Online fogadás | TippmixPRO

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Hungast Szombathelyi KKA

benkse_150spacerszombathelyi_kka_150

NB I női felnőtt 2020/2021. 11. forduló

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE – Hungast Szombathelyi KKA

23-20 (11-10)

A MÉRKŐZÉS ZÁRT KAPUK MÖGÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE!

Időpont: 2021. március 9. (kedd) 17:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 1389. hrsz.

Játékvezetők: Őri Erika, Pozdena Erika

Versenybírók: Szabó Imre, Kocsis-Sajti Anikó

Békéscsaba: Petika Tena (0), Andróczki Flóra (2), Giricz Laura Gerda (0), Gyenes Imola (0), Török Fanni (1), Radojevic Tamara (7), Mistina Kitty (0), Iván Emese (0), Csizmadia Fanni Klára (0), Bucsi Lili (0), Mitrovic Ivana (5), Kukely Klára (0), Szabó Panna (4), Szabó Dóra (0), Agbaba Jelena (4), Szabó Kamilla (0).
Vezetőedző: Vida Gergő

Szombathely: Franka Ramóna (0), Kulcsár Dorottya Ria (0), Pödör Blanka (0), Varga Nikolett (0), Szmolek Apollónia (0), Bandelier Biljana (1), Szendrei Barbara (0), Mayer Szabina (0), Tomasevic Katarina (0), Orbán Adrienn (4), Pődör Rebeka (4), Wald Kíra (1), Gorilska Liliia (9), Agbaba Marija (1), Christe Dalma Eleonóra (0), Virág Noémi (0).
Vezetőedző: Marosán György

sargalap Sárga lapok: Giricz Laura Gerda (1), Agbaba Jelena (1), Varga Nikolett (1), Agbaba Marija (1).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/ora.png Kiállítások: Petika Tena (2. perc), Mitrovic Ivana (2. perc), Agbaba Jelena (6. perc – kizárva), Pödör Blanka (2. perc), Bandelier Biljana (2. perc), Gorilska Liliia (2. perc), Agbaba Marija (2. perc).

http://elorenkse.hu/site/wp-content/uploads/2016/09/gol.png Hétméteresek:  Radojevic Tamara (4/5), Pődör Rebeka (1/1), Gorilska Liliia (2/4).

line

Nem telt el még három perc, amikor már 3–0-s vezetést mutatott az eredményjelző. Azonban amint megnyugodtak a vendégek, máris pontosabbá vált a helyzetkihasználásuk és rögtön szorossá vált az állás. Az óriási tét mindkét csapat játékán tetten érhető volt, sok volt a labdaeladás, a felelőtlenül ellőtt labda.

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE - Hungast Szombathelyi KKA

A 13. percben időt kért Marosán György, a szombathelyiek battonyai származású vezetőedzője. Öt perc általános gólszünet után a vasiak kezdtek nagy sorozatba, egy hármas szériát követően a meccs során először vezettek, most Vida Gergőn volt a sor, hogy időt kérjen. A csabaiak nem tudták semlegesíteni a szombathelyiek beállóját, Gorilszkát, aki a 20. percben már a hatodik gólját lőtte. A vendégek még a szokásosnál is szigorúbban védekeztek, középről szinte lehetetlen volt átlőni a falat, így a szélsőkre hárult a góllövés feladata. A hajrá a Békéscsabáé volt, Mistina Kitty nagyon elkapta a fonalat a kapuban, és elől Radojevicsék is aktivizálták magukat, így már volt két gól is közte.

A 2. félidőben is folytatódott a nagy csata, a lilák igyekeztek kézben tartani az irányítást. A 40. percben először volt három gól a két együttes között, de elég volt egy-két kihagyás, és máris nyílttá vált az összecsapás. Hullámvölgybe került a Békéscsaba, a szombathelyiek könnyedén átvehették volna a vezetést, ám két hetest is kihagytak, az elsőt a frissen beálló Csizmadia Fanni védte, a másodikat Gorilszka fölé ejtette.

A 47. percben 17–16-os állásnál kikérte idejét Vida Gergő. Továbbra is sok volt a labdaeladás, a könnyelműen ellőtt labda, még jó, hogy Mistina átmentette első félidei jó formáját, aki ihletett formában védett. Az 53. percben 20–17-nél időt kért a vasiak vezetőedzője, de nemhogy csökkentették volna a hátrányukat, Jelena Agbabának köszönhetően az még tovább nőtt. Ugyanő az 55. percben megkapta harmadik két percesét, így nem folytathatta. A vasiak azonban nem adták fel, és három perc alatt produkáltak egy 3–0-s szériát. Mistina Kitty „szava” döntött, Bandelier bombáját védte lábbal és a csabaiak végül Mitrovics góljával biztosították be a győzelmüket, ami az első volt a szezonban.

Vida Gergő: – Egész héten azt sulykoltam, hogy a kapusteljesítményen múlhat a sikerünk. Tudtuk, hogy lerohanásból, rendezetlen védekezés ellen kell könnyű gólokat lőni. Sokan temettek bennünket, de "visszajelentkeztünk" az NB I-be. Büszke vagyok a csapatra!

Marosán György: – Védekezésben végrehajtottuk a feladatot, de rengeteg helyzetet kihagytunk, ami felőrölt bennünket. Sokat dolgozunk, mindenki akar, nem adjuk fel, s egyszer áttörjük a gátat.

line

line

Jegyzőkönyv

Tabella

line

#hajralilak #csakacsaba #kezilabda #enkse #bajnoki #tippmix