Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Győri Audi ETO KC

benkse_150spacergyori_audi_eto_kc_150

NB I női felnőtt 2020/2021. 15. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Győri Audi ETO KC

20-41 (11-21)

A MÉRKŐZÉS ZÁRT KAPUK MÖGÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE!

Időpont: 2021. március 2. (kedd) 16:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Héjjas Tímea, Kránitz Andrea

Versenybírók: Szegedi Zsolt, Szabó Imre

Békéscsaba: Petika Tena (4), Andróczki Flóra (2), Giricz Laura (2), Gyenes Imola (0), Bencsik Bojána (1), Török Fanni (0), Radojevic Tamara (5), Mistina Kitty (0), Iván Emese (0), Csizmadia Fanni Klára (0), Bucsi Lili (2), Mitrovic Ivana (1), Kukely Klára (0), Szabó Panna (0), Szabó Dóra (0), Agbaba Jelena (3).
Edző: Fábián Csaba

Győr: Glauser Laura (0), Edwige Beatrice (2), Ogonovszky Eszter (0), Dale Kari Brattset (2), Hansen Anne Mette (4), Leynaud Amandine (0), Görbicz Anita (2), Csekő Brigitta (0), Oftedal Stine Bredal (2), Solberg Silje (0), Amorim Taleska Eduarda (5), Kristiansen Veronica (3), Lukács Viktória (3), Fodor Csenge Réka (5), Nze-Minko Estelle (6), Faluvégi Dorottya (7).
Vezetőedző: Danyi Gábor

sargalap Sárga lapok: Radojevic Tamara (1), Agbaba Jelena (1), Kristiansen Veronica (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Petika Tena (2. perc), Andróczki Flóra (2. perc), Edwige Beatrice (2. perc), Dale Kari Brattset (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Bencsik Bojána (1/1), Radojevic Tamara  (2/2), Bucsi Lili (2/3), Görbicz Anita (1/2), Kristiansen Veronica (2/2).

line

Bátran kezdett a Békéscsaba, a lila mezes játékosokat láthatóan motiválta, hogy az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes ellen kézilabdázhatnak. A győriek szűk 10 perc elteltével léptek rá a gázpedálra és húztak el. A 13. percben a győri legenda, Görbicz Anita is pályára lépett, hogy elvégezzen egy hétméterest, amit a tőle megszokott magabiztossággal értékesített. A csabaiak sokszor szenvedtek a hatalmas győri védőfalban, ugyanakkor elől több váratlan és szép megoldással rukkoltak elő, gondolhatunk itt Radojevics „szemtelenül” meglőtt, góllal végződő lövésére, vagy Jelena Agbaba sikeres befordulásaira. Danyi Gábor, a vendégek vezetőedzője már az első félidő közepén elkezdte rotálni együttesét, jöttek sorra a klasszisok helyére a klasszisok, így a brazil Eduarda Amorim és a dán Anne Mette Hansen.

Békéscsabai ENKSE - Győri Audi ETO KC

A 18. percben Fábián Csaba 8–15-ös állásnál időt kért, aki joggal kifogásolta lányainál a védőmunkát. A helyzet nem sokat változott, nem csoda, hogy szépen lassan hízott a kis-alföldiek előnye. Egy mókás jelenetet is feljegyezhettünk, amikor Csizmadia Fanni látványos lábbal történő védése után a labda kis híján a győri kapuban kötött ki. A 29. percben alakult ki először a 10 gólos különbség, a mezőny legeredményesebb játékosa, az 5 találatos Fodor Csenge révén és maradt is ez az állapot a szünetig.

Bombagóllal mutatkozott be a győrieknek a frissen beálló Tina Petika, bíztunk a jó folytatásban, ám ezután egyre ritkábban jöttek be a csabai próbálkozások, a bajnokcsapat pedig kevés hibával játszott. A vendégek a labdaeladások következtében gyors indítások után a villámgyors Faluvégi Dorottya révén sok könnyű gólt lőttek. A csabaiak támadásaiban már nem volt erő, elfáradtak a végére.

Danyi Gábor: – Sűrű menetrend közepén vagyunk. Mindig felkészülünk az adott ellenfélre. A koncentrációnk nem volt olyan, mint a korábbi mérkőzéseinken, ám dinamikusan kézilabdáztunk. Próbáltam elosztani a feladatokat, hogy mindenki egyforma lehetőséghez jusson.

Fábián Csaba: – Sajnos nem hittünk abban, hogy védekezésben tudunk nagyobb ellenállást kifejteni. Sok a kapott gól, de ez a Győr érdeme is, mert ezt a gyors kézilabdát nemcsak a BL-meccseken, hanem ellenünk is végig vitte. A tizenéves játékosainknak óriási élmény volt világsztárok ellen játszani, remélem, megérezték, hogy hová lehet fejlődni.

Az történt, amire számítani lehetett, a Győr könnyedén lépett túl a lelkesen játszó békéscsabaiakon.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix