Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Alba Fehérvár KC

benkse_150spaceralba_fehervar_150

NB I női felnőtt 2020/2021. 22. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Alba Fehérvár KC

30-30 (15-17)

Időpont: 2021. május 7. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Bócz László, Wiedemann Viktor

Versenybírók: Szabó Imre, Kocsis-Sajti Anikó

Békéscsaba: Petika Tena (0), Andróczki Flóra (5), Giricz Laura Gerda (3), Török Fanni (0), Radojevic Tamara (9), Mistina Kitty (0), Iván Emese (2), Csizmadia Fanni Klára (0), Bucsi Lili (0), Mitrovic Ivana (1), Kukely Anna (6), Kukely Klára (0), Csepregi Anita (0), Szabó Panna (0), Szabó Dóra (0), Agbaba Jelena (4).
Vezetőedző: Vida Gergely

Fehérvár: Szabó-Májer Krisztina (0), Afentaler Sára (2), Triscsuk Krisztina (7), Utasi Linda (0), Tóth Nikolett (0), Bardi Fruzsina (6), Gerháth Kincső (2), Boldizsár Bianka (2), Háfra Luca (0), Töpnfer Alexandra (6), Dányi Bernadett (0), Puevic Tea (0), Temes Bernadett (1), Szarka Adrienn (4), Rózsád Josephine (0), Varga Emőke (0).
Vezetőedző: Józsa Krisztián

sargalap Sárga lapok: Agbaba Jelena (4), Gerháth Kincső (1), Boldizsár Bianka (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Török Fanni (6. perc) – kizárva, Kukely Anna (2. perc), Gerháth Kincső (2. perc), Varga Emőke (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Radojevic Tamara (3/3), Triscsuk Krisztina (3/4), Gerháth Kincső (0/1).

line

Hosszú hónapok után ismét nézők előtt játszhatott a Békéscsabai Előre NKSE. Igaz, messze nem telt meg a sportcsarnok a pénteki Fehérvár elleni találkozón, de volt szurkolás, volt hangulat és a játékvezetőknek is el kellett viselniük a szórványos beszólásokat.

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE - Alba Fehérvár KC

Meccsre való helyzetet szórakoztak el a békéscsabai lányok az első hét percben. Szerencséjükre, az egyébként jól védekező fehérváriak is kapkodtak rendesen, akik azonban így is ki tudtak egy minimális előnyt csikarni.

A 8. percben kikérte első idejét Vida Gergő, a Békéscsaba vezetőedzője és igyekezett megnyugtatni lányait, akik azonban ezután is változatlanul küszködtek a vendégek kapuja előtt. Végül 8 perc gólszünet után Tamara Radojevics értékesített egy hetest, de ekkor már jelentős hátrányban volt együttese (1–5), mert a horvát válogatott Európa-bajnoki bronzérmes kapusa, Tea Pijevic valósággal megbabonázta a csabaiakat.

Azért a másik oldalon Mistina Kitty is megmutatta, hogy milyen jó kapus és a társak végre a kapu előtt is feljavultak, az Előre NKSE-vel éppen a minap szerződést hosszabbító jobbszélső, Andróczki Flóra góljaival mínusz négyről egy gólra felzárkózott a hazai csapat.

A 16. percben Józsa Krisztián, a vendégek trénere is időt kért. Innentől kezdve tapadt vendégére a Békéscsaba, sőt a 21. percben Kukely Anna szépségdíjas góllal egalizált. A vendégeknél a rutinos Triscsuk Krisztina vitte a prímet, aki kíméletlenül bedobta a büntetőket és akcióból is eredményesnek bizonyult. A játékrészt a Fehérvár zárta kétgólos előnnyel, de lehetett volna fordított is az eredmény, ha jobban koncentrálnak a hazaiak.

Kukely Anna gólja vezette fel a második felvonást, de hiába minden igyekezet, ahogy az elsőben, úgy a második félidőben is futott az eredmény után az amúgy óriási energiákat mozgósító hazai csapat. Egy 3–0-ás rohamot követően négy góllal ellépett a Fehérvár, ekkora különbség még nem volt a két csapat között a mérkőzés során. 17–21-nél időszerűnek tűnt, hogy a hazaiak edzője adjon néhány megfontolandó tanácsot a lányoknak.

A játékrész közepén elveszítette egyik legharcosabb emberét az Előre, Török Fanni megkapta harmadik kétperces büntetését, ami után járt a piros lap is. Mintha ez felpaprikázta volna a lilákat, ugyanis ötről egy gólra zárkóztak, jöhetett a fehérvári időkérés. Agbaba révén a 47. percben beérte a látogatót a Csaba, majd öt perccel később ismét, de a fordítás az csak nem akart összejönni. Kukely Anna tartotta meccsben a lilákat.

Az utolsó perc döntetlenről indult és Töpfner Alexandra ismét előnyhöz juttatta a fehérváriakat, de a mezőny legjobbja, Radojevic 6 másodperccel a dudaszó előtt egalizált, végül maradt a döntetlen.

Józsa Krisztián: – Az egyik szemem sír, a másik nevet, hiszen kezünkben volt a mérkőzés. Igaz, Csabán nagyon nehéz nyerni. Sajnos a második félidőben rossz döntéseket hoztunk, védekezésben is hibáztunk. A hajrában is eldönthettük volna a mérkőzést, de elhibáztuk a helyzetet.

Vida Gergő: – Ma bebizonyítottuk, hogy tudunk küzdeni. Többször is felálltunk vert helyzetből. Amikor átfordult volna a mérkőzés, akkor rontottunk. Büszke vagyok a lányokra és örülök, hogy kiszolgáltuk a közönséget.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix