Online fogadás | TippmixPRO

Eubility Group-Békéscsabai ENKSE – DVSC-TVP

benkse_150spacerdvsc_150

NB I női felnőtt 2017/2018. 22. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – DVSC-TVP

23-29 (9-11)

Időpont: 2018. április 25. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Bonifert Ferenc, Oláh Viktor

Versenybírók: Kabók József, Herceg József

Játékvezető ellenőr – szövetségi ellenőr: Janáky Csaba

Békéscsaba: Szarka Adrienn (1), Bottó Rózsa (2), Vukajlovic Aleksandra (0), Gidai Eszter (0), Giricz Laura Gerda (1), Szögi Tímea (5), Zöldi-Tóth Katalin (0), Walfisch Mercédesz (7), Mihálffy Adrienn (1), Kovács Anett (1), Kovacevic Jovana (5), Popovic Tamara (0), Pintér Zsanett (0), Györkös Rebeka (0), Dombi Katalin (0), Farkas Kata (0).
Vezetőedző: Horváth Roland

DVSC: Varsányi Nóra (6), Csáki Viktória (1), Hársfalvi Júlia (1), Horváth-Pásztor Bettina (0), Tóvizi Petra (0), Vantara-Kelemen Éva (4), Hajduch Csenge (2), Sirián Alexa Szederke (1), Zamfirescu Maria-Madalina (0), Grigel Lotte (8), Pálsdóttir Arna Sif (2), Lajtos Nóra (0), Despotovic Jelena (4), Pénzes Laura (0), Román Dorina (0).
Vezetőedző: Vida Gergő

sargalap Sárgalapok: Zöldi-Tóth Katalin (1), Kovacevic Jovana (1), Vantara-Kelemen Éva (1), Hajduch Csenge (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Giricz Laura Gerda (2. perc), Mihálffy Adrienn (4. perc), Kovács Anett (2. perc), Csáki Viktória (2. perc), Tóvizi Petra (4. perc), Pálsdóttir Arna Sif (2. perc), Despotovic Jelena (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Gidai Eszter (0/2), Szögi Tímea (2/2), Csáki Viktória (1/2), Grigel Lotte (3/3).

line

Nem sikerült az újabb bravúr, az első félidei rövidzárlat döntő volt

20180425

A mérkőzés előtt Herczeg Tamás országgyűlési képviselő és Paláncz György elnök köszöntötte a napokban 75. születésnapját betöltő Szabó Károlyt, az Előre NKSE korábbi sikeredzőjét, jelenlegi tiszteletbeli elnökét.

A 4. percben esett az első gól, amit a debreceni Grigel lőtt, de gyorsan jött a válasz Kovacevic révén. Györkös Rebeka már a mérkőzés elején bizonyította, hogy mennyire jó formában van, többször is bravúros mozdulattal védett. A csabaiak óriási elánnal vetették magukat a játékba és pontos lövéseikkel tíz perc elteltével már 5:1-re vezettek. A debreceniek trénere gyorsan ki is kérte az idejét, koncentráltabb játékra, pontosabb támadás befejezésekre hívva fel a figyelmet. A lila-fehérek egészen kitűnően védekeztek, a debreceniek sokáig nem találták az ellenszert, nyolc perc után lőttek ismét gólt. Azután emberelőnyben Varsányi kétszer is eredményes volt, s a csabaiakat a kettős emberelőny sem segítette, Gidai hetest rontott, és a hajdúságiak a volt békéscsabai Vantara-Kelemen révén még ki is egyenlítettek. Horváth Roland azonnal időt kért, de játékosai ezután sem nyugodtak meg, Gidai a második hetesét is kihagyta. A sok elrontott hetes és ziccer nem maradt büntetlenül, a debreceniek a hajrában átvették a vezetést. Alaposan feljavult a vendégek hálóőre Horváth-Pásztor, csapata pedig meglépett négy góllal, de a lilák tettek arról, hogy legyen miért izgulni a második félidőben, Kovacevic és Szögi ugyanis kettőre csökkentette csapata hátrányát.

Rosszul kezdődött a 2. félidő a csabaiak számára, másfél perc leforgása alatt a debreceniek háromszor is megtalálták a rést a csabai védőfalon és máris jelentős hátrányba került az Előre NKSE. Nagy gólpárbaj kezdődött, szinte minden akció góllal végződött, de a különbség alig változott, a DVSC uralta a játékot. A félidő derekán időt kért Horváth Roland, a Békéscsaba edzője, aki kapust is cserélt. A hajdúságiak azonban jobban koncentráltak, és tartották négy-öt gólos előnyüket. A csabai lányokat így sem érheti szemrehányás, hiszen óriási akarattal küzdöttek, ami ennyire volt elég. Amikor kicsit közelebb lopóztak Walfischék a debreceni tréner is időt kért, mert még nem lehetett lefutottnak tekinteni a mérkőzést. Ha nincs a két labdaeladás, még az egyenlítésre is lett volna esély, ám a hajdúságiak ismét elléptek négy góllal és a végén még rá is tettek egy lapáttal.

A Debrecen hozta a papírformát, de a Békéscsaba igyekezett alaposan megnehezíteni vendége dolgát. Elkeseredésre nincs ok, ha a Csaba vasárnap legyőzi a Vasast, már valóban nagyon közel lesz a bennmaradáshoz.

Horváth Roland: – Ezt mi rontottuk el!

Vida Gergő: – A jó védekezésünk és a remek kapusteljesítményünk döntött, meg Lotte Grigel, aki klasszisformában játszott.

line

[ae-fb-embed url='https://www.facebook.com/elorekezilabda/videos/825862077609963/' width='640']

Készítette: Békéscsabai Médiacentrum Kft.

line

YouTube  Jegyzőkönyv Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/events/439467659843367/