Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Hajdúnánás SK

benkse_150spacerhajdunanas_sk_150_uj

NB I/B női felnőtt-Kelet 16. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Hajdúnánás SK

29-20 (14-13)

Időpont: 2022. február 5. (szombat) 17:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Dulai Ádám, Pisák Bence Károly

Versenybírók: Kocsis-Sajti Anikó, Képíró Lilla Klára

Békéscsaba: Andróczki Flóra (1), Giricz Laura Gerda (3), Szögi Tímea (0), Iván Emese (7), Vámosi Panna (3), Gyimesi Kitti (2), Bucsi Lili (2), Csizmadia Fanni Klára (0), Mayer Szabina (2), Kukely Anna (6), Kukely Klára (1), Török Fanni (0), Szabó Dóra (0), Karacs Jázmin (2), Borbély Márta (0), Bencsik Bojána (0).
Vezetőedző: Papp Bálint.

Hajdúnánás: Kiss Bernadett (0), Mérai Maja (0), Kovács Dorina (7), Poór Brigitta (0), Petrovics Gerda (1), Sápi Boglárka (2), Sápi Gréta (2), Kelemen Gréta (1), Nyakó Rozália (7), Kozma Krisztina (0), Szabó Panna (0), Tar Lotti (0), Veres Boglárka (0), Repák Viktória (0), Szabó Luca (0), Kozma Tünde (0).
Vezetőedző: Dajka István Imre

sargalap Sárga lapok: Gyimesi Kitti (1), Papp Bálint (1), Sápi Gréta (1), Dajka István Imre (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Gyimesi Kitti (2. perc), Bucsi Lili (2. perc), Mayer Szabina (4. perc), Kukely Anna (2. perc), Kovács Dorina (2. perc), Petrovics Gerda (4. perc), Sápi Gréta (2. perc), Nyakó Rozália (2. perc), Szabó Panna (2. perc), Tar Lotti (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek: Kukely Anna (3/3), Kovács Dorina (3/3).

line

A békéscsabaiak a 2. percben 2–0-ra vezettek, majd a vendégek az 5. percben egyenlítettek. A harcosan játszó hajdúságiak jól küzdöttek, így nehezen tudott kibontakozni a lila-fehér együttes. A 8. percben Iván Emese góljával 4–3-ra átvette a vezetést a Békéscsaba. A vendégek nem adták fel. és a 12. percben a korábban Orosházán is megfordult Nyakó góljával egyenlítettek (5–5). A folytatásban a vendégek átvették a vezetést (17. p.: 7–9), amikor kapust cseréltek a hazaiak. A 21. percben már három gól volt a nánásiak előnye (8–11), ekkor Papp Bálint időt kért, és próbálta rendezni a sorokat. Ezt követően kiegyenlítettek a lila-fehérek (24. p.: 11–11), amikor a játékosként korábban Orosházán megfordult Dajka István is kikérte idejét. A 27. percben Kukely Anna góljával egygólos előnybe került a Csaba, ám gyorsan érkezett a válasz. A 29. percben Kukely Annát kiállították a játékvezetők, a reklamáló Papp Bálint sárga lapot kapott, Sápi pedig vezetést szerzett a nánási alakulat, amire Vámosi tudott válaszolni. Az utolsó percben kilenc másodperccel a lefújás előtt Gyimesi Kitti vezetést szerzett a házigazdáknak.

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE - Hajdúnánás SK 29-20 (14-13)

A vendégek nem adták fel, és 17–15-re felzárkóztak, majd Kukely Anna két hétméteres góljával négyre növelte az előnyt a hazai csapat, amikkor a 41. percben Dajka István időt kért. Nagy csata folyt a pályán, a felsőházi tagságért küzdő nánásiak mindent megtettek egy számukra kedvező eredmény eléréséért. A félidő közepén fokozatosan növelte előnyét az Előre NKSE, a 46. percben 22–16-ot mutatott az eredményjelző. Három perccel később hétgólos csabai vezetésnél időt kértek a vendégek, akiknek visszaesett a támadójátéka, hiszen a második félidőben húsz perc alatt csak négy gólig jutottak. A hazaiaknál Iván Emese gólerős volt, az 56. percben már hetedik gólját lőtte. Végül a csabai lányok magabiztosan kilenc góllal győztek.

Papp Bálint: – Egy nagyon motivált Hajdúnánás érkezett Békéscsabára, az első félidőben nem azon a hőfokon játszottunk, ahogy kellett volna. Szünet után már azt a játékot nyújtotta a csapat, amit látni szeretnénk, és teljesen megérdemelten győzött.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line