Online fogadás | TippmixPRO

Érd – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

erd_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2017/2018. 1. forduló

Érd - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

35-24 (21-15)

Időpont: 2017. szeptember 9. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Érd Aréna

Cím: 2030 Érd, Velencei út 39-41.

Játékvezetők: Szakállas Alex, Varasdi Levente Zoltán

Versenybírók: Németh Miklós, Csőregi László

Érd: Lassource Coralie Gladys (5), Gávai Szonja, Takács Kitti, Bernát Dorina, Szabó Laura (5), Bulatovic Andela (3), Janurik Kinga, Kisfaludy Anett (1), Klivinyi Kinga (3), Reizinger Sára, Kiss Nikolett (2), Signate Mariama (2), Roberts Jamina Caroline (2), Krpez Slezak Katarina (9), Foggea Julie Line, Gonzalez Alvarez Mireya (3).
Vezetőedző: Szabó Edina

Békéscsaba: Szarka Adrienn (2), Bottó Rózsa, Vukajlovic Aleksandra, Gidai Eszter (1), Zöldi-Tóth Katalin (2), Walfisch Mercédesz (7), Mihálffy Adrienn (4), Kovács Anett (2), Kovacevic Jovana (2), Pénzes Laura, Popovic Tamara, Pintér Zsanett (4), Györkös Rebeka.
Vezetőedző: Skaliczki László

sargalap Sárgalapok: Lassource Coralie Gladys (1), Kisfaludy Anett (1), Walfisch Mercédesz (1), Mihálffy Adrienn (1), Kovács Anett (1).

piroslap Kizárva: Walfisch Mercédesz (60. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Lassource Coralie Gladys (2 perc), Gonzalez Alvarez Mireya (4 perc), Gidai Eszter (2 perc), Kovacevic Jovana (4 perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Szabó Laura (4/4), Krpez Slezak Katarina (3/4), Walfisch Mercédesz (2/2).

Az eredmény alakulása: 5. perc: 5:1; 9. p.: 9:3; 16. p.: 14:7; 18. p.: 15:10; 25. p.: 19:14; 38. p.: 23:19; 44. p.: 27:19; 54. p.: 31:23.

line

20170909_erd_elore

Megilletődötten kezdett Érden a Békéscsaba, a találkozó elején főként a lilák támadójátékába csúszott sok hiba, így az Érd élni tudott kedvenc fegyverével, a gyors lerohanással és hamar megnyugtató előnyre tett szert (9. perc: 9:3). A békéscsabaiak fokozatos tértek magukhoz, így a játékrész második felében a házigazdák már nem tudták tovább növelni a különbséget. Walfisch szép átlövés gólokat szerzett, jól működött a beállós játék, valamint hatékonyabbá vált a védekezés, így döntetlenre hozták a csabaiak az első játékrész második felét, hatgólos érdi előnnyel fordultak a csapatok.

A térfélcsere után a vendégek kezdték jobban a játékot, a kapuban Popovic „elkapta a fonalat”, a támadásaik pedig rendre góllal zárultak, ennek hatására a 38. percben négy gólra sikerült megközelíteniük az Érdet. Walfisch szemre szabályos góljával tovább zárkózhatott volna az Előre NKSE, de a találatát valamiért érvénytelenítették a játékvezetők. Ezt követően a hazai gárda ismét nemzetközi fordulatszámra kapcsolt, fokozatosan növelte előnyét és nem hagyott kétséget afelől, hogy idén is komoly szerepet játszik a hazai és az európai porondon.

Összességében a csabaiak jól helytálltak, helyenként szép dolgokat mutattak be és akár szorosabb eredményt is elérhettek volna, ha az elején jobban koncentrálnak.

Skaliczki László, az Előre NKSE vezetőedzője: – Azt gondolom, hogy a mérkőzés elejét leszámítva megcsináltuk azokat a dolgokat, amelyeket elterveztünk. Az Érd más sebességben és dinamikában játszott, ezzel hibákra késztetett bennünket. Fontos volt, hogy a védekezésünk fokozatosan összeállt, az első félidő közepétől megvoltak a szükséges ütközések, a kilépések, ehhez jött a második félidőben a feljavult kapusteljesítmény. Fontos, hogy fiatal játékosaink ilyen nemzetközi szintű csapat elleni rutint szerezzenek és ezáltal tovább fejlődjenek.

Szabó Edina, az Érd vezetőedzője: – Igazi szezonkezdet volt ez részünkről, láttunk sok szép gólt, de emellett elkövettünk buta hibákat is. A lőtt gólok száma megfelelő, viszont a kapott gólok számával nem vagyok elégedett. Több új játékos is bemutatkozott ma a csapatban, ennek a számlájára is írhatók az elkövetett hibák. Fontos, hogy a jövőben a játékunk még gördülékenyebb legyen, a játékosok partnerek a munkában. Az eredménnyel elégedett vagyok, gratulálok a csapatomnak.

Walfisch Mercédesz, az Előre NKSE csapatkapitánya: – Rövid volt a padunk, hiszen csak 13-an voltunk a keretben, de úgy gondolom, tisztesen helytálltunk. Nagyot küzdöttünk, de sajnos kevesen voltunk. Egy bővebb kerettel nyilván tovább bírtuk volna és csökkenthettük volna a különbséget. Nekünk nem az Érdet kell legyőznünk, de úgy gondolom, jó úton haladunk, hogy a közvetlen riválisainkkal szemben jobb eredményeket érjünk el.

Andjela Bulatovic, az Érd játékosa: – Örülök, hogy, megkezdődött a bajnokság, hiszen hosszú felkészülésen vagyunk túl, amely jól sikerült. Sok új játékosunk van, idő kell még hogy teljesen összeszokjunk, de elégedett vagyok a mai teljesítménnyel és remélem, hasonlóan folytatódik számunkra a szezon.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/events/223773831487986

Címkék:  , , ,