Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE – FTC-Rail Cargo Hungaria

EUbility Group-Békéscsabai NKSEspacerFTC-Rail Cargo Hungaria

NB I női felnőtt 2022/2023. 21. forduló

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE – FTC-Rail Cargo Hungaria

20-33 (10-18)

Időpont: 2023. április 15. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Kovács Tibor, Mándli Balázs

Versenybírók: Sándor Tamás, Szegedi Zsolt

Békéscsaba: Razum Marina (0), Hajtai Vanessza (1), Andróczki Flóra (0), Giricz Laura Gerda (0), Vámosi Panna (4), Kiss-Walfisch Mercédesz (4), Horváth Gréta (0), Gyimesi Kitti (3), Bucsi Lili (0), Mayer Szabina (1), Madera-Domokos Claudia-Esther (0), Termány Rita (1), Török Fanni (1), Gadányi Maja (0), Laninstanin Marija (3), Borbély Márta (2).
Vezetőedző: Papp Bálint

FTC: Janurik Kinga (0), Kisfaludy Anett (2), Hársfalvi Júlia (3), Bíró Blanka (0), Stolle Alicia (3), Bölk Emily Charlot (2), Márton Gréta (4), Tomori Zsuzsanna (1), Papp Dorka (5), Malestein Antje Angela (5), Kukely Anna (1), Klujber Katrin (2), Cvijic Dragana (0), Lekic Andrea (2), Szőllősi-Zácsik Szandra (3), Cirjenics-Kovacsics Anikó (0).
Vezetőedző: Elek Gábor

sargalap Sárga lap: Kisfaludy Anett (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Giricz Laura Gerda (2. perc), Horváth Gréta (2. perc), Borbély Márta (2. perc), Kisfaludy Anett (2. perc), Malestein Antje Angela (2. perc), Kukely Anna (2. perc), Cvijic Dragana (2. perc), Lekic Andrea (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Vámosi Panna (4/4).

line

A világbajnoki selejtezős párharcok miatt beiktatott kéthetes, válogatott szünet után lépett ismét pályára a női kézilabda élvonalban újonc Békéscsabai Előre NKSE. A bentmaradásért küzdő lila-fehérek a hazai és nemzetközi viszonylatban is élcsapatnak számító Ferencvárost fogadták szombat este a Városi Sportcsarnokban.

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE - FTC-Rail Cargo Hungaria 20-33 (10-18)

A közelmúltbeli, Győrrel vívott meccshez hasonlóan most is az lehetett a cél békéscsabai szempontból, hogy jó meccsen, felszabadult játékkal olyan teljesítményt mutasson Papp Balint együttese, amelyre lehet építeni május végéig, a hátralévő öt bajnokin, melyeken biztosíthatja az együttes az élvonalbeli tagság megőrzését.

Sok volt a hiba és a pontatlan megoldás, hiányzott a koncentráció. Sok akciót középen, beállóban próbáltak megoldani a lila-fehérek, de a rutinos ferencvárosi védők olvasták a játékot. A jóval magasabb szintet képviselő FTC lecsapott a könnyelmű hazai megoldásokra, a szünetig fokozatosan növelte az előnyét és gyakorlatilag az első harminc percben mindent eldöntött.

A harminchatodik percben ismét időt kért Papp Bálint, a támadásban több labdát eladó vagy elszóró csapata addig nem tudott betalálni a szünetet követően, így már tizenegy góllal léptek el a fővárosi zöld-fehérek. A tompán játszó Csaba nem tudta megismételni azt a biztató és ötletes kézilabdát, mint amit a győriekkel szemben az első negyvenöt percben bemutatott, így a hátralévő időben csak a ferencvárosi győzelem mértéke volt a kérdéses.

Papp Bálint: – Egyértelműen érvényesült a két együttes közötti különbség. Enerváltak, lassúak voltunk, támadásban nagyon sok labdát eladtunk, ezekből pedig könnyű gólokat szerzett a Ferencváros. Tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, mégis kicsit csalódott vagyok, mert játékban és fegyelmezettségben valamivel többet vártam volna a csapatomtól.

Elek Gábor: – Nem szeretem ezeket az időszakokat, amikor ennyire kevés idő marad a felkészülésre a válogatott szünet után. De hála istennek nagyon jól működött a védekezésünk és mögötte a kapusteljesítmény is kiváló volt. Sok könnyű gólt lőttünk, ezzel eldöntöttük a mérkőzést.

Az ENKSE két hét múlva, április 29-én a Budaörs elleni, idegenbeli alsóházi kulcsmérkőzéssel folytatja a bajnoki küzdelmeket.

line

line

Jegyzőkönyv Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix