Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE – RK Železničar Indija

 benkse_150spacerzeleznicar_indija

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE - RK Železničar Indija

34-26 (15-18)

Időpont: 2022. augusztus 25. (csütörtök)

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Kiu G., Kiu G.

Békéscsaba: Razum – Borbély 2, Gyimesi 2, Mayer 1, Giricz 4, M. Agbaba 7 (1), Andróczki 6. Cs.: Szabó D., Madera-Domokos (kapusok), Vámosi 4 (1), Horváth G. 1, Kukely K. 2, Termány 4, Zsemberi 1, Bucsi, Bencsik.
Vezetőedző: Papp Bálint.

A Železničar legjobb dobói: T. Dunja 7 (2), T. Simics 5.

Kiállítások: 6, ill. 8 perc.

Hétméteresek: 2/2, ill. 2/2.

line

A jövő hétvégi bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési találkozóját játszotta csütörtökön este az élvonalba most felkerülő Békéscsabai Előre NKSE női kézilabda-csapata. Az ellenfél a szerb első osztályú RK Železničar Indija együttese volt.

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE - RK Železničar Indija 34-26 (15-18)

Fotó: Milyó Pál

Jól kezdett a Békéscsaba, amely 3–1-re, 6–2-re, majd 12–4-re is vezetett az első félidőben. A szünet előtti percekben Borbély Márta, a hazaiak játékosának a bal kezén kiment az ujja, emiatt nem folytathatta a játékot.

A hazai csapat hétgólos előnyből kezdhette a második felvonást. A folytatásban a lilák játékában már nem mindig volt meg az a dinamika, amit az első félidőben láthattunk, de az előnyük így is nőtt, a 40. percben már tíz góllal vezetett a házigazda (23–13). Ezután a szerb csapat megkezdte a felzárkózást, a 49. percben sikerült öt gólra feljönnie, ám ismét a csabaiak percei következtek és végül magabiztosan nyerték meg a találkozót.

Papp Bálint: – Az első negyedóra tetszett, azután már nem úgy koncentráltunk, ahogy szerettem volna, nem voltunk elég élesek. Fontos azonban, hogy mindenki játszott, és a bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésünkön tudtunk gyakorolni. Sajnálatos Borbély Márta sérülése.