Online fogadás | TippmixPRO

Eubility Group-Békéscsabai ENKSE – Érd

benkse_150spacererd_150

NB I női felnőtt 2016/2017. 7. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Érd

19-22 (11-11)

Időpont: 2016. november 6. (vasárnap) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Bíró Ádám, Kiss Olivér

Versenybírók: Szabó Imre, Szegedi Zsolt

Békéscsaba: Gávai Szonja (4), Triffa Ágnes (0), Vukajlovic Aleksandra (3), Dukic Jovana (0), Diószegi Nikolett (2), Vasileuskaya Natallia (2), Kölcze Gabriella (0), Zöldi-Tóth Katalin (1), Walfisch Mercédesz (3), Mihálffy Adrienn (0), Glusica Leposava (4), Terenyi Bianka (0), Balogh Száva (0), Kovacevic Jovana (0).
Vezetőedző: Skaliczki László

Érd: Gridnyeva Szvetlana (0), Vajda Luca (0), Szabó Laura (2), Bulatovic Andela (1), Janurik Kinga (0), Kisfaludy Anett (0), Klivinyi Kinga (4), Gulyás Vanda (0), Fekete Bozsana (0), Araújo Larissa (5), Signate Mariama (1), Khavronina Yulia (0), Krpez Slezak Katarina (5), Győri Barbara Viktória (0), Barján Bianka (0), Gonzalez Alvarez Mireya (4).
Vezetőedző: Szabó Edina

sargalap Sárgalapok: Walfisch Mercédesz (1), Balogh Száva (1), Signate Mariama (1), Gonzalez Alvarez Mireya (1).

ora Kiállítások: Gávai Szonja (2 perc), Walfisch Mercédesz (4 perc), Balogh Száva (2 perc), Bulatovic Andela (2 perc), Kisfaludy Anett (2 perc), Signate Mariama (2 perc).

gol Hétméteresek: Vukajlovic Aleksandra (2/3), Vasileuskaya Natallia (0/1), Walfisch Mercédesz (0/1), Krpez Slezak Katarina (4/5).

line

A Győr után ismét rangos ellenfél érkezett Békéscsabára: a hazai NB I-es női kézilabda-bajnokságban jelenleg az ezüstérmes helyen tanyázó Érdet látták vendégül a lila-fehér lányok ma este.

Nagy futóversennyel és az ezzel párosuló tömérdek hibával kezdett a két csapat. Aztán előbb a házigazdák emberelték meg magukat, javult a célzókészségük, majd mindezt átvették az érdiek is. Így aztán a kezdetben felváltva vezettek a csapatok, a házigazdáknak annyi nehézséggel kellett még szembesülniük, hogy előbb Gávai, majd Walfisch kapott kétperces büntetőt még az első tíz percen belül. Az emberhátrányokat nem is tudta kihúzni a lila-fehér alakulat. Az érdiek védekezése egyre hatékonyabb lett, nehezen boldogultak velük a lila-fehérek, de azért egy-egy hosszú támadás végén megtalálták a rést, így továbbra is partiban voltak az ezüstérmessel. No meg annak is sokat köszönhetett a házigazda, hogy Triffa Ágnes rendre hárította a vendégek lövéseit, Gávai Szonja pedig az első játékrészben négy gólig jutott.

Szünet után hasonlóképpen folytatódott a játék, mint korábban: a békéscsabaiak keményen rakkoltak, tartották a lépést a vendégekkel, akik viszont önmaguk árnyékának tűntek továbbra is. Triffa Ágnes tartotta jó formáját, átlövéseket, ziccereket hárított. A félidő közepe táján gyakran felhördült a szurkolósereg, a játékvezetők teljesítményét egyre többször kifütyülték, hurrogtak, nemtetszésüknek adtak hangot. Érthetően, ugyanis mintha elkezdték volna védeni az érdieket. Miközben egyik csapat sem tudta bevenni az ellenfél kapuját öt percen át. A vendégek remek kapusteljesítménynek is köszönhetően tartották előnyüket, a csabaiak viszont a túloldalon sokat hibáztak a kapu előtt, vagy egész egyszerűen eladogatták a labdákat. A finisben a Pest megyeiek néhány „csendes” góllal elhúztak, majd kényesen ügyeltek arra, hogy ez a minimális előnyük megmaradjon.

A békéscsabaiak az ősz legszebb mérkőzését nyújtották, sokáig úgy tűnt, akár pontot is szerezhetnek nagyobb nevű ellenfelükkel szemben, ami végül ugyan nem sikerült, de a látottak alapján megérdemelték volna.

Skaliczki László: – Hiába játszottunk önmagunk fölött, nem úgy alakultak a dolgok a második félidőben, ahogy szerettük volna. Nagyon jól küzdöttek a lányok, ez lehet a jövő útja.

Szabó Edina: – Egy nagyon nehéz meccsen egy kitűnően fölkészített Békéscsabával találkoztunk. Mindkét csapat remekül küzdött, jó kapusteljesítményeket láttunk, ez is döntő volt.

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1231225850276649/

Címkék:  , , ,