Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – DVSC Schaeffler

benkse_150spacerdvsc_schaeffler_150

NB I női felnőtt 2020/2021. 16. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – DVSC Schaeffler

23-30 (12-17)

A MÉRKŐZÉS ZÁRT KAPUK MÖGÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE!

Időpont: 2021. március 27. (szombat) 16:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Paska Dániel, Vastag Sámuel

Versenybírók: Klucsó Jenő, Lekrinszki Tivadar

Békéscsaba: Petika Tena (1), Andróczki Flóra (0), Giricz Laura Gerda (3), Török Fanni (3), Radojevic Tamara (2), Mistina Kitty (0), Iván Emese (1), Csizmadia Fanni Klára (0), Bucsi Lili (0), Mitrovic Ivana (3), Kukely Anna (4), Csepregi Anita (0),  Szabó Panna (1), Szabó Dóra (0), Agbaba Jelena (5).
Vezetőedző: Vida Gergő

DVSC: Torda Vanessa Andrea (0), Tóvizi Petra (1), Vámosi Panna (1), Giegerich Ann-Cathrin Johanna (0), Vantara-Kelemen Éva (0), Bordás Réka (2), Karsten Elke (1), Csernyávszki Liliána (4), Bánfai Kíra (0), Kovács Anna (10), Vámos Petra (7), Petrus Mirtill (3), Arany Rebeka Melinda (1), Despotovic Jelena (0), Hornyák Dóra (0), Csapó Kyra Vivien (0).
Vezetőedző: Kudor Kitti

sargalap Sárga lapok: Agbaba Jelena (1) Bordás Réka (1), Arany Rebeka Melinda (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Giricz Laura Gerda (2. perc), Bucsi Lili (2. perc), Mitrovic Ivana (2. perc), Kukely Anna (2. perc), Tóvizi Petra (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Radojevic Tamara (1/1), Kukely Anna (1/1), Kovács Anna (2/2).

line

Nem sikerült a bravúr a Debrecen ellen

Jelena Agbaba találata nyitotta a mérkőzést, amelyre gyorsan jött válasz, Tóviz Petra révén. Kétszer is könnyelműen adták el a labdát a csabaiak, amit a fehér mezes hajdúságiak azonnal megbüntettek. A vendégeknél Kovács Annát nem tudták tartani a lila-fehérek, igaz a túloldalon a minden helyzetét gólra váltó Jelena Agbabával nem bírtak. A kezdeti bizonytalankodások után koncentráltabbá vált a csabaiak játéka, és a 10. percben lefaragták kétgólos hátrányukat. Az egykor Békéscsabán is megfordult Kudor Kitti ki is kérte az idejét.

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE - DVSC Schaeffler

Az egyértelmű volt, hogy a Debrecen ellen a legkisebb hibák sem fértek bele, hiszen vagy Kovács Anna, vagy Vámos Petra kihasználta a megingásokat. A félidő felénél kezdett felpuhulni a csabaiak védekezése, ami az eredményben is megmutatkozott, a 15. percben először vezetett 3 góllal a DVSC. Ekkor Vida Gergőnek akadt mondanivalója. A hajdúságiak a félidő utolsó harmadában tovább növelték az előnyüket. A hazaiak nem tudták kivenni a játékból az egykori válogatott Kovács Annát, aki a 21. percben már a 7. találatánál tartott. Több poszton is változtatott Vida Gergő, de lényegesen hatékonyabbá nem vált csapata játéka, ráadásul a hajdúságiak kapusa, Torda Vanessa is belejött, a szünetre 5 gólos debreceni vezetéssel mehettek a felek.

Beladott apait-anyait a 2. félidőben is a Békéscsaba, de a gólok hiányoztak az elején, a vendégek viszont szinte minden támadásukat eredményesen fejezték be. Még nem telt el 10 perc a játékrészből és megduplázódott a hajdúságiak előnye. Hét és fél percet kellett várni az első hazai találatára a második felvonásban. A győri olimpiai selejtezőben a szerb válogatottban érdekelt Tamara Radojevics meglehetősen fáradtan mozgott, nagyon hiányoztak a góljai. A látogatók biztos előnyük tudatában nyugodtan kézilabdázhattak, gyakorolhattak a következő, Érd elleni bajnoki csatára. A 44. percben 15–24-es állásnál időt kért a hazaiak trénere, aki a folytatásban pályára küldte a keret többi játékosát is. A meccs hajrájában sikerült 6 gólra felzárkóznia a Csabának, ám ennél már közelebb nem engedte vendéglátóját a DVSC. A küzdeni tudásra, az akaratra a mai napon sem lehetett panasz, de ez egy Debrecen-kaliberű együttes ellen nem elég a pontszerzéshez.

Kudor Kitti: – Az első tíz percben nem állt össze a védekezésünk, ami viszont az időkérés után feljavult. A második félidő első tíz percében volt egy jó szakaszunk és kialakult egy nagyobb különbség, ezután már mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni.

Vida Gergő: – Az első félidő első negyedórájában partiban voltunk ellenfelünkkel, ám ezután védekezésben többször is hibáztunk és kihagytunk több ziccert, ekkor már kijött a két csapat közötti minőségi különbség. A második félidőben a két csapatnál már a cseresor játszott. A hozzáállást dicsérem, örülök, hogy nem lett csúfos a vereség.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix