Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE – Siófok KC

EUbility Group-Békéscsabai NKSEspacerSiófok KC

NB I női felnőtt 2022/2023. 26. forduló

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE – Siófok KC

30-32 (13-16)

Időpont: 2023. május 25. (csütörtök) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Hargitai Gábor, Markó Gábor István

Versenybírók: Sándor Tamás, Kocsis-Sajti Anikó

Békéscsaba: Razum Marina (0), Hajtai Vanessza (4), Andróczki Flóra (0), Giricz Laura Gerda (3), Vámosi Panna (3), Horváth Gréta (2), Gyimesi Kitti (3), Bucsi Lili (1), Termány Rita (4), Török Fanni (0), Szabó Dóra (0), Zsemberi Zóra (1), Gadányi Maja (0), Laninstanin Marija (9), Bencsik Bojána (0).
Vezetőedző: Papp Bálint

Siófok: Sirián Alexa Szederke (0), Mavsar Tamara (8), Juhász Fanni (0), Milosavljelic Dejana (6), Herczeg Lili Mónika (0), Török Lilly (0), Kajdon Blanka (0), Debreczeni-Klivinyi Kinga (9), Lakatos Rita (0), Such Nelli (6), Abdourahim Dounia (0), N'Diaye Hawa Ramatou (3), Lapos Laura (0), Csapó Kincső (0).
Vezetőedző: Bregar Uros

sargalap Sárga lap: Giricz Laura Gerda (1), Gyimesi Kitti (1), Sirián Alexa Szederke (1), N'Diaye Hawa Ramatou (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Mavsar Tamara (2. perc), Milosavljelic Dejana (2. perc), Lakatos Rita (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Laninstanin Marija (4/4), Mavsar Tamara (2/3), Debreczeni-Klivinyi Kinga (0/1).

line

Nem sikerült győzelemmel zárni a szezont

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE - Siófok KC 30-32 (13-16)

Fotó: Milyó Pál

Kölcsönösen sok hibával kezdtek a csapatok, mindkét oldalon akadtak pontatlan lövések és technikai bakik. A hazaiak a 7. percben vezettek először Giricz Laura találatával, de mindez kérészéletűnek bizonyult, mert Tamara Mavsar zsinórban négyszer is betalált, közte pedig csupán Hajtai Vanessza tudott válaszolni egyszer. Az eladott labdák miatt a hazaiak a félidő közepét átlépve az addigi legnagyobb, ötgólos hátrányba kerültek. A siófoki oldalon Mavsar mellé Such Nelli és Debreczeni-Klivinyi Kinga is betársult a gólok tekintetében, így Farkas József időkérése is hiábavalónak bizonyult. A látogatók gépezetébe a játékrész utolsó harmadában kezdett egyre több porszem kerülni. Most a hazaiak büntették gólokkal a hibáikat. Horváth Gréta találatával a 24. percre egyre fogyatkozott a csapatok közötti különbség, ami meg is maradt egy ideig, ám a végjátékban az utolsó két találatot a vendégek jegyezték.

Sőt a második félidőt is eredményesebben kezdték, a 36. perc elején ezáltal Such visszaállította az öt gólnyi különbséget. Marija Lanisztanin találata ébresztőként szolgált a házigazdák számára. Zsinórban háromszor köszöntek be Csapó Kincsőnek a lilák, ezzel 18–20-as állásnál megint szorossá vált a csata. A meccs utolsó negyedéhez érve Termány Rita átlövéseivel még elérhető közelsőségben volt a pontszerzés a csabaiak számára, ám azután ő és társai egyaránt futószalagon hozták a rossz döntéseket. Ennek következtében jött egy 6 perces gólcsend, ami alatt a közel sem száz százalékot nyújtó vendégek újból megnyugtató előnyt szereztek. Időkéréssel rendezte sorait Farkas József, háromnál közelebb azonban így sem tudtak férkőzni tanítványai az ellenfélhez. A látogatók egy játékmegszakítás után nyomban meg is duplázták a fórjukat, ezzel idő előtt lezárva a találkozó érdemi részét. A végén még próbáltak hajrázni a csabaiak, mindez az eredmény kozmetikázására volt jó, az év utolsó találatát Hajtai Vanessza szerezte.

Uros Bregar: – Sok problémával küzdöttünk, hiszen a legtöbb játékosunknak véget ért a helyi szerepvállalása. Nagyon büszke vagyok a lányokra, mert az utóbbi hónapok nehézségeit is leküzdötték, és együtt átvészelték a nehéz időket. Ennek a meccsnek már nem volt tétje a Békéscsabának, nekünk viszont az ötödik helyet ért, amit profi munkával elértünk.

Farkas József: – Megpróbáltuk magunkból kihozni a legtöbbet. Kicsit talán dekoncentráltak voltunk tudat alatt a célunk elérése miatt, és abban hibáztunk a legtöbbet, amikre leginkább készültünk. Mindez azonban nem von le semmit a lányok érdemeiből, hiszen végig gürizték a meccset és mindent megpróbáltak. Gratulálok a Siófoknak az egész évi szerepléséhez!

line

line

Jegyzőkönyv Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix