pillanatok alatt már három gól volt a különbség (3-0). A vendégek első gólját Bucsi Lili szerezte az 5. percben, majd a 14. percben Horváth Gréta találatával már egyenlő volt az állás (7-7). A hazai csapat ezekben a percekben több technikai hibát vétett, Marija Lanistanin első hetesgóljával a Csaba a vezetést is átvette, így Simics Judit időt is kért a 17. percben. Az érdi lányoknak nem segítettek az edzői szavak, a Razum helyére érkező Gadányi Maja két védéssel jelentkezett, Mayer Szabina és Vámosi Panna találataival pedig ötre nőtt a differencia (8-13). A félidő hajrája a hazaiaknak sikerült jobban, Gerháth Kincső vezetésével a szünetre kettőre csökkent a különbség (13-15).

Érd – EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 24-37 (13-15)

A szünetet követően az első két gólt ugyan a házigazda szerezte, de a következő percekben többször is négy góllal vezetett a Békéscsaba, Giricz Laura és Hajtai Vanessza is két-két találatot jegyzett (18-22). A vendégek kapujában ismét jött egy csere, megérkezett a harmadik kapus, Szabó Dóra is, aki több hárítással segítette csapatát, Termány Rita szűk negyedórával a vége előtt hétre duzzasztotta a csabai előnyt (19-26). Az utolsó tíz perc Lanistanin góljával indult, a csabaiak tartották magabiztos vezetésüket. Simics Judit ugyan utolsó idejét is kikérte, de Borbély Márta gólja után az 54. percben már tíz volt a csabai előny (21-31).

Az utolsó percekben csak a számszerű végeredmény volt a kérdés, a csabaiak a szezon legfölényesebb győzelmét aratva végül 37-24-re diadalmaskodtak.

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix