Online fogadás | TippmixPRO

Eubility Group-Békéscsabai ENKSE – Győri Audi ETO KC

benkse_150spacergyori_audi_eto_kc_150

NB I női felnőtt 2016/2017. 5. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Győri Audi ETO KC

16-33 (7-12)

Időpont: 2016. október 12. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: B. Pech Katalin, Vágvölgyi Mária

Versenybírók: Soós József, Ökrös László

Békéscsaba: Triffa Ágnes (0), Gávai Szonja (0), Deák Vivien (0), Bottó Rózsa (1), Vukajlovic Aleksandra (1), Dukic Jovana (0), Diószegi Nikolett (0), Vasileuskaya Natallia (3), Kölcze Gabriella (0), Walfisch Mercédesz (3), Mihálffy Adrienn (0), Glusica Leposava (1), Terenyi Bianka (0), Balogh Száva (0), Kovacevic Jovana (7).
Vezetőedző: Szkaliczki László

Győr: Knedlikova Jana (0), Löke Heidi (4), Varga Emőke (0), Hársfalvi Júlia (1), Mörk Nora (6), Korsós Dorina (2), Görbicz Anita (4), Pál Tamara (0), Amorim Eduarda (4), Orbán Adrienn (3), Groot Cornelia (2), Broch Yvette (5), Bódi Bernadett (0), Kiss Éva (0), Grimsbo Kari Aalvik (0), Tóth Gabriella (2).
Vezetőedző: Ambrosio Martin Cedres

Nézőszám: 1.700

sargalap Sárgalapok: Kovacevic Jovana (1), Mörk Nora (1), Groot Cornelia (1).

ora Kiállítások: Bottó Rózsa (2 perc), Vasileuskaya Natalia (2 perc), Glusica Leposava (2 perc), Mörk Nora (4 perc), Groot Cornelia (4 perc).

gol Hétméteresek: Vasileuskaya Natallia (0/1), Kovacevic Jovana (2/2), Mörk Nora (1/1), Görbicz Anita (3/3).

line

Az előmérkőzés, az ifjúságiak csatája sok gólt hozott, és szoros eredménnyel zárult, de ott is a győriek bizonyultak jobbnak (25–29). A főtalálkozó, vagyis a felnőttek csatájában viszont nehezen indult be a gólgyártás. Jellemző, hogy a 13. percben még csak 3–3 volt az állás, és addig felváltva vezettek a csapatok. A gólszegénység oka pedig a rengeteg rossz lövés volt mindkét oldalon, miközben néha némi kakaskodás is támadt a két csapat játékosai között. Ugyancsak a 13. percben már harmadszor mutattak kétperces pihenőt a játékvezetők. Így az sem véletlen, hogy mindkét edző már korán elkezdte sűrűn cserélgetni a játékosokat. Negyedórányi játék után a vendégek rendezték soraikat, és háromgólos előnyre tettek szert. Úgy tűnik, innen megnyugodtak a kedélyek, legalábbis a kisalföldiek oldalán, mert egyre tetszetősebben játszottak és villámgyors akciók után tovább növelték előnyüket. A csabaiakat dicséri, hogy ekkor sem adták föl a harcot, igyekeztek, rakkoltak, a hibák száma is csökkent, de nem tudtak felzárkózni. Bár így is szép, hogy a nemzetközi szinten is kiemelkedő győriekkel szemben mindössze ötgólos hátrányba kerültek a félidő végére.

Futóversennyel kezdődött a második félidő is, ami automatikusan hozta a hibákat mindkét csapatnál. Ahogy csitult a nagy rohanás, szaporodtak a gólok is, de ezúttal is a győriek jeleskedtek jobban e téren, és alig nyolc perc játék után már nyolc gól volt a különbség a két gárda között. Ez jócskán megzavarta a házigazdákat, ugyanis hosszú időn keresztül nem tudták bevenni a csereként beállt Grimsbö kapuját, ugyanakkor a vendégek szinte minden kísérlete góllal végződött. A 44. percben már tíz volt a két csapat közötti különbség, amit jócskán tovább növelt az ETO, amely innen kezdve örömjátékot nyújtott. A csabaiak nem mellesleg 11 percen keresztül gólképtelennek bizonyultak. Bizony a második játékrészben már nem dicsérhetők a lila-fehérek, akik ráadásul állóképességben sem vették föl a versenyt a vendégekkel. Így törvényszerű volt a nagy gólkülönbségű vereség.

Skaliczki László: – Ennyi emberrel eddig bírtuk. A második félidőben nem tudtuk a lépést tartani a vendégekkel. De a lányaim így is óriásit küzdöttek.

Ambros Martín: – Nehéz, hogy kimaradtak hetek játék nélkül, de még így is lendületben maradtunk. Boldog vagyok, hogy jól játszottak a lányok Békéscsabán és könnyedén nyertünk.

line

line

plakat_elore_gyor_660

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/337683689909635/