Online fogadás | TippmixPRO

EU-Fire Mosonmagyaróvár – Békéscsabai ENKSE

mosonmagyarovar_kc_se_15spacerbenkse_150

NB I női felnőtt 2018/2019. 25. forduló

EU-Fire Mosonmagyaróvár – Békéscsabai ENKSE

37-24 (17-9)

Időpont: 2019. május 10. (péntek) 18:30 óra

Helyszín: UFM Aréna

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.

Játékvezetők: Hargitai Gábor, Markó Gábor István

Versenybírók: Kolarovszki Zoltán, Szakatics Alajos

Mosonmagyaróvár: Vukcevic Sara (0), Hajtai Vanessza (4), Farkas Veronika (1), Kopecz Barbara (7), Tilinger Tamara (5), Horváth Bernadett (5), Domokos Dalma (1), Kovacsicz Mónika (2), Szarková Simona (3), Bízik Boglárka (0), Bardi Fruzsina (2), Hudák Anette Emma (0), Dányi Bernadett (0), Bízik Réka (3), Katona Flóra (4), Herczeg Lili Mónika (0).
Vezetőedző: Bognár Róbert

Békéscsaba: Bottó Rózsa (3), Vukajlovic Aleksandra (10), Gidai Eszter (0), Giricz Laura Gerda (2), Dombi Katalin (2), Walfisch Mercédesz (3), Horvát Dorina Szilvia (0), Ekker Gitta (0), Kovács Anett (1), Török Csenge (0), Csizmadia Fanni Klára (0), Marincsák Nikolett (3), Kukely Anna (0), Agbaba Marija (0).
Vezetőedző: Horváth Roland

sargalap Sárga lapok: Horváth Bernadett (1), Walfisch Mercédesz (1), Kovács Anett (1), Marincsák Nikolett (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Hajtai Vanessza (2. perc), Kopecz Barbara (2. perc), Horváth Bernadett (2. perc), Domokos Dalma (2. perc), Kovacsicz Mónika (2. perc), Hudák Anette Emma (2. perc), Bízik Réka (2. perc), Bottó Rózsa (4. perc), Vukajlovic Aleksandra (2. perc), Dombi Katalin (4. perc), Walfisch Mercédesz (2. perc), Kovács Anett (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Farkas Veronika (0/1), Tilinger Tamara (2/3), Bízik Réka (0/1), Katona Flóra (2/2), Vukajlovic Aleksandra (0/1), Walfisch Mercédesz (2/3).

line

Az NB I-es női kézilabda-bajnokság 25. fordulója péntek esti záró mérkőzésén nagy verést kapott a Mosonmagyaróváron az Eubility Group-Békéscsabai Előre NKSE együttese. Amolyan védekezés nélküli meccset produkáltak a viharsarkiak, amit a pontvadászat tavaszi részére sokat javuló határvárosiak 37 góllal büntettek.

20190510_mosonmagyarovar_elore

Az év utolsó idegenbeli fellépése jól indult a csabai lányok számára, de aztán egy sor hiba is becsúszott a játékukba és bár az óváriak sem működtek olajozottan, Dányi kapus védései felhozták őket. Alekszandra Vukajlovics a 10. percben még 4-3-ra alakította az eredményt, a folytatásban viszont Kopecz Barbara vezérletével ötös gólszériát produkáltak a hazaiak, amit még Horváth Roland időkérése sem tudott meggátolni. Gödörbe kerültek a vendégek, úgy tűnt Vukajlovics és Dombi Kata gyors duplája kilendítheti őket, de azután ismét előjöttek a technikai hibák. Mindkét oldalon sok volt a kiállítás és a hétméteres, az utolsó 10 percben azonban a helyi együttes minden csabai találatot kettővel torolt meg, így a szünetig gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés sorsa.

A térfélcserét követően pár percig ismét élvonalbeli játékot produkáltak a vendégek (39. p.: 22–15), de azután jött a menetrendszerű visszaesés, amire az időkérés sem jelentett gyógyírt. A kapuban Dányi Bernadett lehúzta a rolót, Horváth Bernadett pedig az első számú gólfelelőssé lépett át hazai oldalon és vezérletével hamarjában 10 gól fölé nőtt a két csapat közötti különbség (43. p.: 26–15). Magabiztos vezetésük birtokában az óváriak is „kötetlenebb” játékra álltak rá, aminek észveszejtő száguldás lett a vége az utolsó negyedórában. A következő évtől Békéscsabán játszó Kopecz Barbi ízelítőt adott új társainak a góllövés tudományából, a vendégeknél pedig Vukajlovics igyekezett javítani a statisztikáját, ezzel együtt a mérsékelt teljesítményt nyújtó csapatát sehogyan sem tudta közelebb hozni az ellenfélhez.

Az Előre nem tudott kilábalni az utóbbi hetek hullámvölgyéből, ennek méretes zakó lett az eredménye. A komoly átalakulás előtt álló csapatra május 18-án vár még egy Fehérvár elleni hazai fellépés, remélhetőleg ennél jobban odateszik majd magukat a lányok, ami nem lesz nehéz!

Bognár Róbert: – Büszke vagyok a csapatra! Győzelemmel búcsúztunk a közönségünktől és külön öröm, hogy ezen a találkozón is nagyon magas szinten kézilabdáztunk. Öröm ezekkel a lányokkal együtt dolgozni.

Horváth Roland: – Ezt a csapatot szét kell szedni, és úgy kell újra összerakni, hogy megszabadulunk azoktól a játékosokból, akik ezt nem akarjak szívvel lélekkel csinálni. Gratulálok az óváriaknak, nagyon jól játszottak.

Forrás: Békés Megyei Sport Extra

line

[ae-fb-embed url='https://www.facebook.com/szigetkozsport/videos/336309100409939' width='680']

line

Jegyzőkönyv Tabella 

line