Online fogadás | TippmixPRO

Eubility Group-Békéscsabai ENKSE – Érd

benkse_150spacererd_150

NB I női felnőtt 2017/2018. 14. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Érd

23-32 (12-12)

Időpont: 2018. február 17. (szombat) 17:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Hargitai Gábor, Markó Gábor

Versenybírók: Soós József, Szabó Imre

Békéscsaba: Szarka Adrienn (0), Bottó Rózsa (2), Vukajlovic Aleksandra (2), Gidai Eszter (0), Szögi Tímea (1), Zöldi-Tóth Katalin (3), Walfisch Mercédesz (6), Mihálffy Adrienn (3), Kovács Anett (0), Farkas Kata (3), Kovacevic Jovana (3), Popovic Tamara (0), Pintér Zsanett (0), Györkös Rebeka (0). 
Vezetőedző: Horváth Roland

Érd: Lassource Coralie Gladys (3), Gávai Szonja (0), Szabó Laura (5), Bulatovic Andela (1), Janurik Kinga (0), Kisfaludy Anett (3), Klivinyi Kinga (3), Kiss Nikolett (1), Signate Mariama (0), Roberts Jamina Caroline (0), Krpez Slezak Katarina (12), Tóth Gabriella (4), Foggea Julie Line (0), Bernát Dorina (0).
Vezetőedző: Szabó Edina

sargalap Sárgalapok: Bottó Rózsa (1), Vukajlovic Aleksandra (1), Zöldi-Tóth Katalin (1), Lassource Coralie Gladys (1), Bulatovic Andela (1), Signate Mariama (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Bottó Rózsa (2. perc), Mihálffy Adrienn (2. perc), Kovacevic Jovana (2. perc), Kisfaludy Anett (2. perc), Kiss Nikolett (6. perc - kiállítva).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Szögi Tímea (0/1), Mihálffy Adrienn (3/3), Szabó Laura (3/3), Krpez Slezak Katarina (1/2).

line

Nagy tempóban kezdett a két csapat, a rohanás viszont több hibával párosult. Kezdetben felváltva lőtték a gólokat a mérkőző felek, és felváltva vezettek a csapatok. Bár szoros volt az állás, már hamar kikérte idejét Horváth Roland edző, a mini eligazítás használt, mert újra a csabaiaknál volt az előny, sőt, a 20. percben első ízben kettővel vezettek. Amit sokáig tartottak is, de a játékrész finisében a vendégek támadójátéka feljavult, sőt, egy pillanatra újra náluk volt az előny, végül döntetlennel tértek pihenőre a csapatok, amely az Előrés lányokat dicséri. Az egész első félidő nagy rohanásban telt, de mindkét csapatot dicséri, hogy még ilyen körülmények között is remekül védekeztek, így túl sok gól nem esett. Számos látványos találnak tapsolhattak a nézők, sok volt a jó egyéni megmozdulás a támadó szekciókban.

20180217_erd

Fotó: Imre György – beol.hu

A szünet után az első gólt a házigazda dobta, de a védekezésük még nem állt össze a második félidőre, így az érdiek kerültek előnybe. Horváth Roland ki is kérte idejét, de ezúttal kettőről háromra nőtt Pest megyeiek előnye. Átmenetileg, ugyan ismét feltámadt a lila-fehér egylet és a 42. percre egálra hozta a találkozót. De rövid ideig tarhatott örömük, mert ezt követően már négygólos előnyre tettek szert a narancs mezesek. Érdekes módon, ekkor Szabó Edina kért időt. Érdekeset súghatott a lányai fülébe, mert tovább növelték előnyüket. Igaz, ehhez kellett az is, hogy teljesen fellazuljon a lila-fehérek védekezése, a támadások pedig rendre eredménytelennek bizonyultak. Az érdiek egyre inkább örömjátékot játszottak, gyors lerohanásaik gólokkal végződtek, támadásaik szervezettebbek voltak.

A csabaiak csak az első félidőben tudták azt nyújtani, amit az utóbbi derbiken, ez viszont kevés volt az üdvösséghez egy ilyen kaliberű csapat ellen, a második játékrészre elfogytak a lilák.

Horváth Roland: – Ennek nem így kellett volna történnie, hazai pályán nem szabadott volna ilyen gólkülönbséggel kikapni.

Szabó Edina: – Jól érzékelhető volt, hogy a Békéscsaba minden egyes labdáért megküzdött, pontot akart szerezni. A szünet után játékosaim jó teljesítményt nyújtottak, megérdemelten nyerték meg a találkozót.

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/events/739960926213596/

Címkék:  , , ,