Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE – Kisvárda Master Good SE

EUbility Group-Békéscsabai NKSEspacerKisvárda Master Good SE

NB I női felnőtt 2022/2023. 23. forduló

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE – Kisvárda Master Good SE

17-26 (8-11)

Időpont: 2023. május 6. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Bóna Szabolcs, Földesi Csaba

Versenybírók: Szegedi Zsolt, Szabó Imre

Békéscsaba: Razum Marina (0), Hajtai Vanessza (1), Andróczki Flóra (1), Giricz Laura Gerda (1), Vámosi Panna (3), Kiss-Walfisch Mercédesz (0), Horváth Gréta (0), Gyimesi Kitti (4), Bucsi Lili (0), Mayer Szabina (2), Termány Rita (0), Török Fanni (1), Szabó Dóra (0), Gadányi Maja (0), Laninstanin Marija (4), Borbély Márta (0).
Vezetőedző: Papp Bálint

Kisvárda: Udvardi Laura (2), Mérai Maja (1), Makkai Kitti (0), Stamenic Aleksandra (3), Trúnková Nikoleta (0), Habánková Veronika (1), Radojevic Tamara (1), Szarková Simona (0), Siska Pálma (3), Bouti Fruzsina (2), Akiyama Natsumi (0), Juhász Gréta Éva (5), Sápi Gréta (3), Karnik Szabina (5), Mátéfi Dalma (0), Graovac Kristina (0).
Vezetőedző: Bányász-Szabó Valéria

sargalap Sárga lap: Siska Pálma (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Giricz Laura Gerda (2. perc), Mayer Szabina (2. perc), Török Fanni (2. perc), Trúnková Nikoleta (2. perc), Radojevic Tamara (2. perc), Bouti Fruzsina (2. perc), Juhász Gréta Éva (2. perc), Karnik Szabina (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Vámosi Panna (2/2), Laninstanin Marija (3/3), Szarková Simona (0/1).

line

Nehezen lendültek bele a hazaiak, két pontatlanság után Marija Agbaba hétméteresből tudott válaszolni a várdaiak két találatára. Ezt még Gyimesi Kitti megtoldotta egyel, a folytatásban viszont 10 percnyi üresjárat jött csabai oldalon. Hemzsegtek a hibák a játékban, amit Marina Razum védései sem tudtak ellensúlyozni. A 14. percben Juhász Gréta alakította 2–6-ra a találkozó állását, amit már Papp Bálint vezetőedző sem hagyott szó nélkül. Komoly javulás az időkérést követően sem állt be a hazaiak támadójátékába. Több eladott labda és rossz kísérlet bosszantotta a publikumot, de egy hármas szériával a 23. minutára Mayer Szabináéknak így is sikerült visszajönniük a meccsbe. Ekkor két gólra közelítették meg a vendégeket. Jött is nyomban Bányász-Szabó Valéria játékmegszakítása, ami jótékony hatással volt a szabolcsiak teljesítményre. Rendezték soraikat és a szünetig megnyugtató előnyt szereztek a folytatásra.

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE - Kisvárda Master Good SE 17-26 (8-11)

Fotó: Milyó Pál

A második félidő eleji 4–2-es csabai etap arra engedett következtetni, hogy egy másfajta szemléletű hazai csapat futott ki a pályára. Azután viszont megint előjöttek a bosszantó hibák és egy közel 7 perces gólcsendjüket kihasználva, 12–16-ra lépett el a Kisvárda. Papp Bálint újabb időkéréssel próbálta elejét venni a vendégek feltámadásának, ez viszont csak rövid ideig működött eredményesen. Giricz Laura a 48. percben 14–17-re hozta fel a házigazdákat, ám ezzel el is lőtte az utolsó muníciót. Jött egy újabb kínos üresjárat, ezzel pedig „ki is végezte magát” a csabai együttes.

Bányász-Szabó Valéria: – Küzdelmes mérkőzésre számítottunk, ami úgy is kezdődött. Középen akartuk erőltetni a támadásokat, de ezután a szélsőink jól léptek be a játékba. Kevés gólt kaptunk, ami jó dolog, hogy – főleg a második félidőben – a védekezésünk szenzációs volt, és a kapuban is rendkívül jól teljesítettünk, a győzelemnek is ez volt a kulcsa. Az egész csapatot ki kell emelnem, mert mindenki hozzátette a magáét.

Papp Bálint: – Nagyon gyenge, lassú, statikus volt a támadójátékunk. Amikor eljutottunk a helyzetekig, vagy az ellenfél kapusa védett, vagy mi nem találtuk el a kaput. Olyan szituációkban hibáztunk rendre, amit megbüntetett a Kisvárda. A második félidő elején lett volna egy lehetőségünk, de kaptunk egy kiállítást és megint meglépett az ellenfél, mi pedig teljesen elbizonytalanodtunk. Ez méltatlan teljesítmény volt tőlünk, rettentően csalódott vagyok, sok mindenen el kell gondolkozni.

line

line

Jegyzőkönyv Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix