Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Csepel DSE

benkse_150spacercsepel_dse_150

NB I/B női felnőtt-Kelet 6. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Csepel DSE

31-19 (15-9)

A BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL LEHETSÉGES!

Időpont: 2021. október 22. (péntek) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Bíró Eszter, Kavalecz Klaudia

Versenybírók: Medvegy Péter, Daru Péter

Játékvezető ellenőr – szövetségi ellenőr: Fekete József István

Békéscsaba: Andróczki Flóra (5), Giricz Laura Gerda (4), Szögi Tímea (0), Iván Emese (4), Gyimesi Kitti (1), Bucsi Lili (4), Csizmadia Fanni Klára (0), Mayer Szabina (3), Kukely Anna (3), Gyenes Imola (0), Kukely Klára (2), Török Fanni (1), Szabó Dóra (0), Zsemberi Zóra (0), Karacs Jázmin (3), Bencsik Bojána (1).
Vezetőedző: Papp Bálint.

Csepel: Balogh Viktória (0), Kanyik Boroka (0), Bálint Renáta (0), Kaffka Eszter (0), Farkas Flóra (0), Kemenczik Martina (2), Pervein Orsolya Kata (5), Kajdácsi Kinga (4), Lipovics Gabriella (0), Molnár-Gábor Dalma (1), Szabó Réka (2), Szalai Kyra (0), Kerner Tünde (0), Potondi Diánna (2), Kiss Virág (3), Csiki Janka (0).
Vezetőedző: Varga Márta.

sargalap Sárga lapok: Szögi Tímea (1), Török Fanni (1), Molnár-Gábor Dalma (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Iván Emese (2. perc), Gyimesi Kitti (2. perc), Kukely Klára (2. perc), Bencsik Bojána (2. perc), Balogh Viktória (4. perc), Kemenczik Martina (2. perc),  Molnár-Gábor Dalma (4. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Bucsi Lili (2/2), Kukely Anna (0/1), Balogh Viktória (0/1), Pervein Orsolya Kata (2/4).

line

A Csaba továbbra is hibátlan mérleggel vezeti az NB I/B Keleti csoportját.

A két csapat kilenc nappal ezelőtt a Magyar Kupában találkozott egymással, akkor kiütéses, 39-22-es csabai győzelem született. A másodosztályban újonc fővárosiak ezúttal erősebb összeállításban, a házi gólkirály Kajdácsi Kingával a soraikban érkeztek és az első percekben tartották a lépést a hazaiakkal (4-4). A Csaba ezt követően pontosabbá vált, Giricz Laura gólja után először volt négy a különbség az együttesek között (9-5). A Csepel vezetőedzője, Varga Márta ki is kérte az első idejét. Ugyan jött egy-két hiba hazai részről, de a vendégek nem tudtak közelebb jönni, a félidő végén Giricz talált be újra, így megnyugtató differencia alakult ki a szünetre (15-9).

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE - Csepel DSE

Fotó: Antal János

A második játékrész első pillanataiban Iván Emese volt elemében, aki zsinórban háromszor is eredményes volt (19-12). A hazai kapuban Szabó Dóra is hozzátette a magáét, ziccert és hetest is védett. A vendégek fáradni látszottak, több technikai hibát is elkövettek, bár a csabai védelem is szigorúbbá vált ebben az időszakban. A tízgólos különbség először a 43. percben alakult ki Mayer Szabina találatával (23-13). A házigazda ezt követően nem minden ziccerét értékesítette, de Bucsi Lili és Andróczki Flóra is javított egy-egy rontás után (27-15). A Csepel megakadt a gólszerzésben, már büntetőből és üres kapura sem sikerült gólt lőni. A csabaiak fölényes győzelme nem forgott veszélyben, a 31-19-es végeredményt Bucsi állította be az utolsó másodpercekben.

A Békéscsaba megszerezte a hatodik győzelmét és továbbra is 100 százalékos az NB I/B Keleti csoportjában. Papp Bálint együttese legközelebb október 30-án, a Hajdúnánás otthonában lép pályára.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line