Online fogadás | TippmixPRO

Érd – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

erd_150spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2020/2021. 10. forduló

Érd – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

33-30 (11-16)

A MÉRKŐZÉS ZÁRT KAPUK MÖGÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE!

Időpont: 2021. március 24. (szerda) 16:00 óra

Helyszín: Érd Aréna

Cím: 2030 Érd, Velencei út 39-41.

Játékvezetők: Medve Róbert Pál, Südi Péter

Versenybírók: Kovács István Attila, Péli Sándor

Érd: Paróczy Sára (2), Csáki Lilla (0), Kopecz Barbara (11), Fekete Bozsana (2), Kiss-Walfisch Mercédesz (8), Horváth Dóra (0), Mód Noémi (8), Győrffy Alexandra (0), Király Réka (0), Kóka Mariann (0), Sztankovics Réka (2), Landi Gabriella (0), Kovács Barbara (0), Kiss Dorottya Zsófia (0), Györkös Rebeka (0).
Vezetőedző: Horváth Roland

Békéscsaba: Petika Tena (1), Andróczki Flóra (3), Giricz Laura Gerda (0), Török Fanni (2), Radojevic Tamara (6), Mistina Kitty (0), Iván Emese (8), Csizmadia Fanni Klára (0), Bucsi Lili (0), Mitrovic Ivana (0), Kukely Anna (4), Csepregi Anita (0),  Szabó Panna (2), Szabó Dóra (0), Agbaba Jelena (4).
Vezetőedző: Vida Gergő

sargalap Sárga lapok: Király Réka (1), Török Fanni (1), Mitrovic Ivana (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Paróczy Sára (2. perc), Horváth Dóra (4. perc), Petika Tena (4. perc), Giricz Laura Gerda (2. perc), Mitrovic Ivana (4. perc). 

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Paróczy Sára (0/1), Kopecz Barbara (4/5), Kiss-Walfisch Mercédesz (0/1), Radojevic Tamara (2/3), Kukely Anna (2/2).

line

Érdekesnek ígérkezett a korábbról elhalasztott szerdai találkozó, hiszen az érdiek kispadján az előző idényben még Békéscsabán dolgozó Horváth Roland ült, míg a Pest megyei együttes keretében három korábbi Előrés-játékos, a kapus Györkös Rebeka, a házi góllövőlista vezető, Kiss-Walfisch Mercédesz, valamint a korábbi válogatott, súlyos sérülése után felépült átlövő, Kopecz Barbara szerepelt. A balszélső Mézes Laura ezúttal nem volt a nevezettek között.

Érd - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

A 3. percben a beállós, Paróczy szerzett vezetést az Érdnek, amire Andróczki válaszolt. A 4. percben Kiss-Walfisch hétméterest hibázott. A 6. percben Mitrovics már a második kétperces büntetését kapta. A csabaiak lendületesen kezdtek, és a 9. percben már két góllal vezettek, miközben Mistina többször is jól védett. A volt csabai Kopecz hétméteresével egy gólra feljött az Érd (3–4), ám a fiatal Török Fanni kétszer is betalált, így a 12. percben 6–3-ra vezetett a Békéscsaba. Ügyesen taktikusan játszott az Előre NKSE, a 16. percben a győri olimpiai selejtezőről visszatért, szerb válogatott Tamara Radojevics góljával 8–4-es békéscsabai előnyt mutatott az eredményjelző.

Kemény volt a mérkőzés, a 18. percben Giricz kiállítása után szépítettek a hazaiak, (6–9). Az érdiek nem adták fel, és Mód két góljával, valamint Kopecz találatával két gólra feljöttek (20. p.: 8–10). A 21. percben három gólos vendégvezetésnél a házigazdák vezetőedzője, Horváth Roland időt kért, mert érezte, hogy a félidő utolsó kilenc percére valamit ki kell találni, ha csapata nem akar hátránnyal a szünetre vonulni. A 24. percben a súlyos betegsége után visszatért, az orvosoktól játékengedélyt kapott Kukely Anna is betalált, így a lila-fehérek 13–9-re vezettek. A 25. percben Horváth Roland kapust cserélt, Győrffy Alexandra állt Györkös helyére. A 29. percben Kopecz értékesített büntetője után, háromgólos vendégelőnynél Vida Gergő időt kért, ami használt mert Radojevics kétszer is betalált, így ötgólos lila-fehér előnnyel mehettek pihenőre a csapatok.

Fordulás után mintha az öltözőben maradtak volna a vendégek, nem volt véletlen, hogy a 35. percben Vida Gergő időt kért, hiszen az Érd két gólra felzárkózott (15–17). Petika rövid idő alatt megkapta második kétperces kiállítását, így nehéz helyzetbe került csapata. A 38. percben 18–18-ra egyenlített az Érd, és ettől kezdve új mérkőzés kezdődött, amelyet a szünetben alaposan feltüzelt hazaiak kezdtek jobban, hiszen a 39. percben már ők vezettek 19–18-ra.

Nem volt véletlen, hogy Vida Gergő ismét kikérte az idejét. A lelkes érdiek kihasználták a vendégek hibáit, és tartották az előnyt. Különösen Kopecz Barbara volt elemében, aki a 43. percben már kilencedik gólját lőtte. A lila-fehérek Iván két góljával az 50. percben 25–24-re feljöttek, amikor Horváth Roland időt kért. Izgalmasan alakult a hajrá, de mindig az Érd vezetett. Másfél perccel a lefújás előtt, 31–30-nál Horváth Roland időt kért, és ezután már csak az Érd lőtt gólt, amely ellentétes félidők után megnyerte a találkozót. Érdekesség, hogy a hazaiak harminchárom góljából huszonhetet Kopecz, Mód és Kiss-Walfisch szerzett.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix

Címkék:  , , ,